Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לאחרונה החלטתי לרכוש איבזה חדשה לפי המבצע המדובר של ה 90K

נכנסתי ליד 2 לבדוק קצת היצעים של רכבים רנדומלית, לפני רכישת הרכב.

2009-2011

1.איביזה

2.I30

3.פאביה

להלן גם הקישורים....

1. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=&FromYear=2009&UntilYear=2011&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

2. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=1281&FromYear=2009&UntilYear=2011&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

3. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=1613&FromYear=2009&UntilYear=2011&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

אין לי ספק שיש המון שיקולים למכירת רכב חדש שזה עתה קנו האנשים ביניהם - טיסות לחו"ל/רכב מעבודה/אי שביעות רצון/ מבצעים חדשים /והפחד בירידת ערך הרכב בעתיד וכו'....

נראה שהפאביה הכי פחות "מוחזרת" לאחר קנייתה .... עמוד אחד בקושי.

הI30 , (שיש לציין חזקה בשוק הליסינג) , בעלת היצע גבוהה, 6 עמודים .

האיביזה כמו הI30 גם כן נמכרת והרבה ... 6 עמודים.

האם לדעתכם אפשר להסיק משהו מנתונים יבשים אלו ??

1.האם אני שארכוש איביזה חדשה וארצה למכור אותה בעתיד אתקשה להישתחל בין כל המכירות הרבות האחרות ???

2.האם הדבר מעיד על אכזבה מהרכב או לחילופין על שוק רחב שלו ??

אשמח לשמוע ולדון אתכם בנושא,

כמו כן , אציין ... שאני מאוד שלם בבחירת הרכב, מראהו רמת האיבזור שבו ומחווית הנסיעה....

רק מה לעשות , חושבים גם לעתיד .

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם

מצב של היצע גדול בשוק אכן יכול לפגוע במחירת רכב בעתיד,כדוגמת איביזה שהיית במבצע.

הסיבות למכירה הן בגוונות כמו למשל:עשיית רווח מהיר על גבי קונים תמימים[רכישת רכב במחיר מבצע ומחירתו במחיר מחירון בהתחשבות ירידת ערך על יד ראשונה],חוסר התאמה לצרכים וכ"ו.

כיום יהיה לך מאוד קשה למכור איביזה,כי יש המון ממנה למכירה,בעתיד לדעתי יהיה יותר קל כמובן בלהתחשב במצב של הרכב ובמחירו.

כל מה שקשור לאיביזה לא הייתי מסיק שישנם בעיות ברכב ולכן הוא נמכר,לחבר שלי יש 1.4 שקנה במבצע והוא מאוד מרוצה.

אם חשקה נפשך ברכב מסויים ויש ברשותך את התקציב,קנה את הרכב ותהנה כמה שיותר,שמור עליו ובזמן מכירה אם מצבו יהיה שמור וטוב במחיר הנכון תמכור.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברך הוא לא הראשון שמרוצה מהרכב....לא חסרים שקטפו את המבצע ביניהם גם 2 מחברי, למכירה המוגבלת של 90 יחידות קשה קצת להאמין.

אני מקווה מאוד שהרכב ישמר וכמובן שעתידים להשפיע גם המנועים החדשים שיכנסו על המחירון.

נעזוב רגע את הI30 בצד,

הפאביה, שלפי דעתי הוא רכב מבוקש בארץ ( חוץ מהעובדה שסקודה מכרה 5883 פרטיות לעומת 3049 של סיאט ב2010 , לא מצאתי ספציפית לדגמים הנ"ל נתונים), אולם מכירתו היא דלה יחסית הרבה ממכירת האיביזה....(מכירתו ביד 2)

חברנו מרוצים,

בהתבסס על זה, אתה חושב שהסיבה המרכזית למכירת האיביזות היא לעשות קופה על חשבון אותם התמימים שלא נחשפו למבצע???

פורסם

אני בטוח שחלק גדול מהאיביזות נמכרות בדיוק בשביל לעשות קופה על קונים תמימים.

הפאביה לדעתי פונה לקהל יעד טיפה יותר מבוגר מאשר האיביזה.

האיביזה,במיוחד הזאת שהיית במבצע,בגלל מרכב 3 דלתות,איבזור ומראה צעיר פנתה קודם כל לצעירים,כאן ישנה בעיה שאולי אותם צעירים התפתו לרכוש את הרכב במחיר משתלם בצורת מימון וגילו שאינם יכולים לעמוד בהחזר מימון ביחד עם האחזקה השוטפת[מחירי הביטוח לצעירים על רכב "ספורט" אינם זולים].

יכול גם להיות שאותם צעירים הבינו שהרכב אינו מתאים לדרישות שלהם מכל מיני סיבות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

האיביזות נזרקות ללוחות ( שכידוע הפירסום בהם חינם ) כחלק ממסע דיג שסיכוייו מאוד קלושים. אין כאן כוונת מכירה אמיתית, אלא נסיון לרווח קל ומהיר, משהו בסגנון שיטת "מצליח". אני מעט מסופק אם ברשת הזו יעלה ולו דג אחד.

פורסם

1.לגבי הביטוחים של הרכב --- העניין הוא שערורייתי !!!

ההצעות שניתנו לי בתחילה היו בסביבות 5.5K ונושק ל 6K

(בן 26 , ללא תביעות עבר , ביטוח פתוח לנוסעים)

בהמשל בירורים לגבי הSC,

לאבא שלי , נתנה בחברה מסויימת - 4200 , לי.... 4900 הנחה , על שאנחנו מבטחים 4 מכוניות באותה חברה.

לאחר בירור דרך "חבר" (חברת אלון) שנתנו הצעת של 4600....

הצלחתי להשוות את שאר החברות לאותו המחיר.

פשוט לא לעניין הפרשי מחירים, לא רוצה לדעת כמה נהג צעיר ישלם.

2.נניח ואותו צעיר רוכש דרך חברת מימון, כיצד הוא יכול למכור אותו ?

הרי הרכב משועבד לבנק....

פורסם

מאוד נכון לבדוק עלויות הביטוח לפני רכישת רכב כזה או אחר, גם אני נוהג כך.

בקשר לאיביזה, השוק כרגע לא ברור. אם אתה מתכוון למכור בשנים הקרובות אז כנראה יהיה קשה.

כמה עולה פולו מקבילה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הביטוחים אכן לא פרופורציונלים לדגם הרכב.

אני משלם על הקופרה שלי 4500 מקיף,אני עוד לא 24 והמחירון יותר גבוה משל האיביזות החדשות.

אפשר למכור רכב משואבד רק אם מסירים שאבוד לפני העברת בעלות,או שהמוכר מכסה את החוב איכשהו או הקונה מכסה ואז עושים העברת בעלות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

פולו מקבילה במחיר -

היא הידנית 1.4 גירסה בסיסית - עכשיו במבצע 88K

ברמת איבזור דומה ,לא הצלחתי למצוא, מניח שנושק ל100K + .

פורסם

לא נראה הגיוני מחירי הביטוח של האיביזה

לי יש קופרה 2011 ואני מתחת ל30, מקיף עולה 3341 שקל. כולל העדר השתתפות, רכב חליפי, והחלפת ישן בחדש. (ז"א קבלת מחיר רכב חדש ולא רכב משומש בטוטל לוסט).

הפביה יקרה מהאיביזה ממה שזכור לי. והכי חשוב, בדוק בכמה מנסים למכור את האיביזות. הן כולן מפורסמות מעל למחיר המבצע.

בכל מקרה, היונדאי תהיה הסחירה ביותר במכירה בעתיד.

• תוכן חדש...