Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קניתי היום את הפאסאט מנוע V6 נפח 2.8 193 כ"ס. חיה אמיתית!

הרכב עבר 133.000 ק"מ עד היום (זה יחסית סביר?)

אני בינתיים מגלה את הבזור הפנימי שלה, אבל לא הצלחתי להבין את הקטע של המראה.

יש לה 2 מנורות אדומות כאלה בתחתית בסגנון ליזרים, ויש גם כפתור מתחת שאם לוחצים עליו בחלק הקדמי של המראה נדלקת מנורה ירוקה קטנה.

מישהו יודע מה זה?

שאלה נוספת, האם יש למישהו דרכים לבדוק היסטוריית טיפולים במוסך מורשה של היבואן? או הסבר איך אני עושה את זה בעצמי?

תודה!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לגבי היסטוריה. מאחר ואתה הבעלים אתה רשאי להוציא הסטוריה מהחברה, במקרה והרכב טופל בחברה.

לגבי הקילומטראז', מדובר ב30K בממוצע שנתי. לא מבוטל לכל הדעות.

לגבי המראה, כנראה שיש לך מראה פוטואלקטרית שמתכהה בעצמה בהתאם לתנאי תאורה, כדי שרכב מאחור לא יסנוור אותך.

פורסם

איך הגעתה ל 30K בשנה?,

שלפי חשבון פשוט יוצא בערך 22K לשנה שזה יפה מאוד.

רכב מדהים תתחדש.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

במראה שלך יש נורה אחת ירוקה (אם היא דולקת אז המראה תתכהה אוט' במצב של סינוור), השניה זאת לא נורה

זה החישן של האור. אם תלחץ על הכפתור למטה הנורה הירוקה תכבה וככה המראה לא תתכהה אוט'.

קנית רכב נדיר, תפנק קצת בתמונות, גם של פנים הרכב...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה לכולם :)

מחר אני אנקה אותה, נסדר אותה, נשים ריחן וכמה שטויות ונעשה לה בוק!

eviatar99 הקישור שפרסמת... זה הרכב! זה הרכב שלי

ולגבי הTSI... תירא, יש משהו במנוע V6 הזה, שנותן תחושה אחרת.. רכב מדהים ביותר, אחיזה מטורפת 4X4 קבוע ומורגש מאוד.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תתחדש קניתה רכב באמת מיוחד ,נסעתי פעם על פאסאט V5 והוא היה חיה רעה אז מה שלך?תתחדש :mm_yeah:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

שיחקת אותה!

פצצה של מכונית (במחיר מגוחך ביחס לתמורה).

תקפיד לטפל בה כמו שצריך (במוסך מורשה) והיא תחזיר לך הרבה הנאה.

פורסם
שיחקת אותה!

פצצה של מכונית (במחיר מגוחך ביחס לתמורה).

תקפיד לטפל בה כמו שצריך (במוסך מורשה) והיא תחזיר לך הרבה הנאה.

שטות גמורה. יש מספיק מורשים שהם על הפנים מכל בחינה אפשרית ויש לא מורשים שמקצועיים ברמה אירופאית, לא פחות.

Bimmer

פורסם

^ מסכים לחלוטין. אין לי יותר מדי דברים טובים להגיד על המוסכים המורשים של פולקסווגן.

יצא להתנסות במוסכים מורשים ברמה אפגנית, לא יותר. ובמוסכים לא מורשים ברמה אירופאית, לא פחות. :lol:

V5

• תוכן חדש...