Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מדובר על גולף דור 4 אז כנראה שהאייפון מסתיר לך חלק מהתצוגה של לוח השעונים קרי תצוגת התראות.

אני כבר שנה מחפש מקום מתאים להתקנת האייפון בגולף דור 5 יש לך רעיון ?

אצלי הוא מותקן על הכרית הייעודית לצד המערכת . (עולה איזה 400 ש"ח ודורשת פירוק הקונסולה ,עשיתי את זה על הדרך יחד עם החלפת ה HU)

כמו כן יש לי כבל קצר שיוצא מהמערכת (מתפרק) למקרה ויש צורך בהטענה או שמיעת שירים דרך האייפון.

נ.ב. העריסה מהלינק לאיביי נראית נחמדה אבל יקרה מדי ולא בטוח שהאייפון יכנס אליה עם המגן , הבעיה שהיא קצת יקרה.

אני הרכבתי אוניברסלית שהיא אחלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא אוהב דברים סטנדרטים ובטח לא כמו שמישהו כאן נתן בקישור לאיביי. אם הייתם מכירים את הרכב שלי הייתם מבינים שאין שם שום דבר סטנדרטי. אייל הכרית שיש לך נותנת פתרון חלקי בלבד. עדיין צריך תושבת לאייפון. לא הייתה לי בעיה לייצר תושבת כזאת שתתיישב על הכרית שיש לך. אבל אני מסתכל על דברים אחרת.

פורסם
אצלי הוא מותקן על הכרית הייעודית לצד המערכת . (עולה איזה 400 ש"ח ודורשת פירוק הקונסולה ,עשיתי את זה על הדרך יחד עם החלפת ה HU)

כמו כן יש לי כבל קצר שיוצא מהמערכת (מתפרק) למקרה ויש צורך בהטענה או שמיעת שירים דרך האייפון.

נ.ב. העריסה מהלינק לאיביי נראית נחמדה אבל יקרה מדי ולא בטוח שהאייפון יכנס אליה עם המגן , הבעיה שהיא קצת יקרה.

תוכל בבקשה בהזדמנות לעלות תמונה של ההתקנה ברכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם מדובר על גולף דור 4 אז כנראה שהאייפון מסתיר לך חלק מהתצוגה של לוח השעונים קרי תצוגת התראות.

+1 האיפון מסתיר את המנורות של ההתראות , וזה מסוכן לנהג לנסוע ככה ,הוא יכול להשאר בלי שמן במנוע ולא לדעת מה קורה

פורסם

חייב לשתף סרטון שראיתי.

התקנת IPAD2 ברכב :-D

http://www.youtube.com/watch?v=6jr3_zLHTbY&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אני היחיד שמעדיף אותו על השמשה? ככה אני רואה אותו את הכביש ביחד, ולא צריך להוריד את העיניים מאחד כדי לראות את השני.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני תמיד בעד דברים בבניה עצמית. זה לא מפריע לך לראות נורות אזהרה, אם חס וחלילה נדלקות בלוח שעונים?

מכיון שיש לי ידיים שמאליות. אני משתמש בזה ומאוד מרוצה.

זה יושב אצלי בצד שמאל של ההגה (אני שמאלי) ליד פתח האוורור, לא מפריע לשדה הראיה ונוח לתפעול / סיבוב. אני

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כשנדלקת נורה יש חיווי קולי אני ממש לא מודאג מזה. אני לא קונה פתרונות מוכנים אני מעדיף דברים יחודיים. לפעמים צריכים להקריב קורבנות עבור זה. זרועות נצמדות ומיני חיווטים שמבצבצים על מנת לטעון את האייפון לא אצלי.

פורסם

ואם יש ציפצוף באמצע הנסיעה אז צריך לדחוף יד ולהזיז את האיפון ,רק בשביל לראות מה קרה , זה לא הכי בטיחותי :|

פורסם

אני מניח שאתה לא מוריד את הידיים מההגה בזמן נהיגה. אתה לא נוגע ברדיו, לא מכוון את המזגן וכ״ו. לא ישבת ברכב בכלל כדי להבין אם זה נוח או לא, אבל כהרגלך אתה מחפש את הרע ולא מתוך ביקורת בונה כי כזה אתה. די להציץ בשרשורים קודמים על מנת להבין זאת.

פורסם

אצלי האייפון הוא עם קייס והוא יושב טוב , יש אופציה להזמין במיוחד לאייפון עם קייס ולאייפון בלי קייס .

גם לי הייתה את הדאגה הזאת לפני שהזמנתי אבל כעת האייפון יושב מצויין.

פורסם

זאת חברה שמתמחה בייצור תושבות לכל מיני טלפונים סלולארים וכו'..

אני אישית ראיתי את המתקן הזה על פורד פיאסטה חדשה.

זה מדהים! נראה מקורי. ללא קידוחים, הדבקות ושאר ירקות.

וזה גם ממש יציב! הבעלים של הרכב עבר אצלי אימון די אינטנסיבי עם המון כוחות שפעלו על הרכב וזה לא זז!

שווה לנסות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...