Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ראשון - העונה השניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

און וגיא אני לגמרי בעדכם ובעד התוכנית.

קידמתם את התרבות המקומית רמה אחת מעלה, אל תתרגשו מביקורות צולעות של אנשים שחושבים שאנחנו חיים בחו"ל.

אי אפשר להשוות בכלל לטופ גיר או להילוך חמישי, התקציב מוגבל הזמן מוגבל והצופים רעבים יותר מידי.

רק תשתדלו לתת קצת פן ספורטיבי לתוכנית, הרבה חראקות זה טוב ומושך את העין :-D

העריכה מצויינת ונורא אהבתי את הפרומואים.

שיהיה בהצלחה, אני תומך!!!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ראיתי כרגע ובהחלט חצי שעה של כיף. זאת ממש תוכנית לעשות תזכורת לכל יום רביעי לפני האח הגדול 8)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אני חושב שאון מהווה את הפן המקצועי והספורטיבי של העניין

גיא אמור להיות יותר האדם מן השורה שוכר הליסינג או איך שלא תקראו לזה

אני דווקא מסכים עם זה התכנית פונה לכל פלחי השוק אל תשכחו לא כולם חולי רכב מקצועיים כמונו ישנם לא מעט אנשים כמו גיא שלא מבינים מה און רוצה ופשוט נוח להם בתוך האוטו בטח שבמחיר שלו.

גם בטופ גיר שלושה מנחים שאמנם כולם נוהגים ומבינים אבל גם לכל אחד מהם יש צד שונה וגישה שונה לנהיגה ..נק' למחשבה.

פורסם

ראשית, תודות על התמיכה והאהדה וגם באותה המידה על מילות הביקורת הבונה.

ברשותכם, מספר הערות:

1. כפי שכתבתי בתחילה: אנחנו לא טופ-גיר, לא מנסים להיות טופ-גיר, לא יכולים, לא רוצים, לא מחקים ולא מחכים שזה יקרה. אם כבר, "מורה הדרך הרוחני" של התוכנית שלנו היא "הילוך חמישי". אז כל אלו שפוסלים את "טסט ראשון" מהסיבות הללו, צר לי לאכזב אותם. גם אני מאוכזב שאנו לא טופ גיר...

2. חשוב להבין שחלק מהתכנים וחלק מהכיוון של התוכנית מותנה ומוטה, בהתחשב במגבלות והאפשרויות של הגוף המשדר אותנו ואילוצים אחרים. לצערנו אנו לא חיים בוואקום ולא בהכרח יכולים לעשות מה שאנו רוצים (בניגוד ל... טופ גיר).

3. נראה שלא הובנה כוונתנו עם המבחן המשולש הזה, אז גם אותו צריך להבהיר: כבר באולפן נאמר שזה לא מבחן השוואתי. כנראה שעובדה זו נשמטה מתודעת אלו שהתחילו להסביר ולהציע מהן המכוניות שכן היו אמורות להיות במבחן הזה. כולכם צודקים, ותאמינו לנו שאנו יודעים אלו מכוניות צריכים להשוות לכל אחת מהמכוניות הללו. אני "רק" 12 שנים במקצוע, מהן "רק" שנתיים ערכתי מגזין בנושא רכב. אלא שלא זו הייתה כוונת המשורר. לא ניסינו להיות מגזין רכב העושה כתבות כאלו, או אתר אינטרנט המעלה מבחנים מצולמים שכאלו. הרעיון היה "לצאת מהקופסה". להציג שלוש חלופות אפשרויות למכוניות משפחתיות, המייצגות כל אחת תת-קבוצה. זה לא מבחן השוואתי כפי שהתרגלתם לקבל במגזינים!

חלק מצילומים נעשו כבר לפני שלושה חודשים - הרבה לפני העליה לאוויר - כך שלתוכנית שלנו אין רלוונטיות בהקשר הראשוניות או הצגת חדשות לפני כולם, בעידן בו אפשר להעלות כתבה מצולמת לרשת בו ביום. אחרי הכל, אם זה מה שהיינו עושים, זה היה לא רלוונטי, משעמם טלויזיונית ולא הייתה לנו תקומה. הרעיון במבחן היה להציג בפני "מר ישראלי" כתבה בניחוח שונה, לא משהו שאתם והוא רואים ומצפים לראות מדי חודש. זאת ועוד: מאחר שהמאזדה לא באמת משפחתית בממדיה (וגם המחיר שונה) ומשיקולי זמן, לא ראינו טעם להעלותה על המסלול להשוואה. ולכל אלו התומכים בתיאוריית הקונספירציה (קיבלנו על זה כסף/לא רצינו לבייש את המאזדה כי היא עגלה ועוד כמה דברים), אז... לא קיבלנו על זה כסף, ואת הצילומים של הפיאט והסקודה בנסיעה במסלול (מה שנקרא - מאוטו לאוטו) ביצענו בעזרת המאזדה2, שלמרות נחיתות מנוע, כוח וצמיגים, נשארה בלי שום בעיה מאחורי או לפני שתי המתמודדות הללו. ואם זה לא היה ברור: מאזדה 2 מתנהגת מצויין בתנאי המסלול ובכלל, אלא שזה לא מה שרצינו להראות.

צילמנו עוד שני מבחני "רוחב" כאלו העונה - אז שלא תופתעו...

4. גיא אריאלי לא מתיימר להיות אוטוריטה בתחום. לא בכדי הכנסנו את האמירה שלו כשהוא נוהג במאזדה ש"אין לו מה להגיד", במקום להכניס בקולו הוא קריינות מקצועית. בהחלט היינו יכולים "להכניס לו מילים לפה" ולהפוך אותו ל"מומחה", אלא שאז זה היה נראה לא טבעי ולא אמין.

5. ועם המבט קדימה: זהו הפרק הפחות מלהיב מבין כל החומרים והאייטמים שצילמנו, נערכו וכבר ראיתי. אז מקווה שתאהבו את התוכנית יותר בעתיד.

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

הכוונה מובנת, אבל עובדה שלא עברה. אולי תוסיפו קצת VO שמסביר זאת לפרקים האחרים בהם משווים רכבים שונים בעלי שימושיות דומה. בנוסף, באמת שעל המזדה 2 לא נאמר כמעט כלום. למעשה פיסות האינפורמציה היחידות שאני זוכר הן שתא המטען של האוקטביה הכי גדול, ושהגיר של הבראבו לא משהו. אלה דברים חשובים, אין ספק, אבל למה לא להזכיר שיש אפשרות לבראבו ידנית? למה לא לעמת אותה עם לאון מקבילה? (וואללה דווקא פרסמו היום מבחן שכתוב לא רע) למה לא נאמר כלום על ה- 2? שהיא פחות טובה, יותר טובה, שקולה, משהו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רק תשתדלו לתת קצת פן ספורטיבי לתוכנית, הרבה חראקות זה טוב ומושך את העין :-D

העריכה מצויינת ונורא אהבתי את הפרומואים.

זהו, שאני ואתה וכל מי שקורא את זה חושב ככה, אבל אני מבטיח לך שהמפיקים והעורכים בערוץ הראשון לא חושבים ככה. הם חושבים שמה שמעניין את הציבור זה רק אוכל, אטרקציות ומכוניות שכולם קונים. זו אחת הסיבות שבתוכנית של אילדיס קיצרו לו את האייטם על אפרת ואדם (נהגי הדריפטים בהונגריה) אפילו שהוא טס עד לשם. כמות הדברים המעניינים באמת שאפשר לעשות בארץ היא מוגבלת, ובמובן הזה, לדעתי, התוכנית הראשונה של העונה הייתה קצת חסרה. לא היה שם שום דבר שבאמת תפס את העין ויגרום לאנשים (שהם לא אנחנו) לצפות גם בשבוע הבא. לא חבל? ראיתי שנהגתם בפרארי, בטסלה ובעוד כמה דברים מעניינים. למה לא לפתוח בזה? נראה לי שפתחתם בפרק הכי חלש שלכם, ואני מקווה שזה לא יפגע בכם בהמשך מבחינת אחוזי צפייה (אם זה בכלל מעניין? סה"כ זה הערוץ הראשון...).

בכל מקרה, און, אפילו שהתעלמת לחלוטין מהמייל שלי עם הסרטונים מאנגליה (הם נמצאים גם בחתימה שלי, אם זה יקל עליך), אני אתן עוד קצת ביקורת בונה משלי:

1. הקטע של לוי יצחק באמת היה מיותר. זה נושא שדשו בו עשרות פעמים, ולא משהו שאנשים רוצים לראות בתוכנית לייף-סטייל בטלוויזיה. בשביל זה הם יפתחו חדשות או איזה מגזין כלכלי או תוכנית בוקר. אותו דבר עם הקטע המקוריין בוויס-אובר.

2. הקטע עם פוינטר באמת היה קצת יותר מדי פרסומת חצי-סמויה (וכן, מי שמכיר אותי יודע שזה מצחיק שאני אומר את זה, ולא בהקשר של הפרסומת).

3. המבחן המשולש באמת לא היה ברור. כלומר, לי הוא היה ברור, איכשהוא, אבל מרבית האנשים לא יבינו את הקשר. בנוסף, אנשים התלוננו למה המאזדה לא עלתה על המסלול, ואני מבין את זה לגמרי, גם אני תהיתי, אבל יותר תהיתי מה המכוניות האלו בכלל עשו על המסלול מלכתחילה... לטעמי הוא מיועד לאקשן, לא למשפחתיות שמשחקות בכאילו.

4. הקטע עם האיש בבגאז' ממש לא היה צריך לחזור איזה חמש פעמים. זה לא כל כך הצחיק גם בפעם הראשונה...

5. העריכה והצילומים - יש שיפור מהעונה שעברה, אבל אני חושב שיש עוד הרבה מה לשפר. לטעמי העריכה בסרטונים שבחתימה שלי טובה משמעותית (ואין כאן שחצנות בכלל - לא אני ערכתי).

יש כמובן גם דברים טובים - האולפן החדש מאוד יפה. הקריינות משתפרת והולכת (ולא שיש לי מה לומר על זה, לטעמי אני מקריין גרוע) ונראה שיש למה לצפות בפרקים הבאים...

שוב, בהצלחה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

און שאפו, השתפרת! קריינות טובה בהחלט.

פינות:

אוטופפראצי- מעולה! רק רכב אחד??גם רכבים סיניים היתי רוצה לראות! ציפיתי להרבה.

אור ירוק- חשוב ביותר!

הכבישים המעניינים- נחמד.

פינת לוי יצחק- אני מקווה שזה לא יהיה פינה קבועה. נראה שגם גיא וגם אתה און משועממים. אל תעשו משהו שלא מעניין אותכם.

פינת המידע החיוני לנהג המצוי- יבש במילה אחת.

פינת קרסו/פוינטר- גם יבש

פינת גאדגטים- היה יכול להיות יותר מעניין.

צד טכני:

1. מיקרופון מדונה אישי בצילומי בנהיגה.

2. הנגן של וואלה מאוד מזעזע קשה לתפעול.

3. הסיבה היחידה שמכניסים כל פעם קטע של אוכל כי העורכים שהיו עד עכשיו בתוכנית של חיים כהן. וסביר להניח שהם עדיין רעבים לאוכל. און אם אתה יכול להחליט אז ממליץ לך לשבת עם העורכים ולקבוע קו כלשהוא שממנו קטעים עם אוכל לא יהיו.

נקווה לעוד פרקים מוצלחים!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מאוד אהבתי את העונה הראשונה ועכשיו עם השינויים שהוכנסו לעונה השנייה אני בטוח שהיא תהייה טובה אף יותר.

הפרק הראשון היה מאוד מעניין לצפייה, טוב שהורדתם את ההקפות של הסלבס סתם זמן מסך משמעם שאני אישית הייתי מעביר (צפייה ברשת).

דבר אחד מציק בתוכנית והיא ה"דמות" שגיא אריאלי מגלם בתוכנית. משום מה גיא מצטייר בעיניי בתור הילד שצועק להורים במושב האחורי "נו... מתי כבר מגיעים?!?!?" לא אוהב את החוסר הרצינות שבו, אולי אחרים כן מתחברים ורואים בו את ההפך מאון אבל אצלי נוצרת סלידה מצורת הנחייה שכזאת.

בהצלחה!!!

פורסם
ראשית, תודות על התמיכה והאהדה וגם באותה המידה על מילות הביקורת הבונה.

ברשותכם, מספר הערות:

1. כפי שכתבתי בתחילה: אנחנו לא טופ-גיר, לא מנסים להיות טופ-גיר, לא יכולים, לא רוצים, לא מחקים ולא מחכים שזה יקרה. אם כבר, "מורה הדרך הרוחני" של התוכנית שלנו היא "הילוך חמישי". אז כל אלו שפוסלים את "טסט ראשון" מהסיבות הללו, צר לי לאכזב אותם. גם אני מאוכזב שאנו לא טופ גיר...

2. חשוב להבין שחלק מהתכנים וחלק מהכיוון של התוכנית מותנה ומוטה, בהתחשב במגבלות והאפשרויות של הגוף המשדר אותנו ואילוצים אחרים. לצערנו אנו לא חיים בוואקום ולא בהכרח יכולים לעשות מה שאנו רוצים (בניגוד ל... טופ גיר).

3. נראה שלא הובנה כוונתנו עם המבחן המשולש הזה, אז גם אותו צריך להבהיר: כבר באולפן נאמר שזה לא מבחן השוואתי. כנראה שעובדה זו נשמטה מתודעת אלו שהתחילו להסביר ולהציע מהן המכוניות שכן היו אמורות להיות במבחן הזה. כולכם צודקים, ותאמינו לנו שאנו יודעים אלו מכוניות צריכים להשוות לכל אחת מהמכוניות הללו. אני "רק" 12 שנים במקצוע, מהן "רק" שנתיים ערכתי מגזין בנושא רכב. אלא שלא זו הייתה כוונת המשורר. לא ניסינו להיות מגזין רכב העושה כתבות כאלו, או אתר אינטרנט המעלה מבחנים מצולמים שכאלו. הרעיון היה "לצאת מהקופסה". להציג שלוש חלופות אפשרויות למכוניות משפחתיות, המייצגות כל אחת תת-קבוצה. זה לא מבחן השוואתי כפי שהתרגלתם לקבל במגזינים!

חלק מצילומים נעשו כבר לפני שלושה חודשים - הרבה לפני העליה לאוויר - כך שלתוכנית שלנו אין רלוונטיות בהקשר הראשוניות או הצגת חדשות לפני כולם, בעידן בו אפשר להעלות כתבה מצולמת לרשת בו ביום. אחרי הכל, אם זה מה שהיינו עושים, זה היה לא רלוונטי, משעמם טלויזיונית ולא הייתה לנו תקומה. הרעיון במבחן היה להציג בפני "מר ישראלי" כתבה בניחוח שונה, לא משהו שאתם והוא רואים ומצפים לראות מדי חודש. זאת ועוד: מאחר שהמאזדה לא באמת משפחתית בממדיה (וגם המחיר שונה) ומשיקולי זמן, לא ראינו טעם להעלותה על המסלול להשוואה. ולכל אלו התומכים בתיאוריית הקונספירציה (קיבלנו על זה כסף/לא רצינו לבייש את המאזדה כי היא עגלה ועוד כמה דברים), אז... לא קיבלנו על זה כסף, ואת הצילומים של הפיאט והסקודה בנסיעה במסלול (מה שנקרא - מאוטו לאוטו) ביצענו בעזרת המאזדה2, שלמרות נחיתות מנוע, כוח וצמיגים, נשארה בלי שום בעיה מאחורי או לפני שתי המתמודדות הללו. ואם זה לא היה ברור: מאזדה 2 מתנהגת מצויין בתנאי המסלול ובכלל, אלא שזה לא מה שרצינו להראות.

צילמנו עוד שני מבחני "רוחב" כאלו העונה - אז שלא תופתעו...

4. גיא אריאלי לא מתיימר להיות אוטוריטה בתחום. לא בכדי הכנסנו את האמירה שלו כשהוא נוהג במאזדה ש"אין לו מה להגיד", במקום להכניס בקולו הוא קריינות מקצועית. בהחלט היינו יכולים "להכניס לו מילים לפה" ולהפוך אותו ל"מומחה", אלא שאז זה היה נראה לא טבעי ולא אמין.

5. ועם המבט קדימה: זהו הפרק הפחות מלהיב מבין כל החומרים והאייטמים שצילמנו, נערכו וכבר ראיתי. אז מקווה שתאהבו את התוכנית יותר בעתיד.

בברכה,

און

קשה לקרוא למבחן בו נקבעים מנצח ומנוצח מבחן שאינו השוואתי. המזדה בהחלט לא היתה שייכת לשם בדיוק באותו אופן בו נניח למיאטה לא היה מה לחפש שם. אלא שגם האוקטביה והבראבו אינן מתחרות על אותו טעם והמשותף היחיד הינו סביבת המחיר. נכון שמדובר באופן כללי בשלוש גישות שונות למושג "רכב משפחתי", אבל המרחק ביניהן כה רב שקביעה שאחת טובה מרעותה זהה לקביעה ששחקן כדורגל X הוא טוב משחקן כדורסל Y.

פורסם
קשה לקרוא למבחן בו נקבעים מנצח ומנוצח מבחן שאינו השוואתי. המזדה בהחלט לא היתה שייכת לשם בדיוק באותו אופן בו נניח למיאטה לא היה מה לחפש שם. אלא שגם האוקטביה והבראבו אינן מתחרות על אותו טעם והמשותף היחיד הינו סביבת המחיר. נכון שמדובר באופן כללי בשלוש גישות שונות למושג "רכב משפחתי", אבל המרחק ביניהן כה רב שקביעה שאחת טובה מרעותה זהה לקביעה ששחקן כדורגל X הוא טוב משחקן כדורסל Y.

רועי - זה כבר מוגזם. נדמה לי שזו כבר הפעם השניה שאני מסכים עם מה שאתה אומר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...