Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שכור בארה"ב - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אווויס נתנו את המחיר הכי טוב לחוף המזרחי. לחוף המערבי, אני קצת מתבאס לא לבחור את הרכב בעצמי מהמגרש, זה רכב לשלושה שבועות ודי הרבה קילומטרז'. ככה גם אפשר לקחת רכב בצבע ייחודי, שיהיה קל לזהות אותו במגרשי חנייה שלהם (הבנתי שזה מאוד מומלץ).

וכן, אני יודע שאני לקוח ישראלי טיפוסי שרוצה לקבל יותר ולשלם פחות... :)

קצת הימור אבל -

כשטיילתי עם בת הזוג בארה"ב [חודש] הזמנו מהארץ רכב קבוצה 1 (משהו זבלה אמיתית]

כשהגענו לשם היתה אופציה לבחור בין הרכבים קבוצה 1 או קבוצה מיניואנים (הם אותו RANK מפאת צריכת הדלק)

בקיצור - יצא ששילמנו על אקסנט אבל הסתובבנו חודש שלם עם קרייזלר טאון אנד קאנטרי.

לשני אנשים - הרכב הזה מושלם - מלא מקום מלפנים ומאחור, נוח להעמיס מזוודות, לפרוק ממנו מזוודות

אפשר לישון מאחורה - אם בנסיעה מישהו מחליט שנמאס לו.

בטיול הבא לארה"ב כבר לא לקחנו סיכונים והזמנו מראש טאון אנד קאנטרי - אחרי שמתרגלים לגודל אי אפשר לחזור אחורה.

נ.ב. ייתרון נוסף הוא הישיבה הגבוהה לעומת מכונית פרטית - בטיולים וכשזה מגיע לSIGHT SEEING זה עושה את ההבדל.

יש טענה שאומרת שאין להם בכלל מכוניות מהסוגים האלה ואם מזמינים את הקטגוריה הראשונה רוב הסיכויים שישדרגו אותך כי אין להם לתת לך את הרכב הזה...

או שתתקע עם רכב שגם בארץ נחשב לא להיט והיית מתבאס עליו בנסיעה ארוכה... :(

מה שכן לא ברור לי איך הצריכת דלק של אקונומי משתווה לצריכת דלק של מיניוואן כבד כמו טאון אנד קאנטרי...

• תוכן חדש...