Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה המדבקות האדומות של מכוני הרישוי שמדביקים בטמבון. הבעיה שהמדבקה הזאת יושבת על הרכב כבר קרוב לשבע שנים והיא נהייתה ממש אבן.

ניסיתי מים רותחים וזה לא עזר,ניסיתי פאן וזה לא הזיז לה,ניסיתי מסיר דבק ופשוט כלום! המדבקה פשוט התאבנה על הרכב והיא לא יורדת בשום דרך!! זה ממש מפריע לי בעין ואני חייב להוריד את זה, חשבתי על לצבוע את המדבקה בספריי צבע לפי קוד הצבע של הרכב אם למישהו יש איזה פיתרון יצירתי אחר אני אשמח לשמוע כי אני אובד עצות תודה.

פורסם

גם אני עם אותה בעיה. (במקרה גם גולף.. דור 4)

המדבקה של השמור מרחק מאחורה, ירד הצבע כבר נשאר מדבקה לבנה,יותר נכון אפורה, אני מאמין שיש לה כבר פז"ם של 10 שנים (מאז שהרכב עלה לכביש בערך).

ניסיתי מים חמים, ניסתי מסיר דבק וסיליקון של שייש אבל כלום לא עובד.

איך עובדת השיטה עם הפן? אני חייב לנסות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תחמם עם הפן את הקצה של המדבקה ופשוט תנסה לקלף רק שים לב לא למקד את הפן יותר מדי זמן על צבע הרכב שלא תשרוף אותו.לי אישית זה לא עבד אבל לך תדע

פורסם
תחמם עם הפן את הקצה של המדבקה ופשוט תנסה לקלף רק שים לב לא למקד את הפן יותר מדי זמן על צבע הרכב שלא תשרוף אותו.לי אישית זה לא עבד אבל לך תדע

מרוב שניסיתי להוריד את המדבקה הזאת עם הציפורניים כבר אין לה כ"כ קצוות, אבל אני ינסה, אין לדעת.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אולי אם יש לך קצת כסף תילך לצביעה של הטמבון ושם כבר יורידו לך אותה, כי אחרי שתוריד את המדבקה יהיה לך גוון אחר ויראו שהייתה שם מדבקה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
אולי אם יש לך קצת כסף תילך לצביעה של הטמבון ושם כבר יורידו לך אותה, כי אחרי שתוריד את המדבקה יהיה לך גוון אחר ויראו שהייתה שם מדבקה.

זה נראה לי פתרון מעט קיצוני מדי אני לא רוצה לצבוע את הטמבון רק בשביל המדבקות חשבתי לצבוע את המדבקות עצמן בצבע של הרכב מה אתה אומר?

פורסם

לדעתי- צביעה של המדבדות תשאיר איזה בליטה לא נעימה לעין בגודל של המדבקה. אתה גם אומר שקילפת את המדבקה קצת- מה שאמר שאם תהיה בליטה אחרי צביעה היא לא תהיה סימטרית

אני חשבתי על להשאיר את המדבקה. פשוט תדביק עליה מדבקה חדשה יותר:-D

פורסם

השיטה שאני מוריד מדבקות - לא לוקח אחריות!

למרות שכל ניסיונותיי היו תמיד מזגוגיות (מדבקות חלון, גם העקשניות והשינות ביותר).

אציטון (לציפורניים) + צמר גפן - יורד באופן חלק ומלא.

בהצלחה !

פורסם
השיטה שאני מוריד מדבקות - לא לוקח אחריות!

למרות שכל ניסיונותיי היו תמיד מזגוגיות (מדבקות חלון, גם העקשניות והשינות ביותר).

אציטון (לציפורניים) + צמר גפן - יורד באופן חלק ומלא.

בהצלחה !

ניסיתי גם ניסיתי וזה לא עבד תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...