Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביני ובין אשתי יש ויכוח רציני ביותר על הרכב הבא:

פאסאט 88, יד 2, קילומטרז' באזור ה-200 אלף, מזגן,אוטומטית,הגה כוח, שמורה פנימית.

הבעלים המליץ שכדי לשמור על חיי המנוע, מומלץ לא לעבור את ה-100 קמ"ש (האם זה נכון לדעתכם?). אני גיליתי שהרכב כבד למדי ומאיץ לדעתי די לאט. מצד שני הוא נוח ומאובזר בלי שום פרופורציה לאף רכב אחר. ואני לא הולך לכתוב כלום על המחיר - הוא בדיחה.

לדעתי יותר ממהירות והאצה חשובה בטיחות ונוחות נסיעה. את זה אי אפשר לקבל מאף רכב שאני ראיתי עד היום. אולי אני טועה, אבל גם בתקציב של 24 אלף ש"ח לא ראיתי שום דבר דומה, וזה פי כמה יותר ממה שהבעלים רוצה.

לאשתי נורא חשוב שהרכב שנקנה יוכל לעשות פעמיים-שלוש בשבוע את המסלול מאזור עמק יזרעאל לת"א (וחזרה כמובן), ושאפשר יהיה לבנות עליו לאורך זמן. היא חוששת ממגבלת המהירות ומאורך חיי המנוע. היא פוחדת שעוד שנתיים זורקים את האוטו לפח, או נכנסים לים מטורף של הוצאות.

האם לדעתכם אפשר להגיד על הרכב הזה שהוא יכול לעמוד בדרישות של אשתי? אם לא, האם יש לכם המלצות לרכב שיוכל לעשות את "העבודה"?

פורסם

איזה מנוע יש בפאסאט?

מה הצרכים שלכם? אם התקציב הוא 24K ואין צורך ברכב גדול הייתי רוכש רכב קטן יותר, וחדש יותר בסגנון של פיאסטה לדוגמא.

בקיצור, תפרט מה הצרכים, מה ומה התקציב המקסימלי, גיר אוטומטי או ידני, ואז נראה...

גיא

פורסם

מנוע 1600.

צרכים? אני חושב שאי אפשר לכתוב יותר ממה שכתבתי. מפורטים גם הצרכים שלי וגם הצרכים של אשתי.

אפשר לציין שזה אוטו ראשון שלנו (בבעלותנו. לנהוג אנחנו יודעים מזמן).

אם כבר ציינת פיאסטה, נשאלת השאלה האם זה אוטו שיכול לשמש גם בנסיעות בינעירוניות באותה מידה כמו בעיר, והאם זה אוטו שמתאים לזוג בשנות ה-30 לחייהם, ילדים עדיין לא, אבל יהיו מתישהו. את אותה תשובה אתה מוזמן לכתוב על הפאסאט.

בכל מקרה, הפיאסטות שעולות כמו שציינת לא ממש מאובזרות בד"כ (יות'), או ממש קשות להשגה.

פורסם
מנוע 1600.

צרכים? אני חושב שאי אפשר לכתוב יותר ממה שכתבתי. מפורטים גם הצרכים שלי וגם הצרכים של אשתי.

אפשר לציין שזה אוטו ראשון שלנו (בבעלותנו. לנהוג אנחנו יודעים מזמן).

אם כבר ציינת פיאסטה, נשאלת השאלה האם זה אוטו שיכול לשמש גם בנסיעות בינעירוניות באותה מידה כמו בעיר, והאם זה אוטו שמתאים לזוג בשנות ה-30 לחייהם, ילדים עדיין לא, אבל יהיו מתישהו. את אותה תשובה אתה מוזמן לכתוב על הפאסאט.

בכל מקרה, הפיאסטות שעולות כמו שציינת לא ממש מאובזרות בד"כ (יות'), או ממש קשות להשגה.

האם הגודל קובע?

אם התשובה היא לא אני מצטרף לדעתו של גיא וממליץ על רכב קטן.

לי אישית יש 106 שהיא קטנה וכשמדי פעם יוצא לי לנסוע איתה לקריות או לדרום היא עומדת במשימה כמו גדולה, אומנם קצת צפוף מאחורה וחוסר הכח מתבטא כאשר אתה מסיע איתך עוד 4 אנשים במשקל כולל 450 קילו בשר חי אבל מכיוון שאני לא עושה זאת לעיתים תכופות אז אני לא מתלונן, לשניכם בלבד אוט קטן לדעתי עדיף. גם מבחינת הוצאות ותחזוקה וגם אחזקה יותר זולה.

פאסאט יכולה בהחלט להכניס אותך להוצאות מכיוון שהרכב כבר לא צעיר וכתוצאה מכך קיים בו בלאי יותר גדול מאשר רכב יותר צעיר.

אם מבחינת אמינות רכב יפני זה לא MUST אזי הייתי ממליץ גם על הסקסו 1600 אוטומט או עדיף עם אין הגבלה לגיר 1400 ידני.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...