Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תזכירו לי לא לקחת שיחה מאף אחד מכם..

אל תראו לנו את הטלפונים שלכם.

אל תבקשו מאיתנו - אתה יכול להביא לי את הטלפון שמונח על השולחן במטבח...

51 קג"מ :shock::lol:

• אחראי פורום
פורסם

אני מתעל את הישיבות שלי לידע.

תיאורטית אני יכול לפרק ולהרכיב סוד בחצי שעה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עם העניין התיאורטי שלך הזכרת לי נשכחות...

ילד אחד שואל את אבא שלו מה ההבדל בין תיאורטי למעשי. האב אומר לו: "לך לאמא ותשאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מליון דולר". הילד הולך וכעבור מספר דקות חוזר עם תשובה חיובית. האב אומר: "לך לאחותך ותשאל אותה את אותה שאלה". הילד הולך בשנית ושוב חוזר עם תשובה חיובית. האב מסביר: "אתה רואה בני, תאורטית, יש לנו 2 מליון דולר, באופן מעשי, יש לנו שתי זונות בבית."

אז מה יוצא לך מעשית מ"תיעול הישיבות" ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אייפון כמובן!

ומגזין אוטו נמצא בשירותים כדרך קבע..

כשהייתי מנוי אז גם בלייזר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
עם העניין התיאורטי שלך הזכרת לי נשכחות...

ילד אחד שואל את אבא שלו מה ההבדל בין תיאורטי למעשי. האב אומר לו: "לך לאמא ותשאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מליון דולר". הילד הולך וכעבור מספר דקות חוזר עם תשובה חיובית. האב אומר: "לך לאחותך ותשאל אותה את אותה שאלה". הילד הולך בשנית ושוב חוזר עם תשובה חיובית. האב מסביר: "אתה רואה בני, תאורטית, יש לנו 2 מליון דולר, באופן מעשי, יש לנו שתי זונות בבית."

:-):mm_yeah:

גרמת לי לחייך.

מאז האייפון, שום דבר אחר לא בא איתי לבית הכבוד.

אפרופו בית הכבוד... בקהילה הפיליפינית בת''א תרגמו את שם הכנסייה שלהם לעברית,

וקראו לה בית הכבוד. סיפר לי מישהו מארגון אס''ף שכאשר הבהירו לפיליפינים את הפירוש בעברית הם היו די נבוכים.

אפרופו 2, למה קוראים לשירותים בית הכבוד? מה הקשר?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• אחראי פורום
פורסם

הייתי מספר לך מה יוצא לי מעשית, אבל גם בשרשור חירבונים עדיף לשמור על רמה מסויימת :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

pc mag עם מהימים שיצא לאור בארץ כבר שם .

פלאפון לא נכנס לשם , אם אפשר להשיג כמה דק' של שקט ביום אז למה להכניס אותו לשם ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תזכיר גם לא ללטף את הכלב שלך

:shock3:

מוזר שאף אחד מכם לא הולך לשירותים עם אוכל ושתיה.

אגב, אם כבר דברים לקחת לשירותים - סיגריות (רצוי וינסטון אדום, הן דחוסות ועוזרות לך לפרוק את מטענך מהר יותר) ומצית.

לגבי סמארטפונים - מאז שיש לי סמארטפון, במיוחד נוקיה C7 שאפשר לראות בו סרטים בצורה אנושית בלי קיטועים, השהות שלי בשירותים מתארכת יותר (קרה לי שבזמן הישיבה ראיתי פרק שלם של המפץ הגדול).

בכלל, אם אתה קונה מחשב טאבלט, דוגמת IPAD, אתה לא צריך יותר ספרים ומגזינים בשירותים*.

* זהו, הפכתי את כל הכתבות נוסח "מי צריך IPAD" לחסרות משמעות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...