Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה מכוניות לבחור:

1. מיצובישי קולט 1995 + תוספות - מחיר 35000 יד 4

2. קאיה פרידה 1997 - 24000 יד 2

אני רוצה לקנות אוטו טוב, תעזרו לי לבחור! אני צריך אוטו זול יחסית ואמין. האם כדי להשקיע עוד 10000 למיצובישי או שלא?

תודה.

פורסם

אמרת שאתה רוצה לקנות אוטו טוב, הפרייד הוא לא אוטו טוב.

בתקציב של 35K בהנחה ואתה לא צריך פוזה, הייתי רוכש פיאסטה משומשמת משנת 2000 בערך. (לרוב הן היו בהשכרה, אבל אפשר למצוא אחת במצב טוב). זולה, אמינה קטנה ומהנה. (הכל יחסי)

גיא.

פורסם

יצא לי לנסוע בקאיה לא מזמן ,עזוב...רכב מימי אחשוורוש :shock: .הפלסטיקה שלו זוועתית,בולמים חלשים ביותר ,אולי רכב אמין אבל בנושא הפוזה הייתי הולך על הקולט.אם תיסע על אופני BMX עם גלגלי עזר תקבל יותר תשומת לב מאשר בקאיה.. :p

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

המיצובישי לא יהיה זול לאחזקה, והקיה (ובמיוחד הדגם המדובר) אינה מציאה בשום מחיר זול ככל שיהיה.

חפש לך פיאט פונטו הההיצע בשפע, החלפים זולים ומצויים והאמינות סבירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואם לא פונטו - פיאט בראבו - במחירי חיסול. שנת 98 למיטב זכרוני עם מנוע 1.4 ידני - 24000 ש"ח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...