Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לאבא שלי קאיה קרניבל צורה חדשה שנת 2007 ,הרכב הוא יד 2.

הבעיה היא שמשנת 2007 עד 2008 הקרניבלים הגיעו עם פנל למערכת סטריאו בגודל 2DIN ועם רציתה להתקין בו מערכת בגודל רגיל ולא בגודל כפול הייתה צריך לסדר חלטורה מפלסטיק או קרטון ורוב מתקיני המערכות הסטריאו עשו כך.

עכשיו בכל פעם שיש סדק או בור בכביש המערכת קופצת (בגלל שהיא לא מוחזקת כראוי) מערכת אחת נהרסה לנו וקנינו אחרת מפירמה טובה(JVC) האם אפשר להשיג פנל בגודל 1DIN לקאיה שמתוכנן למערכת בגודל רגיל (אני יודע שיש אבל אני לא יודע איפה להשיג.)

תודה על העזרה.

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=538809&Pic=3

יש תמונה בלינק הזה של מקרה כמו שלי אבל זה לא הרכב שלי.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

כן אני יודע שיש באיבי נדמה לי ב15 $ אבל לפי מה שראיתי אני לא בטוח איך להתקין את זה, כי הפנל של הסטריאו יוצא בחתיכה אחת עם השעון ביחד (ראיתי כאשר התקנו מערכת חדשה.)

אז חשבתי אולי יש חתיכה שלמה כולל החלק של השעון.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

פנאל אוניברסלי לא יהיה לך טוב. אתה צריך פנאל מתאים בדיוק לרכב אחרת תחזור לאותו מצב. במידה ואין ניתן לייצר כזה. הבעיה זאת העלות "היחסית" גבוה בהשוואה לפנאל שקיים.

פורסם

כן שמתי לב לעלות של החלק המקורי אבל רוב הסיכוי שאני יתקין אצל מתקין מערכות פנל 1DIN אונברסלי,צריך רק להזמין עבור כל דגם של קאיה חדשה (רב גודלי הפנלים של המערכות בקאיות חדשות הן אותו הדבר). תודה על העזרה !

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...