Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fountek FR89EX

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי אישית סט שני חלקים מהווה אתגר גדול מאוד בגלל צורת הדלתות ומיקומי האלמנטים. בניוחד גובהה הדש בורד. . יחסית .לנהג (גבוהה) כך גם מבנה השמשה הקדמית שהולכת ונהית צרה לכוון הפרונט

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הגורמים הללו לא מאפשרים לי לתת למיד באס תנאים טובים , בסכומי כסף שפואים כמובן.

לכן הוחלט לעבור ל 3 חלקים בכדי להוריד מהמיד באס כמה שיותר וכך גם מהטוויטר

לדעתי הטוויטר של מורל עובד מאוד גרוע בתדרים נמוכים ופשוט מזייף. החיתוך האידאלי שמצאתי זה לא פחות מ 8000 ב 12 דב.לכן צריך מיד.ך

פורסם
כל הגורמים הללו לא מאפשרים לי לתת למיד באס תנאים טובים , בסכומי כסף שפואים כמובן.

לכן הוחלט לעבור ל 3 חלקים בכדי להוריד מהמיד באס כמה שיותר וכך גם מהטוויטר

לדעתי הטוויטר של מורל עובד מאוד גרוע בתדרים נמוכים ופשוט מזייף. החיתוך האידאלי שמצאתי זה לא פחות מ 8000 ב 12 דב.לכן צריך מיד.ך

כנראה הבעיה שלך היא המגבר שהוא חזק מידי לטוויטרים אם אתה חותך כזה גבוה.

פורסם

תראה זה לא בעיה אני יכול להנחית אותם גם בתוכנה, אבל אז הווליום פשוט נמוך מאוד.

ואני לא SPLניק :|

אגב ניסיתי על גיין מינימלי.

פורסם

אתה מכוון אותם אם Time correction עלל OFF?

אם לא כדי שתעשה את זה, ואחרי שזה נשמע טוב תבצע תיקון זמנים, כי אם הכיוונים זה משתנה.

אני הייתי ממליץ לך פשוט לעשות עוד SAVE של כיוונים אם זה אפשרי אצלך אבל להתחיל מ-0 שהכל מאופס.

פורסם

בכל אופן אני די מבסוט איך שהם עכשיו, אני משתמש ברול אוף הטבעי שלהם וחותך אותם גבוהה, מגביר קצת גיין.

כך שהם לא דומיננטים מידי בגבוהים (רול אוף) ובמיד הם לא צורמים בזכות החיתוך.

• תוכן חדש...