Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

האם במקרה הנ"ל אני יכול לומר לסוכנות הרכב: "טוב תודה, אני אחכה לרכב הבא, איזה צבע מגיע?"

ברצינות, יש אפשרות פשוט לסרב לקחת את הרכב ולחכות עוד זמן סביר עד למסירת רכב אחר או לחליפין לבטל את העסקה?

לגבי חוקיות המסמך, לדעתי זה נכון שהוא לא מחזיק מים אבל תקראו את פסק הדין שצויין כמה דפים קודם..

לבסוף התובע זכה זכייה חלקית בתביעה מול צ'מפיון, אך זה לקח לו יותר מ-3 שנים!

משמע, היה חכם ולא צודק.

עדיף להימנע מכל הסיפור אם אפשר.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי את הכותרת, מי קיבל מה במייל? (דפדפתי 5 עמודים כדי לראות איפה מגלים שמדובר במכתב שעובר במייל ולא מדובר בלקוח אמיתי).

או, הנה התגובה לה חיכיתי.

תילי תילים של מילים נכתבו כאן על סמך הודעה עילגת וסריקה מטושטשת של מסמך שנכתב כלאחר יד בוורד. אם לא היה נגמר לי הדיו השחור במדפסת, כבר מזמן הייתי מעלה מכתב דומה מיבואן הרכב הפיקטיבי שלי - קבנוס מוטורס.

מה שכן, משעשע לראות את ההתפתלויות והסחות הדעת של הלקוחות הקבועים של צ'מפיון בשרשור זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היו להורים שלי בשנות ה 80 ובתחילת שנות ה 90 רכבי vag אני זוכר שאבא שלי סיפר

בכמה בעיות הוא נתקל בסיבוביו בסוכניות בטיפול ורכב אחד נמסר לו עם דפקט סיפר על

הרבה רכבים שנמסרו אז בזמנו עם כשלים למשל רכב נמסר עם בועת צבע בפח.

כהגדרתו הוא אמר שמשום מה רכבי

vag שמיובאים לארץ הם סוג ב.

כנראה זה לא רק מהתקופה האחרונה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
היו להורים שלי בשנות ה 80 ובתחילת שנות ה 90 רכבי vag אני זוכר שאבא שלי סיפר

בכמה בעיות הוא נתקל בסיבוביו בסוכניות בטיפול ורכב אחד נמסר לו עם דפקט סיפר על

הרבה רכבים שנמסרו אז בזמנו עם כשלים למשל רכב נמסר עם בועת צבע בפח.

כהגדרתו הוא אמר שמשום מה רכבי

vag שמיובאים לארץ הם סוג ב.

כנראה זה לא רק מהתקופה האחרונה.[/quote]

למה זה חדש לך ?

כול הרכבים שנפסלו בביקורת איכות של הייצרן או נפלו מסיפון אוניית ההובלה מוצאים את דרכם לישראל.

אני אגלה לך סוד :twisted:

מסתובבת שמועה שגם רכבים תוצרת ייפן שנפגעו מהצונאמי ימכרו לישראל במחיר זנות.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי סלוגן חדש לצ'מפיון : "צ'מפיון , האייבורי של עולם הרכב".

מי שמכיר את עולם המחשבים יודע על מה אני מדבר

כמה שאתה צודק

הבעיה זה שבמסירת הרכב כבר שילמת את הכסף

מה תגיד להם, זה לא מה שכתוב בהזמנת הרכב ?

הם יצחקו ויגידו לך ״ האוטו יחנה פה עד שתבוא לקחת אותו, את הכסף כבר שילמת לנו״

נאמר בעת מסירה של אודי ב320,000 שח

לך תתווכח עכשיו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה אומר לי שאפשר לבטל עיסקה של mp3 תקול ורכב שעולה פי כמה וכמה יותר אי אפשר ?

אם כן זה פשוט ביזיון.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לא גדול מספיק כדי להשאיר להם את הרכב, מספיק מרגיז ומעצבן שהיום כשהוא שוקל רכב חדש הוא מחזיק ביד הצעות מלקסוס אינפיניטי וקדילק אבל לאודי הוא לא התקרב לשאול בכלל מה יש להם להציע.

גם בטיפולים הוא אכל שם קש וחצץ.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

צריך לשלוח את השירשור הזה למחלקת שירות הלקוחות של צמפיון ולפניות הציבור שלהם כדי שהם יבינו שליחס המגעיל שלהם יש תוצאות והקולות של הלקוחות הממורמרים נשמעים בשטח....

פורסם

לא ממש בטוח. ישנם כאן מספר חברים שפרטו לא מעט תלאות בקשר שבינם לבין היבואן או אף מכוניותיהם ולמרות זאת חזרו ורכשו את המכוניות שהוא מייבא. ואגב, איני רואה בזה כלום מעבר למחמאה מאוד מרשימה לאיכות המכוניות ש VAG מייצר, עליה אפילו אני מרשה לעצמי להעיד כמי שנוסע כבר 11 שנה על אותו אוטו ומתקשה להפרד ממנו, למרות שמזמן כבר חלפו להן שתי שנות האחריות ש"הגנו" עלי מפני כל מיני פורענויות.

פורסם
צריך לשלוח את השירשור הזה למחלקת שירות הלקוחות של צמפיון ולפניות הציבור שלהם כדי שהם יבינו שליחס המגעיל שלהם יש תוצאות והקולות של הלקוחות הממורמרים נשמעים בשטח....

לא נראה לי שאסופה של כמה בני תשחורת (בהשאלה; וכולל אנוכי, כמובן) שמוציאים כעס על המקלדת, תזיז להם לכאן או לכאן יותר מידי. חבל באמת שאין להם תפקיד כזה של חצי משרה אחראי להגיב בפורומים, פייס וכו'. אולי תציעו להם - ותזכו בעבודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי צריך לשלוח למנהל המחלקה המשפטית שיראה איזה מסמכים עם עברית עילגת ושגיאות כתיב יוצאים תחת אחריותו ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

AS-21, אם איני טועה, גם אתה רכשת מהם רכב בסופו של דבר (איביזה). נכון?

אם טענותיו של אביך כ"כ נכונות, מוכחות ומוצדקות - מדוע רכשת רכב מהיבואן הזה? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא נראה לי שאסופה של כמה בני תשחורת (בהשאלה; וכולל אנוכי, כמובן) שמוציאים כעס על המקלדת, תזיז להם לכאן או לכאן יותר מידי. חבל באמת שאין להם תפקיד כזה של חצי משרה אחראי להגיב בפורומים, פייס וכו'. אולי תציעו להם - ותזכו בעבודה :-)

תיראה, נניח שבשל לחצים פוליטיים מחליטים לדחות את סלילתו של כביש חדש באיזור מגוריך ולהפנות את המשאבים לשטחים (מה שבד"כ גם קורה באמת), אתה לא תרגיש בכך כי תמשיך להיות תקוע בפקק, לקלל את כל העולם ולצאת לדרכך מוקדם יותר.

כך גם במקרה של צ'מפיון, אף אחד לא יודע למדוד באמת מה היה קורה אילו, אילו היבואן הזה היה מתנהג ללקוחותיו בצורה נורמלית, אילו היבואן היה נותן שירות משובח, אילו ואילו ואילו...

להערכתי את פירות המהפך היה ניתן למדוד בעלייה של עשורות אחוזים במכירות, אבל ככול הניראה שזה לא מעניין אף אחד...

פורסם
לא הבנתי את הכותרת, מי קיבל מה במייל? (דפדפתי 5 עמודים כדי לראות איפה מגלים שמדובר במכתב שעובר במייל ולא מדובר בלקוח אמיתי).

היות שעברו כבר יומיים מאז נשאלה השאלה והיא עודנה חסרת מענה, כל שנותר לי הוא לנעול את השרשור הזה.

אם מישהו רוצה להוסיף לנו מידע מבוסס בלבד או לחילופין אם אותו לקוח שנפגע ירצה להגיב פה ולהשמיע את גירסתו בצורה בלתי אמצעית, נא לפנות לאחד המנהלים לשם הסרת הנעילה.

בהיות מקור הסיפור הזה לוט בערפל, מתקבל הרושם שמדובר פה בלא יותר ממהומה על לא מאומה שכל מטרתה השמצת צ'מפיון מוטורס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...