Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My ride !

EladS86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מאוד יפה ומושקע בטעם טוב !.

הערה קטנה רק לגבי הלדים בתוך הרכב. זה משהו שיכול לגרור להורדה מהכביש, חוץ מזה שזה מסנוור אותך בלילה.

תנסה להסתיר את זה מתחת לדשבורד באיזור של הרגליים. זה הכיוון אצלי ברכב.

שונא גזענים !.

פורסם

סחטיין, מדהימה בשביל רכב שנת 99'.

הלדים בתוך הרכב לגיטימיים לדעתי רק אם הם נדלקים כאשר פותחים דלת (או מוציאים את המפתח מהסוויצ') כדי להאיר את הסביבה של הרגליים ובנוסף הייתי מחביא אותם כדי שלא ייראו בכלל את הפס לדים עצמו.

אני פחות מתחבר למשענת יד המשובצת והפנסים האחוריים אבל חוצמזה הרכב נראה דנדש!

הרכב עבר צבע?

נ.ב.: המלצה שלי - תוריד את הקוביה מאחורה, אמור מעכשיו "כל המוסיף גורע". (סתם מסיח את דעתך במראה)

פורסם
רכב מאוד יפה ומושקע בטעם טוב !.

הערה קטנה רק לגבי הלדים בתוך הרכב. זה משהו שיכול לגרור להורדה מהכביש, חוץ מזה שזה מסנוור אותך בלילה.

תנסה להסתיר את זה מתחת לדשבורד באיזור של הרגליים. זה הכיוון אצלי ברכב.

תודה על הדאגה,

אבל תאורה פנימית לא יכולה לגרור הורדה מהכביש, רק שינוי של תאורה חיצונית.

מה גם הלדים נדלקים כאשר הדלת נפתחת והמפתח יוצא מהסוויצ'.

פורסם
סחטיין, מדהימה בשביל רכב שנת 99'.

הלדים בתוך הרכב לגיטימיים לדעתי רק אם הם נדלקים כאשר פותחים דלת (או מוציאים את המפתח מהסוויצ') כדי להאיר את הסביבה של הרגליים ובנוסף הייתי מחביא אותם כדי שלא ייראו בכלל את הפס לדים עצמו.

אני פחות מתחבר למשענת יד המשובצת והפנסים האחוריים אבל חוצמזה הרכב נראה דנדש!

הרכב עבר צבע?

נ.ב.: המלצה שלי - תוריד את הקוביה מאחורה, אמור מעכשיו "כל המוסיף גורע". (סתם מסיח את דעתך במראה)

הרכב עבר צבע ופחחות לפני שנתיים בערך.

והדבר הראשון ששמתי ברכב, זאת הייתה הקוביה הזאת - ככה שאין מצב שאני אוותר עליה. (:

פורסם

אהבתי מאוד, לוק צעיר ועדכני !

הייתי באמת מסתיר את הלדים וזה מושלם.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש אהבתי!:mm_yeah:

גאנטים מתאימים, ריפודים מדהימים, וכל התוספות ששמת רק עושות אותה מיוחדת משאר המשפחתיות המשעממות ממש בטוב טעם!

לדעתי רק הלדים מיותרים, אבל כל אחד וטעמו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...