Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K

avi1970
שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אנשים,

אני צריך את עזרתכם בייעוץ והכוונה לרכישת רכב עד 20K.

חייב שיהיה אוטומטי שנתון 99 ומעלה כמובן אמינות אצלי זה הכי חשוב,חסכונית ונוחה.

חשבתי על יפאניות בכיוון של :

סוזוקי בלנו

דייהטסו שרייד 1500 (סדאן)

סובארו גראנד לאונה.

אשמח לדעת מי מאלה הכי כדאי, וכמובן אשמח להצעות אחרות.

תודה לעוזרים. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הנסועה השנתית, ומה הדרישות מהרכב מיני/האצבק/סדאן ועל מה אתה כן מוכן או לא מוכן להתפשר ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הנסועה השנתית, ומה הדרישות מהרכב מיני/האצבק/סדאן ועל מה אתה כן מוכן או לא מוכן להתפשר ?

אני נוסע סביבות ה 15 אלף בשנה , מחפש רכב משפחתי סדאן, לא מוכן להתפשר על אמינות בעיקר.

לאחר מכן חסכונית נוחות ואבזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לבחור עם התקציב שלך זה לא הולך ביחד זה או יפנית ישנה שכביכול בעלת סטיגמה אמינה משנתון נמוך, או צרפתיה/איטלקיה בגיל בייניים (איזור ה10) שהיא נחשבת כלא אמינה (אני אישית לא חושב ככה אבל זה הסטיגמה).

יש כל מיני עופות מוזרים שכן נכנסים לך בתקציב כדוגמאת קיא, דייהו, ושרייד סדאן אבל זה רכב שזה עונש לנהוג בהם מבחינת נוחות נסיעה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השרייד מאוד מכוערת,נראית כמו קופסא, הבלנו גם לא יותר טובה, סובארו נראית כאופציה מעניינת אבל למה אתה לא הולך לכיוון של לנטיס? יש רבות מסוגה, נראית בסדר, מוסכים וחלקים זולים, מאובזרת ב ABS ו2 כריות אוויר. צריכת דלק סבירה, אמינה למדי, כל רכב בגיל הזה יראה סימני בלאי אבל היא בסהכ מזדקנת בכבוד. וגם אם משהו מתקלקל זה לא יקרע לך את הכיס, אני מעריך שתוכל למצוא ללא בעייה מודל 98 ומעלה, המושבים קצת לא נוחים בנסיעות ארוכות זה יותר מורגש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השרייד מאוד מכוערת,נראית כמו קופסא, הבלנו גם לא יותר טובה, סובארו נראית כאופציה מעניינת אבל למה אתה לא הולך לכיוון של לנטיס? יש רבות מסוגה, נראית בסדר, מוסכים וחלקים זולים, מאובזרת ב ABS ו2 כריות אוויר. צריכת דלק סבירה, אמינה למדי, כל רכב בגיל הזה יראה סימני בלאי אבל היא בסהכ מזדקנת בכבוד. וגם אם משהו מתקלקל זה לא יקרע לך את הכיס, אני מעריך שתוכל למצוא ללא בעייה מודל 98 ומעלה, המושבים קצת לא נוחים בנסיעות ארוכות זה יותר מורגש.

דווקא רעיון לא רע הלאנטיס אחפש שנת 99 במצב טוב מקווה למצוא. לרדת מהשרייד והבלנו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...