Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת רכב לגז - פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לפורום המכובד.

יש לי רכב פג'ו 206 שנת 2003 עם מנוע 1400 אוטומט.

אני שוקל להתקין בו מערכת הנעה בגז. בהקשר לזה מספר שאלות לאנשים בעלי נסיון:

1) אשמח לשמוע על המלצות - אצל מי לבצע את ההתקנה, וממי מהתרחק.

2) איזה מערכת עדיפה

3) מיכל גז - האם ניתן להתקין מיכל טבעתי (במקום גלגל רזרבי). ב-206 גלגל רזרבי נמצא מתחת לבאגאז', והוא חשוף מלמטה.

4) האם יש השפעה על מחיר הביטוח - חובה, מקיף.

5) האם יש השפעה על מחיר אגרה שנתית - טסט לרכב. זכור לי שלפני שנתיים משרד האוצר רצה להעלות את המחיר ל-3000 ש"ח כדי לפצות על אובדן הכנסות ממיסי הדלק.

תודה מראש לכולם

פורסם

1. אני מציע לך להתקין אצל גרין קאר ברמת-גן יש לו מערכת הולנדית של PRINCE שהיא הכי טובה בשוק כרגע

2.את המיכל גז לא ניתן להרכיב מתחת לבגאז' כי יהיה חסוף

3. תקח בחשבון שלא יהיה לך בגאז' אם תתקין את המערכת הגז לרכב שלך

4. אין השפעה על הביטוחים

5.אין השפעה על הגרה

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם
1. אני מציע לך להתקין אצל גרין קאר ברמת-גן יש לו מערכת הולנדית של PRINCE שהיא הכי טובה בשוק כרגע

קיבלתי מגרין קאר הצעה למערכת Prince (הולנדית) בעלות של 8300 ש"ח. לטענתם - זאת מערכת הטובה ביותר.

בגזפרו מציעים מערכת איטלקית Lovato c ב-7500 ש"ח. הם טוענים שהמערכת שלהם נפוצה יותר, והחלפים שלה זמינים יותר.

האם תוכלו להסביר לי מה ההבדל?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה, מצטער לאכזב אותכם אך כבוגר המערכת של של PRINS, המערכת מצויינת. הבעיה היא בשירות. אין בית לבעיות שצצות, בעל הבית איש קשה, שלי היו מס' חוויות מאוד לא נעימות, מבחינה שירותית. ממש לא מתאים לזמננו ומבחינה זאת מאוד, מאוד התאכזבתי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בתקווה שההודעה שלי תעזור למישהו לקבל את ההחלתה הנכונה

בקשר לגרין קאר, ומנהל המקום במיוחד- השירות לקוחות על הפנים.

תהליך ההתקנה ברמה של מדינות העולם ה-3 ומתה, ושיסלחו לי המדינות האלה, כי אין עוד

דרך לתאר את אופן ההתקנה ואת האנשים שנשארו שאם. (פעם עבד שאם בן אדם נחמד יוצא מברית המועצות,

שידע באמת מה הוא עושה- עחשיו המנהל מתקין לבדו)

בתהליך ההתקנה שברו לי חלקים באותו, עשו חורים בפח של האותו במקומות שלא צריך,

ובסוף עוד ניסו לעבוד עלי במחיר.

אחריות לשנתיים- באתי עם נזילת שמן של מערכת שימון שסתומים 3 פעמים- הם לוקחים את האוטו ליום שלם,

אומרים שהכל מוכן, רק השמן עדיין נוזל(למי שלא יודע, שמן כזה עולה אצלם 350 ש"ח לחצי ליטר ונגמר תוך

6חודשים)

במצב של היום לא שווה לעבור לגפ"מ.

פורסם

יש לי חבר עם האמר שיצא משם עם עם התקנה ואחרי שנה הלך הראש.

בכל מקרה גרין קאר או מישהו אחר, הכי חשוב זה אופן ההתקנה ולא תמיד סוג המערכת.

פרינס נחשבות מערכות טובות ומתקדמות אבל צריך להכיר אותן כמו שצריך.

המערכות האיטלקיות יותר נפוצות בארצינו.

פורסם
בתקווה שההודעה שלי תעזור למישהו לקבל את ההחלתה הנכונה

בקשר לגרין קאר, ומנהל המקום במיוחד- השירות לקוחות על הפנים.

תהליך ההתקנה ברמה של מדינות העולם ה-3 ומתה, ושיסלחו לי המדינות האלה, כי אין עוד

דרך לתאר את אופן ההתקנה ואת האנשים שנשארו שאם. (פעם עבד שאם בן אדם נחמד יוצא מברית המועצות,

שידע באמת מה הוא עושה- עחשיו המנהל מתקין לבדו)

בתהליך ההתקנה שברו לי חלקים באותו, עשו חורים בפח של האותו במקומות שלא צריך,

ובסוף עוד ניסו לעבוד עלי במחיר.

אחריות לשנתיים- באתי עם נזילת שמן של מערכת שימון שסתומים 3 פעמים- הם לוקחים את האוטו ליום שלם,

אומרים שהכל מוכן, רק השמן עדיין נוזל(למי שלא יודע, שמן כזה עולה אצלם 350 ש"ח לחצי ליטר ונגמר תוך

6חודשים)

במצב של היום לא שווה לעבור לגפ"מ.

בקשר למחיר השמן למשמנת.השמנים למשמנות זהים כמעט לגמרי,גם שמן במיכל של ליטר שעולה 145₪ בתחנות דור אלון יהיה טוב בשבילך.

איך להכניס אותו למיכל שעל המשמנת?אני משתמש בשפריצר גדול של 250 מיליליטר ודרך אותו חור מכניס את השמן למשמנת.

את החור שיל הסיכה שנשאר במיכל אני סוגר עם עוטם גומי ובנד.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...