Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

תקלה שהייתה לי במערכת, שאני נוסע לא משנה באיזה ווליום היא נתק ופשוט לא שומעים כלום, והHU עובד כרגיל.

כמו שאמרו לי חברי הפורום שזה יכול להיות הRCA, זה באמת היה הRCA, חיברתי אותו, ועדיין המגברים לא עובדים בכלל.

בדקתי והכל מחובר.

מה זה יכול להיות?

יכול להיות שהמגברים נשרפו לי?

פורסם

פיוז ראשי

או כבל רימוט

או מינוסים תקולים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או פיוז בHU עצמו - כבר קרה לי כמה פעמים שהפיוז בHU היה שרוף אבל חלק קטנטן מהפיוז עוד לא ניתך וזה גרם לכך של HU היה מספיק זרם בכדי להדלק ולסובב דיסק למשל אבל לא מספיק בכדי להוציא אות למגברים.

וזה גם יכול אולי להיות דברים מוזרים כמו למשל אם יש לך פיקוד MUTE בHU מהדיבורית והכבל הזה נחשף בהתקנה ונוגע במשהו... סתם רעיונות - זה יכול להיות הרבה דברים ובדרך כלל במצב כזה אני פשוט מעדיף לפרק את כל ההתקנה ולהתחיל להתקין חלק אחרי חלק עד שאני מוצא את התקלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיוז ראשי

או כבל רימוט

או מינוסים תקולים

סליחה על הבורות אבל מה זה כבל רימוט?

פיוזים בסדר גמור!!

את הפיוז בHU לא בדקתי עדיין

פורסם

כשאין לך סאונד/מוזיקה אתה רואה אם הנורה של המגבר/ים דלוקה? האם מדובר בכמה מגברים באוטו או מגבר אחד? אם כמה מגברים וכולם לא משמיעים זה אומר תקלה שלא שייכת למגברים אלא למה שנותן למגברים אם הנוריות שבמגברים דולקות זה אומר שהמגברים פועלים [עדיין לא אומר שהם תקינים] אלא שלא נראה לי שאם מדובר בכמה מגברים שהם באותו זמן "משתתקים" זה אומר בעיה או ב Remote שזאת יציאת מתח פיקוד מהרדיו דיסק [ואז לא תראה גם שנוריות המגבר דולקות] או בעיה ביציאות ה RCA מהרדיו דיסק שיתכן שעקב הלחמה רופפת נכנס למצב Mute

פורסם

אתה צריך לבדוק אם יש מגע רציף בחוט מיציאת הפיקוד ברדיו דיסק עד למגברים. אם החיבור למגברים עם נעלי כבל תבדוק שהמגע לא רופף בנעלי כבל או במקום לחיצת החוט לנעל כבל. ברדיו דיסק תבדוק שהחוט מחובר טוב או אפילו מולחם. אם בדקת וכל החיבורים מהרדיו דיסק למגברים תקינים אז תפרק את הרדיו דיסק ותשלח למעבדה שיבדקו לך מגע רופף ביציאת Remote.

• תוכן חדש...