Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להחליף זוג צמיגים אחוריים ברכב וראיתי שיש מבצע בטייר קלאב למועדון חבר -התקשרתי אליהם והציעו לי זוג צמיגים האלה : http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=14&a=65&s=185&m=12

ב520 שקל שזה יחסית זול לאתר הנ"ל. עשיתי עוד סיבוב בפנציריות בחולון וראיתי עוד כמה סוגים של צמיגים - כמו TOYO או DUNLOP או CONTINENTAL סביבות 600 שקל לזוג שזה מה שאני מחפש.

השאלה שלי איך הנקוק האלה? או שכדאי להוסיך עוד קצת וללכת על משהו אחר?

תודה ושבוע טוב

• ספונסר פורום
פורסם

אלו צמיגים סבירים ביותר, לא משהו מיוחד. אם קיבלת אותם במחיר טוב אז לדעתי אתה יכול לרכוש אותם בלי שום נקיפות מצפון.

פורסם

אוקי תודה

שווה להשקיע עוד 80 שקל בשביל לקנות toyo‏ או ללכת על הנקוק? סהכ אני מחפש צמיג סביר ואין לי דרישות מיוחדות. אגב מקדימה יש לי זוג צמיגים בני חצי שנה של gt ‎משהו כזה

פורסם

אני מאמין ש GT radial אתה מתכוון.

בכל אופן 520 לזוג זה מחיר מאוד יפה!

אם אין דרישות מיוחדות או ציפיות יותר מידי, אני חושב שההנקוק בחירה טובה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תשקיע עוד 40 ש"ח לצמיג!

ותקבל צמיגי קונטיננטל איכותיים - יחזיקו לך הרבה יותר זמן מאשר הנקוק הקוראניים

ויתנו הרבה יותר יציבות .

אם זה ההבדל במחיר לא הייתי חושב פעמיים.

איזה דגם של קונטיננטל?

תבדוק תאריך?

שלא יהיה פחות מ52-10

פורסם

אחרי בירור נוסף בקונטינטל עולה 330 לצמיג אצל אנטון בחולון

בטייר קלאב יש לי את הtoyo‏ ב600 לזוג או את הנקוק ב520 או פאלקן ב600 בערך גם

פורסם

אני גם נוטה בהמלצה לכוון קלבר/קונטיננטל.

אני מארגן "מיני קבוצת רכישה" אשמח לשמוע על איזה דגם הלכת בסופו של דבר וכמה שילמת, או לחילופין לצרף אותך ל"מיני קבוצת רכישה" :)

פורסם

עידכון

היום קפצתי לאנטון בחולון וקניתי זוג של קונטינטל דגם CONTIECOCON3

אחרי מיקוח קצת זוג ב600 שקל, תאריך 4710

אגב אם כבר מדברים על צמיגים - האם שווה להחליף את הקדמיים גם למרות שהם בני חצי שנה?

מה אתם אומרים? כמובן שזה לא יהיה מחר אבל האם זה באמת שווה את זה?

פורסם

אם הצמיגים הקדמיים לא שחוקים, לא יבשים (וזה כנראה המצב אחרי חצי שנה בלבד) והם צמיגים איכותיים,

אין שום סיבה להחליף אותם. חבל על הכסף

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הצמיגים הקדמיים לא שחוקים, לא יבשים (וזה כנראה המצב אחרי חצי שנה בלבד) והם צמיגים איכותיים,

אין שום סיבה להחליף אותם. חבל על הכסף

אז זהו, הבחור רשם GT, לא בדיוק נחשב איכותי. לדעתי האישית - תלוי בנסועה : אם אתה מתקרב ל-20K בשנה, אתה יכול להמשיך עם GT מלפנים עוד שנה ואז לשים את הקונטיננטל מלפנים ולפנק את הציר האחורי באותם צמיגים רק חדשים.

למיטב הבנתי צמיגים זולים מסוכנים יותר מאחור, ומלפנים - פחות.

כמובן שאם בא לך לפנק את הציר הקדמי ב- 600 ש"ח - לך על זה!

• תוכן חדש...