Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע castrol - מה האמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לבצע טיפול לרכב.

נכנסתי לחנות שמוכרים בה שמני מנוע של castrol, ובמחיר יחסית זול, חצי סינטתי 10W40 ב100 ש"ח.

התלהבתי והזמנתי, אך לאחר שיטוט באינטרנט, מצאתי שיש שמן מסוג magnatec של castrol שהוא יותר טוב

מהgtx castrol, שאותו ראיתי בחנות. (שניהם דרך אגב חצי סינטתי 10W40).

מה הבעיה? לבעל החנות היה את הmagnatec אבל רק סינטתי מלא 5W40 , ובאתר של החברה ראיתי שיש גם חצי סינטתי,

אבל הוא טען שהוא לא יודע על חצי סינטתי בMAGNATEC.

מחיפוש בפורום על שמני castrol, ראיתי התייחסות לשמן הזה (MAGNATEC)

מפי חבר פורום בשם אפי שטען שמדובר בכלל בשמן מינרלי מתוסף וזה בכלל לא שמן חצי סינטתי.

ואם להוסיף על הכאב ראש, באתר של פז שמנים(וקסטרול), מצויין שהשמן המומלץ לרכבי הוא castrol magnatec 10w40.

"והעיר שושן נבוכה.."

הרכב המדובר הוא אופל אסטרה דיזל, אוטומוט, 2003.

אודה למי שיכול לפתור את החידה. או למי שיודע איזה שמן מנוע מתאים לרכב זה.

פורסם

תוכל לציין איפה ישנה חנות שמוכרת שמני CASTROL? יש איזה שמן שאני מחפש שלהם ,

במקרה אתמול התקשרתי לפז שמנים ומסתבר שהם כבר לא מייבאים את CASTROL ועברו לעסוק בתוצרת המקומית שלדבריהם אלו "השמנים הטובים ביותר בעולם".... לא הצלחתי לעצור את הצחוק תוך כדי השיחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום אייל.

אני מבית שמש והחנות המדוברת היא יוני ומוטי חלפים.

האמת זה מסתדר לי עכשיו שיכול להיות שנשאר להם סטוק.

אבל מה אתה אומר? מה ההבדלים בין השמנים? והאם שווה להתעקש על הקסטרול או לחפש שמן אחר?

והאם אתה יודע איזה שמן מתאים לאסטרה דיזל?

תודה

• תוכן חדש...