Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש אייפון ואוהב את הרכב שלו , בטח מכיר את הנושא. אין תושבת "נורמלית" ואם כבר יש אז המגן של האייפון מפריע. אז אותי זה קצת איתגר בתור בעלים של סדנת איבזור לרכב הייתי חייב למצוא פתרון אסטטי. אז הנה לפניכם התמונות:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מגניב!

כל הכבוד על היוזמה :wink:

יש מצב שיהיו לזה קונים במידה ותתחיל לייצר את זה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

קבל ח''ח,הרעיון יפה.

בשביל לגעת במסך אתה צריך לשלוח ידיים דרך ההגה?

לי יש של הדיבורית בלוטוס, סטנד מוברג בדשבורד לדעתי הכי נוח.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

רעיון מעולה , כל הכבוד על העבודה, אני גם רציתי לעשות משהו דומה אבל בסוף מצאתי תושבת מקורית לדגם של הרכב שמתחברת עם חתיכת ברזל למאחורי הרדיו (בלי חורים בדשבורד) עלה לי 250 שקל הזמנתי מחו"ל.

פורסם

חח יצא מגניב אהבתי את היצרתיות , אבל לא פרקטי לצערי !

אתה רוצה לשנות משהו באייפון לעשות טלפון למישהו , מה עוזר לך הבלוטוס איך תחייג בדיוק למספר ?

פורסם
חח יצא מגניב אהבתי את היצרתיות , אבל לא פרקטי לצערי !

אתה רוצה לשנות משהו באייפון לעשות טלפון למישהו , מה עוזר לך הבלוטוס איך תחייג בדיוק למספר ?

לחייג ניתן מהדיבורית (דיבורית עם צג). התושבת לא נוצרה על מנת "לשחק" באייפון תוך כדי נסיעה, אלא במידה ויש לך שיחה תוך כדי נסיעה לא תאלץ להוריד את העיניים מהכביש או לחילופין אם הפעלת תוכנת ניווט.

למי ששאל על הדוק. הוא מאפשר טעינה או חיבור למערכת ששולטת על אייפוד/אייפון.

פורסם

לפי דעתי מיקום התושבת הינו בעייתי ולא נוח. אני אישית הייתי מחפש מקום יותר פרקטי להתקנה.

אני יודע שהיום ברוב הרכבים המודרנים חסר מקום ממש נוח להתקנת איבזור חוץ מאשר השמשה הקדמית.

איזה כייף לי :)

פורסם

מארק תקרא מה כתבתי למעלה לגבי בחירת המיקום. אני מניח שבטח זיהית את הרכב, אשמח לשמוע על מיקום אסטטי ופרקטי יותר.

פורסם

המיקום יפה אך לא פרקטי , זה תוקע לך את המבט על השעונים במקום על השמשה הקידמית , מה שכן מתאפשר עם זרועה שמרימה את האייפון לשמשה ואם קופץ לך משהו מחשיד במהלך הנסיעה אתה תראה אותו ברקע אפילו באותן שניות שהסתכלתה על הגי פי אס ! , הרכבת האייפון בצורה הזאת מחייבת את בעל הרכב לקנות גם צג דיבורית , וזה רק עקב המיקום !

אתה חייב להבין הדוק נראה מעולה , ואני ממש הייתי קונה אותו ! אבל... מבחינה פרקטית ושיווקית לא הייתי שם אותו מאחורי ההגה

פורסם

מאוד פשוט.

במידה ואנשי הקשר שלך שמורים באנגלית,

לחיצה ארוכה על הכפתור הראשי של הדיבורית, ואמירת "Call" והשם של איש הקשר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...