Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה סיויק קופה שנת 95.

ואני רוצה לשפר את הרכב באופן חוקי. מה עושים?

כמו הדרסים.

קפיצי נמכה וכו.

תקציב בלתי מוגבל.

אם אפשר לקבל פירוט איזה דגם ומה זה וכמה זה עולה?

תודה מראש!

דודי

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

יהיה יותר רלונטי לרשום מה אתה רוצה לקבל מהשיפור, ומה התקציב לנושא.

קח בחשבון שאין "שיפור" שיהיה חוקי, מקסימום בתחום האפור.

מתחדשת*

פורסם

הדרסים זה חוקי.

קפיצי הנמכה.

אלו אני יודע שהם חוקיים.

אני רוצה עוד דברים..

בגלל זה אני שואל.

אני רוצה אך ורק חוקי ברכב, אני גר בירושלים ופה כל דקה עוצרים פה מישהו על משהו....

התקציב עד 10000 ש"ח.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

הדרך היחידה לשפר באופן חוקי היא למכור, להוסיף לסכום שקיבלת עבור הרכב את התקציב ה"לא מוגבל" שלך, ולקנות רכב חזק יותר. כל דרך שיפור אחרת אינה חוקית ויכולה לזכות אותך בהורדה מהכביש.

פורסם

גם על הנמכה אפשר להוריד את הרכב מהכביש.

בדיוק כמו על פילטר אוויר פתוח.

האם זה חוקי או לא להוריד את הרכב מהכביש זוהי כבר שאלה אחרת.

אגב, 10K ש"ח זה ממש לא "תקציב בלתי מוגבל", אפילו להשתיל מנוע איכותי אתה לא יכול בתקציב הנל (VTI [בשמו העממי]לדוגמא יהיה חוקי אבל יעלה יותר מ10)

פורסם

בדרך מנוע zc ויטק!

בשביל וי טי אי אני צריך להחליף את כל הרכב! הדגם הוא esi

גלגלים יש לי גבר לנזו 16/215/40

אז עכשיו אני רוצה אולי סעפת יניקה שזה חוקי.

קפיצי וייטק, וחשבתי אולי על צ"יפ למחשב....

ואני מפה כבר צריך עזרה.....

מה עוד אפשר?

פורסם

חזרה לשאלה: מה אתה רוצה לקבל מהרכב שעכשיו הוא לא נותן? (כוח/ אחיזה/ בלימה/ חברה...)

מתחדשת*

פורסם

חוץ מקפיצים תחליף גם בולמים.

אם אתה גיר רגיל אז גם מוט מקוצר

מוטות ליציבות גם יועילו אולי גם תשים ספייסרים וצמיג רחב יותר גם יעיל ליציבות

איזה מנוע אתה? 1400/1500? תוכל לעשות חריטה קטנה אולי.

להחליף קלאץ וגלגל תנופה ליותר טובים אממ.. בעיקרון יש עוד אבל קשה להתרכז בשעות הקטנות של הבוקר .

המשך יום טוב, :)

פורסם

אני מעוניון בכוחות סוס ובאחיזה טובה בכביש...

מה דרוש לכך?

פורסם
בדרך מנוע zc ויטק!

בשביל וי טי אי אני צריך להחליף את כל הרכב! הדגם הוא esi

גלגלים יש לי גבר לנזו 16/215/40

אז עכשיו אני רוצה אולי סעפת יניקה שזה חוקי.

קפיצי וייטק, וחשבתי אולי על צ"יפ למחשב....

ואני מפה כבר צריך עזרה.....

מה עוד אפשר?

דודי היקר, בשביל מה אתה מתכוון להחליף מנוע? האם המנוע שלך לא בסדר? אני לא רואה סיבה לשדרג למנוע בשביל להרוויח עוד כ5 כ"ס.

רשמת שאתה רוצה להישאר חוקי, האם המידה ההזויה הזו מאושרת ברישיון? (וגם אם כן, זה לא באופן חוקי)

אם היה לי 10K והייתי מחפש כח לסיוויק, אין על גדישה.

אפשרי בהחלט לגדוש את הרכב הנ"ל ב10K עם קצת סבלנות,קשרים מינימאלים ועזרת הפורום :twisted:

Grabb3r: הבחור רשם שהוא בדגם ESI ככה שמנוע 1.6 כבר יש לו.

ספייסרים עם מידה כמו שיש לו כמעט בטוח שישפשפו את הכנף אם הם עדיין לא משפשפים.

והאם כשרשמת "מוט מקוצר" התכוונת ל"קוויק שיפט"? אם כן בפעם הבאה שאתה מציע זו פרט גם את החסרונות שלו כדי לא להפיל סתם אנשים שאחר כך ייתחרטו על ההתקנה.

פורסם

גם אני מעוניין בתוספות להונדה שלי ושאלה לגבי המוט המקוצר מה החסרונות שלו ????

ועוד דבר מה לגבי אגזוז זרימה חופשית הבנתי שהוא מעלה בערך 27 % כוח האם זה נכון ???

ועוד דבר אני מחפש את הגלגלים האלה מאיפה אפשר להשיג כאלה ???

Spun-Gallery-Supamesh-ek2-civic-gold.jpg

0.9 turbo :-D

פורסם

VETAL 21 ^

החסרונות במוט מקוצר שבגלל התנועה הקצרה של המוט אתה יכול בטעות להכניס לרביעי במקום שני(לדוגמא).

אגזוז זרימה חופשית לא מוסיף 27% ואפילו לא קרוב לזה, אני לא יודע כמה אחוזים זה מוסיף (אם בכלל) ,אבל השינוי לא מורגש ולא משמעותי.

• תוכן חדש...