Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון:

נקנו הדברים האלה מקנוספט

KonFused Negative Battery Terminal 1

KonFused Positive Battery Terminal 1

Kolossus Fleks Kable 1/0 JET Black Power/Ground Wire 33ft this for big 3 and run it to to trunk to the amps.

Gold Plated 1/0 Ring Terminal - Black 10ft for the 0 gauge wire "-"

Snap Bushing/ Grommet 1/0 5 for the runing up to the trunk.

Gold Plated 4 Gauge Spade Terminal - Black 6 for the amps 4 gauge wires.

Gold Plated 4 Gauge Spade Terminal - Red 6 for the amps 4 gauge wires.

KonFUSED High Current In-Line Fuse Holder (300A) 2 one for the big 3 and 1 for the trunk 300A

KonFUSED 3 Way Distribution System (100A,100A,100A) 1 from 0 gauge to 4 gauge with 100A each.

כמו כן הותקן אתמול מצבר של XS POWER 5100 כסוללה ראשית באדיבות ישראל סרול.

רק נותר לחכות לציוד ולעשות אחרי זה 3 הגדולים ולמצוא זמן כדי להריץ את ה 0 גייג' לאחורה.

אגב מאיפה אני יכול למצוא את הפלסטיק שעוטפים איתו הכבלים בתוך המנוע שיתאים ל 0 גייג' ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אתה מתכוון לצינור שרשורי, אני לא יודע עד כמה אתה באמת צריך את זה, מה זה מוסיף כשמדובר בכבל בודד ועבה כ"כ?

מה שכן, תשים שרוול מתכווץ בחיבור בין הכבל לסופית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה בא יחד עם הטרמינלים שרוול מתכווץ מהבחינה הזאת אני מסודר :).

JVC KW-AVX836

פורסם

יוסי- מה הסיכונים שקיימים לכבל 0 גייג' אמיתי ועבה ללא הצינור הנ"ל? הרי עוברים בתא המנוע עוד עשרות כבלים עם בידוד דק בהרבה!

אם היה מדובר על איגוד מספר חוטים, ניחא, אך הקונפיגורציה המדוברת נראית לי כטרחה מיותרת, אם משהו יסכן כבל כ"כ עבה, רוב הסיכויים שהצינור הזה לא יגן עליו, או שאני לא מודע מספיק לבעיות וסיכונים הקיימים במרחב זה ואני שמח תמיד ללמוד דברים חדשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

3 הגדולים עזר/רענון

The Big 3 Upgrade Tutorial

p82xRzCr-lc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Battery Tutorial

H5MP5F-uJAw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Alternator Tutorial

Fv66sP9EXvQ דרך יוטיוב
פורסם

המשלוח עלה 80 דולר לא הרבה יחסית למה שהזמנתי.

השאלה מה יהיה עם זה במכס.

JVC KW-AVX836

• תוכן חדש...