Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אני מעוניין לשפץ קצת את האקסנט שלי אחרי שדיי הזנחתי אותה, בעיקר מה שאני רוצה זה צביעה מבפנים ולצבוע את הטאסות.

אני יודע שזה לא השיפוץ אבל זה צעד ראשון.

ובכן, ראיתי את פרויקט שיפוץ הטאסות של איציק, ורציתי לדעת מה השם המלא של הספרי הזה- שאני לא אקנה בטעות משהו אחר.(צבע אפור)

לגבי הפנל והדלתות וכו'... זה צבע שחור- עכשיו, איזה ספריי הכי מומלץ הן מבחינת איכות והן מבחינת מחיר.

כמו שציינתי יש לי בעיה בוישרים- יותר נכון במיכל מים של הוישרים.

המים פשוט לא יוצאים, שפתחתי את המכסה מנוע נשפתי בצינור של של המיכל מים וזה בעבע-משמע יש שם סתימה.

רציתי לדעת אם אפשרי לשחרר את הסתימה הזאת לבד או ללכת למוסך. ואם לבד אז איך?

תודה ושבת שלום,

זמר יצחק.

פורסם

לגבי הווישרים,אתה שומע את המנוע שלהם עובד?

אם כן,יכול להיות שנסתמו לך פשוט השפריצרים,קח מחט זה עוזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדיקה הכי פשוטה,נתק את הצינור מהשפריצר,ותפעיל,אם יצאו מים מהצינור סימן שהשפריצרים על מכסה המנוע סתומים.

קח מחט ותדחוף לחורים,שום דבר לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אצלי באקסנט הייתה את אותה בעיה.

אצלי הסתימה הייתה בצינור שמוביל את המים, יש בתוך הצינור מין רשת שמסננת לכלוך והיא הייתה סתומה.

אם הסתימה היא שם,אז הצינור נמצא מאחורי כנף ימין. צריך לשלוף את הפלסטיק השחור שמתחת לכנף, להוציא את הצינור ולנקות את הסתימה שהצטברה על המסננת או איך שלא קוראים לזה.

פורסם

תודה אייל :-)

לגבי השאלה השנייה שלי-הספריי קריילון הזה.

אני מדבר על הנושא הזה.

יש צבע נפוץ או שזה משהו מיוחד.

בכל מקרה אודה לכם אם מישהו יוכל לרשום את את השם המלא של הספריי הזה.

תודה ושבוע טוב,

זמר יצחק.

• תוכן חדש...