Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fountek FR89EX

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי יש ניסיון עם הדרייברים הללו?

Fountek FR89EX

אני מחפש מיד ריינג' מעניין לשלב בסט שלי, העיניין הוא שאני צפוף במקום לכן רוצה דרייבר לא גדול במיוחד.

מחירם מאוד נוח אבל רציתי לשאול על נסיון אישי איתם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרומם (רומק) ולחגי (נימיקיפוד) יש איתם נסיון.

ממה שאני שמעתי אצל רומם היה עוד לפני שהמידים האלו נפתחו וגם הם ישבו על מגבר שהיה נכנס בגללם לפרוטקשן כמו שזה נראה.

המיד שיצא מהם היה קצת אנמי אבל לדעתי אי אפשר לשפוט ממש היות והמערכת היתה רחוקה מלהיות מכוונת וגם המידבאסים לא ישבו על התקנה ראויה אז לאמר את האמת - יחסית להתקנה ולכווני המערכת יתכן ואני דווקא צריך לראות בהם כמוצר טוב.

עד שאני לא אשמע אותם על מערכת עם התקנה ראויה וכוונים בשלב שאפשר לפחות לאמר בו שהגיינים בין הרכיבים מאוזנים - אני לא יכול לחרוץ שום דבר מבחינתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע מה יהיה ההבדל בינם אני מתאר לעצמי שלא שמיים וארץ.

אבל אני יכול לאמר לך כזה דבר -

אחת הסיבות שירדתי מCDM היא שרציתי לעבור לעבוד עם מידריינג' שיכול לרדת מתחת ל600 הרץ - רציתי לעבוד עם מידריינג' שיכול לנגן כבר מ200 הרץ

ואתה יודע מה גיליתי אחרי שקניתי את אחד המידרנייג'ים הכי טובים שיש בשוק היום? הL4

שאפילו שהוא יכול לנגן מ150 הרץ ומעלה - מידבאס 6.5 ינגן כל תדר ותדר עד אזור ה700 הרץ - יותר טוב מהL4 - ויכול להיות שאפילו יותר מזה - אני בקרוב הולך לעשות הרבה נסיונות כוון על המערכת שלי. (מתישהו בשבועיים הקרובים לדעתי)

ואני מאוד אהבתי את הCDM - היום כשאני חושב על זה - פשוט הייתי נשאר איתו ורק מחליף את הטוויטר והמידבאס

תיקח בחשבון שמידריינג'ים מהסוג הזה דורשים נפח עבודה של 1.5 ליטר בערך

ההמלצה שלי - CDM, תקנה כאן בארץ, יש לך אבא ואמא לתיקון ואתה יודע שאתה קונה את אחד המידריינג'ים היותר טובים שאפשר למצוא בשוק, זה שהוא קצת אנמי - לאמר לך את האמת, אני לא מסכים עם הטענה הזו גם כן.

גם טוענים שאי אפשר להתקין CDM בקיקים - עוד טענה שאני לא מסכים איתה.

ובנוסף לכך - לא זקוק לנפח כלל וכלל בכדי לעבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- אני מסכים עם החלק השני של הטענה שלך אך לא עם הראשון.

L4 אולי יכול להיחתך ב- 150, אך יישמע הרבה יותר טוב אם תחתוך אותו באזור ה- 300+. לדעתי המיד הזה (ורוב האלמנטים של HAT בכללי) לוקים בתחום המיד הנמוך, דהיינו 200-500 הרץ בהערכה גסה. בהתחלה חשבתי שאני המוזר, אבל כנראה שלא.

נקודות החיתוך של האלמנטים משפיעים על הבמה- אלמנט שיורד מתחת ל- 600-700 יעזור ליצור במה טובה יותר.

פאונטק לא צריך 1.5 ליטר, יותר בכיוון של 500-700 מ"ל, וגם ב IB הוא מנגן לא רע.

אומגה אודיו הם אבא ואמא לתיקון של הרבה מוצרים לא ישראלים.

ה CDM ה וא בעל סאונד מצויין בלי כל קשר לדברים האחרים, יכול להישמע מעולה בסטאפ הנכון.

אמרתי בעבר ואני אגיד שוב, אני לא אוהב קיקפאנלים באופן כללי, אך יש אלמנטים שיכולים להישמע טוב מאוד בקיקפאנלים, ובהתקנות מסוימות, גם ה CDM.

ברכב של yossiam עשינו השוואה אחד לאחד (פרוביזורית לחלוטין) והפאונטק 88 נשמע לשנינו טוב יותר מה CDM54 באותו סטאפ ספציפי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע מה קורה עם אנשים אחרים ומה היא ההגדרה של "נשמע טוב יותר" אני יודע מה אני אוהב.

אני מאוד אוהב את הL4 אבל במערכת שהיתה לי עם האילייט הרכיב היחידי שדווקא לא היו לי תלונות כלפיו היה הCDM כי הוא פגע בטעם שלי.

בדיעבד אני רואה עכשיו שדווקא ללכת על נקודת חיתוך גבוהה מ500 הרץ בין מידבאס למיד מפיקה תוצאה נהדרת - הייתי שוקל שוב אם להפרד מרכיב שקלע לטעם שלי.

זה לא שהL4 לא פוגע בטעם שאני מאוד אוהב - הוא כן, אבל הידע שיש לי היום אומר שזו היתה הוצאה שהייתי יכול להסתדר גם בלעדיה ולכן אני אומר לגיל שזו אופציה טובה מאוד וכדאי לשקול אותה כי גם אם הוא יקנה את הפאונטק - אני לא חושב שהוא באמת ירד איתו מתחת ל450 הרץ בכל מקרה אם בכלל הוא ירד מה600 הרץ.

ואם כבר לבחור בין שני רכיבים שהאחד מהם הוא עדיין עוף מוזר ולא ברור שלמעט מאוד אנשים בארץ יש נסיון איתו שגם דורש תנאי התקנה יותר מורכבים - לבין רכיב אחר שהוא בן בית מבוסס היטב וגם ידידותי להתקנה ודווקא בחו"ל יש לו תואר כבוד רציני ביותר - הייתי מעדיף להוציא עוד קצת על CDM.

Pioneer TS-X150

פורסם

מרבית טענותיי כלפיך לאורך השנים נעוצות במשפט הראשון שכתבת :)

ובכל זאת, כשיש לך מידבאס שמותקן באוף אקסיס בדלת, ומידריינג' שממוקם בקורה לדוגמא, יכולת המידריינג' לרדת נמוך יכולה להיות אקוטית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השאלה הבאה שלי היא מה ההבדל בין 88 ל 54 חוץ מהגודל הפיזי שלהם?

מה טווח המכירים שלהם בארץ? בפרטי עם למישהוא לא נוח להגיד בפורום...

פורסם

אין יבוא של פאונטק לארץ, צריך לייבא באופן אישי.

לגבי מחירים של CDM, תלוי אם חדש או משומש.

מתחדשת*

פורסם

למעט ס"מ בהיקף - אני לא זיהיתי כל הבדל בין ה 54 ל 88. יש כאלה שאומרים שה 88 יותר טוב, יש כאלה שאומרים שה 54 יותר טוב - לא יודע, אני לא שמתי לב לאיזה הבדל תהומי או הבדל כלשהו בין השניים.

לגבי CDM, יוסי (yossiam) מוכר CDM54 שהיו שלי ולמיטב ידיעתי הוא מעולם לא התקין אותם. אני מתחייב שהם במצב חדש לחלוטין ופעלו מס' שעות בודדות. סגור איתו על מחיר ותתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה לגבי המיקום שלו (זויות).

איך עדיף למקם אותו? אן אקסיס, אוף אקסיס?

אני פשוט מנסה לברר על האלמנט כמה שיותר לפני החלטה לרכישה.

פורסם
מרבית טענותיי כלפיך לאורך השנים נעוצות במשפט הראשון שכתבת :)

ובכל זאת, כשיש לך מידבאס שמותקן באוף אקסיס בדלת, ומידריינג' שממוקם בקורה לדוגמא, יכולת המידריינג' לרדת נמוך יכולה להיות אקוטית.

מי מתקין בקורה בכלל :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...