Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ה 5 נוקיה ת"א 28/1/11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל', לא צילמת את האופנועים הפעם?! אין לך במיקרה צילום של הונדה מדהימה שכולה מכוסה עור בעבודה שאין לי מושג איך בכלל הצליחו לעשות?

הפעם דלגתי על האופנועים, מקווה להקדיש להם צילום בשבוע הבא.

: )

אחלה תמונות

מאז שסגרו את גאיה,חצי מבעלי המכוניות לא מגיעים למפגש וחבל

חלק מה"פאן" אני חושב הוא לשבת באיזה מקום.

תודה.

זו תקופה של חורף החשכה מגיעה מהר, כך שנהגי רכבי הספנות מגיעים מוקדם ועוזבים גם כן בשעה מוקדמת.

כמו שגינאדי כתב אנחנו נוהגים לשבת בקפה ארומה, כך שהרכבים ואופנועים עוברים לשם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי ול' תודה רבה על השיתוף בתמונות!!

אהבתי במיוחד את זאת:

180587_1705626234243_1045642001_1872483_1479084_n.jpg

אחלה שילוב צבעים ועריכה יפה!

שבת שלום!

בברכה!

יונתן.

פורסם

היי לכולם!!

למרות החששות ממזג האויר החורפי התקיים ארוע ההשקה של חברנו החדש אלי שמש בהצלחה מרובה!!

תודה לליי ולליטל על התמונות היפיפיות של הארוע,וצילום של כלי הרכב השונים שפקדו את מפגש נוקיה.

תודה לחברים שהגיעו וכיבדו את המשיק ואת ריכבו.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

לצלמות שלמה, לצלמות!:twisted:8):-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...