Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת חברה שמתמחה בייצור תושבות לכל מיני טלפונים סלולארים וכו'..

אני אישית ראיתי את המתקן הזה על פורד פיאסטה חדשה.

זה מדהים! נראה מקורי. ללא קידוחים, הדבקות ושאר ירקות.

וזה גם ממש יציב! הבעלים של הרכב עבר אצלי אימון די אינטנסיבי עם המון כוחות שפעלו על הרכב וזה לא זז!

שווה לנסות.

עודד.

מחזק, לפני יומיים קיבלתי בדואר את המתקן לקיה פורטה של אבא שלי.

תמונות מההתקנה, אני יעלה מחר בבוקר. (החלק נראה מקורי לחלוטין, כאילו הגיע עם הרכב במקור)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי קונים תושבת מתאימה לדש-בורד / קורה A / לגב הכיסא, ועליה מלבישים את המנשא הספציפי עבור המכשיר.

זה -מאוד- יקר לדעתי בשביל מוצר כזה.

יש לי תושבת ב5 דולר מאיביי, אוניברסלית, ללא הזרוע הגמישה (ככה היא יציבה יותר). עובדת מצויין. נמצאת בצד שמאל של ההגה, מחוברת לחלון בוואקום ולא זזה לאף מקום.

אני בעד מוצרים איכותיים, אבל נראה שזה באמת יקר ללא הצדקה מיוחד.

אפילו שדיי נחמד איך שהתושבת שלהם מתחברת באוטו שלי ספציפית.

!AWDSOME

פורסם
+1 האיפון מסתיר את המנורות של ההתראות , וזה מסוכן לנהג לנסוע ככה ,הוא יכול להשאר בלי שמן במנוע ולא לדעת מה קורה

דווקא ברכב הספציפי הזה, כל נורות ההתראה הקריטיות נמצאות בתוך מחווני הסל"ד והמהירות, ככה שאין מצב שהוא יפספס אותם, ובפרט כאשר אחד מהם נדלק אז יש גם חיווי קולי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק עכשיו ראיתי את השרשיר הזה - אני מפורום אודיו שזה פחות או יותר המגרש הביתי לדברים האלה.

קודם כל - כמעט השתנתי על עצמי כשראיתי את התמונות :-D

דבר שני - לגבי המיקום

מיקום פשוט פגז! בידיעה שיש לו ברכב BURRY אז אני יודע שאין לו שום בעיה לתפעל את הטלפון תוך כדי נהיגה מבלי שהוא יאלץ לגעת באייפון.

נכון - אין שום בעיה לקנות תושבת לחלון או לכוס קפה בכמה שקלים ולגמור עניין - אבל אתם מפספסים כאן את הפואנטה.

מדובר בהטמעה של פתרון שנועד להראות כמקורי של הרכב - בנוסף לכך ישנם אנשים שמאוד לא אוהבים לראות חוטים ברכב, חלקים שמודבקים או מוברגים או חלקים שתופסים מקום שימושי כמו מתקן להחזקת כוס למשל...

---------------

לגבי נוריות חיווי - אפשר גם לאייפון וגם לIPAD לקנות סורק OBDII שעובד בWIFI ולהתקין על האייפון או אייפד תוכנה שנקראת REV ויש גם תוכנה אחרת של פאלמר ולראות את כ-ל נתוני המנוע כולל דשבורד קאסטום עם כל המחוונים האפשריים

למי שיש רכב WRX למשל - במקום להוציא אלפי שקלים על מכוונים - אפשר לתקוע אייפד ואת הסורק הזה ולגמור עניין...

וזה לא שלא עשיתי משהו דומה במחשב רכב שלי - העליתי את זה אפילו לכאן בפורום וליוטיוב...

-----------------------

זה נראה פיצוץ - פשוט מדהים

את היקף העבודה שנדרשת בשביל לעשות כזה דבר אני כבר יודע ומכיר

לדעתי זה משהו שצריך לשווק בהיקף רחב כפתרון כולל ליצרני רכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...