Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בהם שום דבר רע הם פשוט שונים.

כמו כל דגם חדש של אלפא יש מגוון תגובות קיצוני אצל האלפיסטים. זה לא רק כאן גם בפורומים ובמבחנים מרחבי העולם התגובות כלפי הג'ולייטה והמיטו די דואליות.

אגב, אותו דבר היה כמעט לגבי כל דגם חדש של אלפא מאז תחילת שנות ה70 (למעט אולי כמה זוועות כדוגמת הארנה שהקונצנזוס היה מאוד ברור לגביהן).

באופן אישי, אחרי שנהגתי כמה חודשים טובים על הג'ולייטה אני חייב לאמר שבימים הראשונים התגובה שלי היתה בדיוק כמו של ניב אבל די מהר הצלחתי להבין גם את הצדדים החיוביים שלה. עכשיו, אחרי שהחזרתי אותה אחר כבוד אני די מתגעגע לקלילות ולזריזות שלה.

פורסם

הם מכוניות מעולות אבל הם פשוט לא אלפא הם עוד רכב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

והמכוניות של VAG הן לא עוד רכב?

באופן אובייקטיבי מדובר בכלי רכב עם יכולות דינמיות טובות, אז מה? הם היחידים שיודעים לעשות את התרגילים האלה?השמש זורחת להן מהאגזוז? התשובות הן שממש לא - ולא מעט יבואנים אחרים מביאים כלי רכב עם יכולות דומות.

מה שמשאיר אותי עם שאלת היסוד, למה לכל הרוחות בן אדם שפוי מוכן להשכיב סכומים כאלה אצל היבואן הבזיוני הזה?

פורסם

לכאורה נראה כי המסמך שהלקוחה נדרשה לחתום עליו איננו קביל מבחינת החוק. דהיינו חתימה על המסמך שכזה לאו דווקא אמורה לחסום את האופציה להמשך הדיינות המשפטיות. מניסיוני הדל מסמך מעין זה עלול לערער חמתם של חלק מהשופטים. ויהיו בוודאי גם כאלה שיפסקו "חתמת - אכלת" (היו לא מעט מקרים בהם הוכשר השרץ של התחייבויות כאלה ואחרות ע"פ חוזים לכאורה בלתי-קבילים ובלתי-חוקיים).

לכאורה נראה כי במקרה הנדון ישנו שלל העבירות על מגוון החוקים, ולדעתי אפילו בשלב זה ישנו הכייס לתביעת עוגמת הנפש. נשאר רק לאתר עו"ד אשר הצלחתו בתביעות כנגד היבואן המדובר מוכחת (חיפוש מהיר במערכת תקדין או אפילו בגוגל) ולפעול ע"פ המלצתיו.

פורסם

רוצים ליראות משהוא ממש הזוי של אודי בבקשה זה סיפור דיי ישן פורסום גם אז בYNET מדובר ברכב אודי A6 לא איזה רכב מרמה נמוכה זה A6 רכב של 350K + בזמו לפחות ואודי מכרו אותי כשהוא במצב ראוי להשבתה!!

http://www.law4all.co.il/PsakDinShow.asp?RowID=6310

זה לינק לכל ההליך המשפטי הנפתח כנגד אודי בסיפור כשאני קראתי את הסיפור הזה היה לי קשה להאמין שדבר כזה יכול ליקרות בארץ שסוכנות כמו אודי תוציא את אחד מרכבי היוקרה שלה במצב שהוא מושבת... אז לא מפליא אותי שבסיאט מוכרים איביזה עם מכה בטמבון האחורי....

פורסם
חכה עד שתפגוש את השירות שלהם.

היו לי במקביל שתי מכוניות של VAG ואחרי ה"שירות" שקיבלתי במרכזי, אפילו כאופציה אינני שוקל רכישה נוספת מהם.

אתמול הייתי בטיפול במוסך בירושלים, "המכונית".

האמת שיצאתי מרוצה.

היו מאוד נחמדים, ראיתי שנזהרו לי על האוטו ושמו כיסוי לריפודים ולשטיחים כדי לא ללכלך.

נתנו לי 50% הנחה על הטיפול הראשון, ואינני יותר מאשר לקוח חדש.

דיווחתי בנוסף לטיפול על פגם קטן שהתגלה אצלי בריפוד הגג (רופף ליד המשקוף של הנהג), נאמר לי שהם מצאו דרך לתקן את זה ויתאמו איתי כניסה נוספת למוסך. אתמול השאירו לי הודעה בתא הקולי על כך שכבר נמצא בידיהם פתרון ועלי לגשת לשם לתקן זאת.

פורסם

אני כועס בשבילו, תחושה מבאסת

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
רוצים ליראות משהוא ממש הזוי של אודי בבקשה זה סיפור דיי ישן פורסום גם אז בYNET מדובר ברכב אודי A6 לא איזה רכב מרמה נמוכה זה A6 רכב של 350K + בזמו לפחות ואודי מכרו אותי כשהוא במצב ראוי להשבתה!!

http://www.law4all.co.il/PsakDinShow.asp?RowID=6310

זה לינק לכל ההליך המשפטי הנפתח כנגד אודי בסיפור כשאני קראתי את הסיפור הזה היה לי קשה להאמין שדבר כזה יכול ליקרות בארץ שסוכנות כמו אודי תוציא את אחד מרכבי היוקרה שלה במצב שהוא מושבת... אז לא מפליא אותי שבסיאט מוכרים איביזה עם מכה בטמבון האחורי....

מדהים, איזו התנהגות מזלזלת של היבואן ומי מטעמו, פשוט לא להאמין!

חוסר מקצועיות בטיפול בתלונת לקוח שאין שני לה!

ממליץ לקרוא את פסק הדין בשלמותו.

במקצועי, בין היתר, אני מטפל בתלונות לקוחות כנגד מוצרי החברה בה אני עובד.

אני עובד בחברה אשר מוכרת תוצרת לתעשיה בסכום כולל של מעל 12 מיליארד ש"ח בשנה (כלומר כסף לעו"ד לא חסר, מה גם שיש לנו לישכה מישפטית).

במשך כל תקופת עבודתי בחברה לא הגעתי אפילו פעם אחת לבית המשפט.

לא פעם, יצא לי לתת פיצוי ללקוחות של עשרות ומאות אלפי דולרים.

מידי פעם, אני מפצים לקוחות על אף שהצדק איתנו וברור כי בבית המשפט יש לנו את מרבית הסיכויים לנצח.

לפיצוי מסוג זה קוראים מחווה של רצון טוב וערכו לחברה רב על עלותו, הוא נועד לישמור על תדמית החברה (מוניטין) ועל קהל לקוחות נאמנים.

המשפט של "היה חכם ולא צודק" תופס פה משקל רב מאוד.

לדעתי, בטיפול בתלונת לקוח, היבואן המדובר אינו לוקח בחשבון את הפסדי החברה כתוצאה מאיבוד תדמית ונדידה של לקוחות נאמנים.

ואני לא מאשים אותו, גם אנחנו לא לקחנו זאת בחשבון עד לפני מספר שנים, מהסיבה הפשוטה: לא ניתן לכמת זאת בכסף ולכן קשה להעביר את עמדתך להנהלת החברה.

מהלך מסוג זה דורש אומץ וגיבוי של הבעלים מאחר והוא מציג הוצאות גבוהות יותר אך אינו מציג הכנסות ישירות גבוהות יותר.

פורסם
עדיין קונים מצמפיון כי עדיין יש פרייארים שנכוו אבל נתנו להם טיפול חינם וקנו עוד פעם לדוגמא חבר הפורום RS.

שכנראה שגם החתימו על אותו חוזה.

צודק במאה אחוז.

הכי קל זה לטפל בנצנצים, ואת כל השאר להמשיך לדפוק.

אוראל, לא ברור לי מדווע אתה כועס כל כך -

בשרשור האוננות המפורסם של סקודה אתה מתבטא יופי לטובת היבואן ובשבחי המותג, למה כשמזכירים את זה תקופה מסויימת אחרי אתה פתאום מתחמם?

עשו לך עוול - כנראה

הציעו לך פיצוי (אחרי או לפני מלחמה, זה לא משנה) וקנו את השתיקה שלך? נראה ככה

אז מה הסיפור? על מה אתה כועס? שמישהו זוכר את זה?

אני לא חושב שיש לך במה להתבייש - פתרת את הנושא בצורה מרשימה, שטובה לך ויצאת ממנה עם התוצאות הכי טובות מבחינתך.

זה שאחרים לא רואים את זה כך - זו בעיה שלהם, אתה לא צריך להתנצל או לתקוף אחרים על שהם זוכרים לך את זה.

ולפותח השרשור -

באמת ממליץ לך לקרוא טיפה שרשורי-VAG שרצו פה, כולל התנהלות של כמה גורמים פה מולם, אולי תוכל ללמוד משהו ולשפר משמעותית את המצב שלך מול היבואן.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
והמכוניות של VAG הן לא עוד רכב?

באופן אובייקטיבי מדובר בכלי רכב עם יכולות דינמיות טובות, אז מה? הם היחידים שיודעים לעשות את התרגילים האלה?השמש זורחת להן מהאגזוז? התשובות הן שממש לא - ולא מעט יבואנים אחרים מביאים כלי רכב עם יכולות דומות.

מה שמשאיר אותי עם שאלת היסוד, למה לכל הרוחות בן אדם שפוי מוכן להשכיב סכומים כאלה אצל היבואן הבזיוני הזה?

זה ממש לא מה שניב טען. האמת שגם אף אחד אחר כאן לא טען את זה. סתם התפוצץ לך שוב הווריד עליהם ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוראל, לא ברור לי מדווע אתה כועס כל כך -

בשרשור האוננות המפורסם של סקודה אתה מתבטא יופי לטובת היבואן ובשבחי המותג, למה כשמזכירים את זה תקופה מסויימת אחרי אתה פתאום מתחמם?

עשו לך עוול - כנראה

הציעו לך פיצוי (אחרי או לפני מלחמה, זה לא משנה) וקנו את השתיקה שלך? נראה ככה

אז מה הסיפור? על מה אתה כועס? שמישהו זוכר את זה?

אני לא חושב שיש לך במה להתבייש - פתרת את הנושא בצורה מרשימה, שטובה לך ויצאת ממנה עם התוצאות הכי טובות מבחינתך.

זה שאחרים לא רואים את זה כך - זו בעיה שלהם, אתה לא צריך להתנצל או לתקוף אחרים על שהם זוכרים לך את זה.

רון, אני לא משבח את היבואן. יש לו ה-ר-ב-ה מה ללמוד בנושא השירות והתנהלות מול לקוח (כל לקוח שהוא) וכל השרשורים האלה רק מחזקים זאת ומעידים על כך.

אני בהחלט מודה לאנשים מסויימים במותג, שלמרות כל הסיפור הלא נעים הזה, הם גילו התעניינות רבה וניסו לפתור את הבעיה על הצד הטוב ביותר - עוד כשהחלו הבעיות וידעו כי משהו כאן בהחלט שונה מהרגיל.

לצערנו הרב, הבכירים (מעל) חשבו אחרת ולא חשבו שיש למצוא פתרון הולם - עד התערבותו של בני ברק, אז לא הייתה להם הברירה והם הבינו כי טוב לא יצא מכך ושאכן יש הצורך לפתור את הבעיה ובמהרה.

בסופו של יום, כן הוצע פתרון מקובל והגיוני, והכל בא על מקומו.

אני חושב שה-1.2TSI בהחלט מפצה על כל מה שהיה. אפילו גורמת - במובן מסויים - לשכוח את הטעם הרע שהשאירה הקודמת.

לסיכום: אסור לוותר. שילמתם במיטב כספכם על רכב חדש ולא זכיתם לתמורה המבוקשת - אזי משהו לא תקין, ויש להלחם על המגיע לכם - ולא משנה מי היבואן.

עצתי לאותו בעל סיאט חבוטה - קח עו"ד טוב, ותתקדם הלאה. אחרת טוב לא יצא מכך, וקח בחשבון שיתכן ותרוויח רכב חדש - ויתכן שתקבל יחס מתנכל בהמשך הדרך, בכל מקום שהוא הקשור ליבואן (וחבל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סיפורים כאלה לא חדשים לי בכלל... חוץ מזה, שגם במאזדה אני הייתי ערב למקרה מסויים שהחתימו לקוח מסויים על סודיות והוא קיבל את מבוקשו לאחר מספר בירורים שהתגלו כנכונים. ואני אגיד לכם עוד דבר הוא לא נתקל בתגובת נגד לכל אורך המקרה, כי במאזדה הבינו שזה טעות שלהם ואי אפשר להעלים עין.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לסיכום: אסור לוותר. שילמתם במיטב כספכם על רכב חדש ולא זכיתם לתמורה המבוקשת - אזי משהו לא תקין, ויש להלחם על המגיע לכם - ולא משנה מי היבואן.

עצתי לאותו בעל סיאט חבוטה - קח עו"ד טוב, ותתקדם הלאה. אחרת טוב לא יצא מכך, וקח בחשבון שיתכן ותרוויח רכב חדש - ויתכן שתקבל יחס מתנכל בהמשך הדרך, בכל מקום שהוא הקשור ליבואן (וחבל).

זאת עצתך?! :shock:

למיטב הבנתי על פגוש שתוקן/הוחלף לא מקבלים רכב חדש.

אני חושב שאנשים כאן לוחמניים יתר על המידה.

אני מציע לבעל הרכב לקחת את הרכב ולבדוק האם יש ירידת ערך.

אם כן, לנסות ולתבוע אותה מהיבואן.

אם לא, סע לשלום המפתחות בפנים.

פורסם

אלון, מאוד פשוט לוותר.

כל הסיפור מריח ולא נשמע טוב - נראה לך הגיוני שהיבואן לא מוכן לקחת את הרכב לבדיקה, למרות שהוא מצהיר כי בוצעה אך ורק החלפת / צביעת טמבון?

די נו, זה נשמע שיש הרבה מעבר לזה ולכן הם חוששים מבדיקת הרכב ע"י הקונה. נשמע שיש כאן הרבה מעבר לזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...