Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fountek FR89EX

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CDM?

בקורות און - אבל אני באופן כללי לא מדוגלי התקנה באון אקסיס.

בקיק 30 מעלות או יותר נכון לכוון ידית ההילוכים.

בפועל - תלוי ברכב ורצוי לנסות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תתקין אילייט כמו אדי בסוף תגיע למסקנה שסט ב- 200$ נשמע יותר טוב :)

למה שלא תנסה בעצמך ותראה מה מתאים לך? זה מאוד משתנה בין רכבים ורכיבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המסקנה שהגעתי אליה היתה שסט ב200 דולר לא נופל מהאילייט בהרבה - בפועל זו היתה הגזמה פראית

אבל מבחינת ההנאה שלי משני הסטים המדוברים - נדהמתי לגלות עד כמה אפשר להנות מסט שני חלקים בהתקנה נכונה וכוונים טובים ועד כמה כן אפשר לקבל תוצאה נהדרת - רק שהיכולת להוציא מהמערכת ווליום גבוה היא קטנה יותר - ולי כמובן - זה לא משנה... :-P

אם אני אהיה רציני ואכנס לרגע לפרופורציות

הסט של האילייט היה נקי יותר, מפורט יותר, חזק יותר

אבל ההפרשים במחיר לעומת התוצאה שקיבלתי מסט שני חלקים לא מצדיקים את ההבדלים לצערי - זו האמת.

אלא אם כן - אתם מוכנים להשקיע את הפער.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מדבר על CDM 88 או 54, מה הבדל בינהם חוץ מהגודל?

וכמה עולים חדשים?

הבדל עיקרי זה הבדל בגודל, CDM 88 טפה יותר קטן ולכן הוא יותר "נוח להתקנה".

לגבי נצילות, ברגע שהחלפתי 54 ב-88 הגברתי טפה מיד, לכן 54 יותר נציל.

אופי צליל אני אישית לא רואה הבדל משמעותי.

מה לגבי המיקום שלו (זויות).

איך עדיף למקם אותו? אן אקסיס, אוף אקסיס?

אני פשוט מנסה לברר על האלמנט כמה שיותר לפני החלטה לרכישה.

בשני המקרים עדיפות לאן אקסיס מלא (0*). ככל שזוית היא גדולה יותר (30*/60*) לדעתי יש ירידה בתדרים גבוהים.

אני עבדתי איתם באוף אקסיס של 60* זהה בשני הצדדים. לדעתי זה טעות. היום אני חושב לכוון מיד וטוויטר באן אקסיס מלא (0*) לנהג (לא זהה בשני הצדדים), בכיוון וחישוב בשיטה הכי מדויקת שיש.

ישראל, על מה דיברנו :wink:

פורסם

היי,

יש לי את ה fountek88 ששודרגו אתמול ל FR89EX משניהם אני מרוצה, אני אישית פחות התחברתי לסאונד של ה CDM54 אך לא הקדשתי הרבה זמן של כיוונים אלא יותר לגוון הסאונד, הם היו בסדר גמור אך התחברתי יותר לסאונד של ה fountek שעדיין דורשים כיוונים, (בונה על ה MS-8 שיעשה זאת עבורי בקרוב.....:-P ).

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תגדיר סאונד של פאונטק

תגדיר סאונד של CDM

אם אתה לא יודע איך להגדיר את הסאונד איך אתה יודע למה התחברת?

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי שאלה אני מטלבט בין הפונטק 4 אום ו 8 אום, יוגבר ע"י לוויתן של ZED.

דיברתי אם מאנטז (סטיבן) הוא אמר שתמיד עדיף ללכת על 8 אום במידה ואפשר.

מה אתם אומרים?

פורסם

+1 לסטפן

והרמקול הזה לא ידגדג בכלל ללוויתן - הוא ירים אותו בלי להזיע.

תלך על הגרסא של ה8 אינטש - אלו הם גם רמקולים ביתיים מאוד טובים, אם יום אחד תרצה להשתמש בהם גם לבית - מבחינת עומסים במגברים ביתיים עדיף להשתמש ברכיבים שהם 8 אוהם.

מבחינת יכולת שליטה באלמנט - כל מגבר אמור להיות מסוגל להוציא תוצאה מדוייקת יותר מאלמנט 8 מאשר אלמנט 4 אוהם.

מה גם שהלוויתן הוא בכל זאת מגבר קלאס D ולפי דיונים שהיו לי עם סטפן מנץ הוא טוען שההתנגדות המינימלית שרצוי לעבוד איתה בכדי לנצל את האלמנטים היטב על הלוויתן היא 4 אוהם, אז לאלמנט קטן שכזה שלא דורש הרבה, 8 אוהם הינה בחירה חסרת משמעות מבחינתך כשאתה מדבר על הספקים.

Pioneer TS-X150

פורסם
מה לגבי המיקום שלו (זויות).

איך עדיף למקם אותו? אן אקסיס, אוף אקסיס?

אני פשוט מנסה לברר על האלמנט כמה שיותר לפני החלטה לרכישה.

פורסם

מעניין איך ישראל (SROOL) לא שאל אותך את השאלה הידוע לפני שעוברים ל3WAY והיא די נכונה.

האם אתה מרגיש שניצלת את ה 2WAY שלך עד הסוף ואתה בטוח שמיד יעזור לך בזה?

כי לכוון אקטיבי 3WAY זה לא קל ואפילו די מסובך.

בהצלחה בכל מקרה.

Scan Speak

פורסם

Midrange: Fountek FR88EX

אבל אתה צריך להחליט על איזה סגנון מוזיקה אתה הולך.

מוזיקה קלאסית, אינסטרומנטלית, ג'אז, פופ, רוק לא כבד/מהיר.... => Dome Midrange

כול רוק, דאנס ושאר => Midrange Membrane

יש הבדל משמעותית.

אפילו לפי סרטון ניתן לראות.

ואם אתה כבר הולך על Fountek FR89EX , תלך על 4 הום, מיד יותר נציל.

• תוכן חדש...