Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני נהג יחסית חדש ורכשתי סובארו אימפרזה 2006 הצורה החדשה שהיא מ-2006 עד 2007 אני רוצה להתקין מערכת שתיהיה איכותית וחזקה התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני פשוט לא יודע איפה קונים בזול מי מתקין טוב איזה חברות הם טובות אני צריך רדיו דיסק רמקולים מגבר סאב קומפוננטים בקיצור הכל

תודה רבה מראש למי שעוזר

פורסם

את "הכל" לא תוכל לקנות ב- 1500-2000 שקל, אלא אם כן אתה קונה זבל רק כדי להגיד שיש לך "הכל".

ר"ד סביר כמו קלריון CZ200 או פיוניר 2200 או החדש יותר מסדרה 2 של פיוניר, יעלו באזור ה- 600-500 שקלים.

מורל טמפו- שזה קומפוננט מאוד מומלץ בטווח המחירים הנמוך, יעלה 500 ש"ח בערך.

מגבר טוב יכול להיות ההרץ HE, או JBL GTA604, או משהו כזה, אם יש תקציב קצת יותר מכובד- לך על ה- 1004 של JBL, הם עולים בין 800 ל- 1100.

סאב- קיקר C12או משהו יותר נציל בסגנון GBL GTO1202, יעלו עם תיבה באזור ה- 500 ש"ח.

התקנה טובה עם חיווט סביר יעלו לפחות 700 ש"ח, זה החלק שהייתי שם עליו הכי הרבה דגש, גם רכיבים פשוטים יכולים להישמע טוב עם התקנה טובה ונכונה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
את "הכל" לא תוכל לקנות ב- 1500-2000 שקל, אלא אם כן אתה קונה זבל רק כדי להגיד שיש לך "הכל".

ר"ד סביר כמו קלריון CZ200 או פיוניר 2200 או החדש יותר מסדרה 2 של פיוניר, יעלו באזור ה- 600-500 שקלים.

מורל טמפו- שזה קומפוננט מאוד מומלץ בטווח המחירים הנמוך, יעלה 500 ש"ח בערך.

מגבר טוב יכול להיות ההרץ HE, או JBL GTA604, או משהו כזה, אם יש תקציב קצת יותר מכובד- לך על ה- 1004 של JBL, הם עולים בין 800 ל- 1100.

סאב- קיקר C12או משהו יותר נציל בסגנון GBL GTO1202, יעלו עם תיבה באזור ה- 500 ש"ח.

התקנה טובה עם חיווט סביר יעלו לפחות 700 ש"ח, זה החלק שהייתי שם עליו הכי הרבה דגש, גם רכיבים פשוטים יכולים להישמע טוב עם התקנה טובה ונכונה.

אני מאוד מודה לך ואני מצטער על ההטרדה אתה פשוט נירא לי אחד שמבין שווה לי לקחת מחר רדיו דיסק JVC KDG335 ב-200 שקל הוא חדש עדיין ולקנות רק מגבר סאב ורמקולים עם אתה יכול לתת לי את המידה של הרמקולים בדלתות מקדימה ואיזה לקנות ומה לשים מאחורה ואיזה מגבר וסאב אני מאוד מודה לך העלתי את התקציב ל-2000 ועם יש לך גם מקום טוב לקנות אותו מאזור המרכז ולהתקין אצלו

פורסם

הר"ד הזה מאוד פשוט ואי אפשר לחבר עליו גם סאב וגם רמקולים באופן ראוי.

המידה שלך היא 5.25 או 6.5, אני לא בטוח, הבעיה העיקרית אצלך היא עומק ההתקנה, אתה קרוב גם לדיפון וגם לחלון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הר"ד הזה מאוד פשוט ואי אפשר לחבר עליו גם סאב וגם רמקולים באופן ראוי.

המידה שלך היא 5.25 או 6.5, אני לא בטוח, הבעיה העיקרית אצלך היא עומק ההתקנה, אתה קרוב גם לדיפון וגם לחלון.

אני גם ככה קונה מגבר זה גם לא יהיה כמו שצריך?

פורסם

יש ביד שניה פה בפורום מציאות רבות של מערכות שלמות ב-2000 - 2200 ש"ח

2000 ש"ח לקנות חדש את כל הדרישות שלך זה לקנות את כל הזבן שבזבל שרק צרות יהיה לך מזה.

אני חושב תעלה את התקציב שלך באיזה אלפיה, אם אין תקנה משומש אני כל המערכת שלי חוץ מהחיווט מיד שניה וכבר כמה שנים אני מרוצה ואין בעיות.

• תוכן חדש...