Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

אני מחפש רכב בשבילי (21) , שישמש אותי בנסיעות בן עירוניות (קצרות - 20ק"מ עד 30ק"מ) וכמובן שגם בעיר.

התקציב שלי הוא עד 30,000 , אבל, יש לי את האפשרות להתאמץ עוד טיפה יותר לגבול ה40 אם אני "ידלק" על מציאה של ממש.

אני התאהבתי בפולו , (עוד לפני שממש נסעתי בה , נו מה לעשות..) בין השנים 2001 עד 2004 [אוטומט].

(אפילו לפעמים אני מרשה לעצמי לחפש ביד2 2005 -2006 :] )

אני מחפש רק במצב "חדש" יחסית - לדוגמא: פולו 2001 90,000ק"מ יד 2 , 2003 78,000 יד 3 ובסגנון

שאלותי הם:

1.שמעתי על הבעיות של הפולו - רצועת טיימינג , גיר (אוטומטי) , חלונות חשמל .

2.אחזקה יקרה... מז"א אחזקה יקרה לעזאזל?

3.האם שווה לי לרדת ממנה לטובת משהו אחר?

תודה לעונים ..!

פורסם
1.שמעתי על הבעיות של הפולו - רצועת טיימינג , גיר (אוטומטי) , חלונות חשמל .

2.אחזקה יקרה... מז"א אחזקה יקרה לעזאזל?

3.האם שווה לי לרדת ממנה לטובת משהו אחר?

1.רצועת טיימינג? מה הבעיה איתה? תעשה טיימינג במועד ולא יהיו שום בעיות.

גיר אוטומטי? הגיר האוטומטי ב6N2 לא סובל מהתחממות,לא מצריך התקנת קולר חיצוני כמו בגולף MK4. ובאופן כללי נחשב לאמין.

חלונות? כן,בעיה שידועה וקיימת בכל דגמי פולקסווגן מהשנים האלה.פולו גולף פאסאט,וכל האחיות למינהן (איביזות,אוקטביות,וכו')

2.אין לי מושג מה זה אחזקה יקרה. עד עכשו לא שמתי לב לשום דבר יקר.

לאבא שלי הייתה פורד פוקוס שיש בערך לחצי מעם ישראל (לחצי השני יש מאזדה 3) ונראה לי שאצלו האחזקה הייתה יקרה יותר.

3.לא יודע, למעט אנמיות מסוימת של מנוע 1.4 אין לי ממש דברים רעים להגיד על פולו.

אם אתה צריך יותר כוח, תבדוק אופציה של איביזה 1.6 מאותן שנים. היתרונות של הפולו עדיין נמצאים שם, רק עם תוספת של מנוע 1.6 100 כ"ס.

V5

פורסם

אל תתקרב לפולו קניתי בזמנו פולו 2002 פרטית במיטב כספי, עשיתי בדיקה במכון שהראתה שהרכב במצב מצויין

הרכה עבר 70K, במשך שנתיים סבלתי מאין סוף תקלות - יחידת מצערת 2800 ש"ח, טרמוסטט - 400 ש"ח, שיפוץ סטרטר

800 ש"ח, כל צמיג ברכב זה עולה החל 500 ש"ח (תלוי בחברה) וזה הכי זול שמצאתי, מה שייאש אותי היה הגיר האוטומטי ששבק חיים ב110K ששיפוצו עלה כ6000 ש"ח ואז החלטתי למכור את הרכב.

נ.ב - מחירי חלפים וטיפולים - יקרים מאוד.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...