Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חיפשתי תשובות בנושא בפורום, אך לא מצאתי תשובה מספקת.

זכורני ששמעתי שמומסכניק מסוים, שהסביר שלגיר הרובוטי משאבה וקלאץ' הבנויים לעבוד בלחץ שמן מאד גבוה, והם בנויים לעבודה במצב On\Off (או יותר נכון שסתום שעובד ב on\off), ללא השהיה ארוכה באמצע וכמעט ללא הדרגתיות, אשר על כן עדכון התוכנה במחשב ניהול הגיר שאמורה לגרום לתיבה להיות עדינה יותר - כך לדבריו - מאריך את החכוך של הקלאץ' ודורש סגירה ופתיחה איטיים והדרגתיים יותר של השסתום ובכך פוגע בבריאות ואורך החיים של הגיר מה שמוביל בסוף להחלפתו היקרה.

לחבר שלי יש אוריס 08 רובוטית עם כ30K ק"מ רשומים.

במוסך טויוטה הציעו לעדכן תוכנה.

האם העדכון כדאי?

תודה רבה.

פורסם

אכן, תגובת הרכב משתפרת והרכב פחות מדרדר בזינוק בעלייה. לטענת המוסכניק שטיפל בי במוסך היבואן, דבר זה מושג ע"י חיכוך מתמיד של דיסקיות הקלאץ' ולכן נגרם בלאי מוגבר. ביאריס הרובוטית שלי (אותה תיבה כמו האוריס רק עם 6 הילוכים) החליפו 2 דיסקיות קלאץ' עקב בלאי ולא בוצע שום עדכון תוכנה מכל סוג שהוא שידוע לי עליו. לכן, אני חושב שעדכון רק יחמיר את הבלאי של התיבה, ולדעתי הוא לא מומלץ. אמנם איני מכונאי, אך אלו 2 האגורות שלי עקב התנסות אישית. אני יודע על תיבות רובוטיות בחו"ל בעלות 5 הילוכים (לא 6 כמו שלי) מעיון בפורומים בחו"ל שהחליפו דיסקיות קלאץ' חופשי, כי עדכון של תוכנת מחשב הגיר לא כל כך עזרה.

• תוכן חדש...