Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עומדות לרשותי 2 אפשרויות לרכישת רכב.

האחת היא מאזדה 3, שנת 2008 עם 30,000 ק"מ בצבע כסף ב-80,000 ש"ח.

האפשרות השנייה היא הונדה סיוויק שנת 2008 עם 48,000 ש"מ בצבע כסף במחיר של 88,000 ש"ח.

* ההונדה היא תוצרת טורקיה.

רציתי לשאול גם בנוגע לתחזוקה של ההונדה, יש בה תקלות ? עניינים שצריכים לטפל באופן שכיח ?

- 2 המכוניות באות מאנשים שאני סומך עליהם (מכרים) ואלה מכוניות עבודה-בית (לא קרעו להן את הצורה).

יש לי הזדמנות להחליט עד שבוע הבא מה אני לוקח.

ואלי אני אוכל למצוא מוכניות אחרות בתקציב של עד 85 אלף ש"ח ... שלא עברו את ה-50K קילומטרים שנת 2008+ ?

אולי יש מוכניות יותר טובות ?

אשמח לשמוע את דעתכם על השאלה ראשונה ושנייה שלי, תודה !

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

בוקר טוב,

שני הרכבים נחשבים אמינים יחסית ובלי יותר מידי תקלות מיותרות.

אפשר למצוא המון רכבים שעומדים בדרישות שלך (80 אלף שקל ו50 אלף קילומטרים). מה יותר טוב ומה פחות טוב זה כבר עניין של העדפות אישיות.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...