Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3329627.aspx?Ref=a_ynet_hp

:-P:-D:-P:-D

מה אתם אומרים?

לא יודע אם אתם זוכרים את הרכב הזה, בארוע המוטורי באשדוד במסלולים של ראם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מפורסמת כבר חודשיים.

לא הייתי קונה, יותר מידי מצועצעת / מושכת יותר מידי מבטים, אש.

אבל, כרכב תצוגה הוא מצויין, כך צריך להראות רכב הדגמה/ תצוגה, פסיכודאלי!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נראה לי שרק המערכת שם שווה קרוב ל50

:-D

פוקול אוטופיה בריליום ביחד עם הקרוס האקטיבי של הסט הזה שווים מעל 20K

להוסיף לזה את הסאב, המגברים, יחידת הראש שעד כמה שזכור לי גם הם לא פראיירים + מערכת החשמל שהושקעה ברכב ומגיעים לסכום הזה

בנוסף לכל נשארים ביד אם רכב ישן אבל רכב שיש לו לא מעט פוזה וגם יכולות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום סיכוי בעולם שהרכב יימכר בסכום הזה, בשביל שזה יקרה צריך:

א. ערס.

ב. ערס עם טעם טוב במוזיקה וכיס מלא מרשרשים.

אין שילוב של שניהם. אם הוא רוצה למכור הוא חייב לפרק את המערכת מהרכב ולהתקין רכיבים זולים יותר ובנוסף חיתוך משמעותי במחיר הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוא נשאל את זה אחרת, הרכב עובר טסט ככה?

שים לב שלוח השעונים הוזז למרכז הדשבורד, מי יודע על איזה "שינוי מבנה" יכשילו אותך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הרכב פשוט נראה רע.

יעלה המון כסף רק בשביל להביא אותו למצב נורמאלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משעשע משהו :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל זה אחד הרכבים שבנוי בצורה הכי גבוהה שיש בארץ.

כאחד שראה את הרכב מקרוב מספר פעמים, ההשקעה שם היא מטורפת, יכולות הבניה של יריב מגיעות שם לידי ביטוי במלוא הדרן.

אך אני מסכים שלא הייתי קונה רכב כזה, כי כשמו כן הוא, מיועד לתצוגה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

+1 רציני ביותר

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מסביר הרבה. ראיתי את המודעה כמה פעמים ותהיתי לעצמי מי הגנוב שעושה כזה דבר לאוטו שלו :lol:

1+ גדול לאיתמר - הם מחפשים קונה שלא קיים.

אני בטוח שיש כאן בפורום לא מעט אנשים, שהיו שמחים לקנות חלקים משומשים מהמערכת - בלי האריזה המשגעת.

ומצד שני אני בטוח שיש טיפוסים מסויימים שישמחו להראות ברכב כזה, אבל ממש לא ירצו לשלם כל כך הרבה על המערכת שמורכבת בו (ובטח גם לא יוכלו להעריך אותה כראוי).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

למי שלא יודע, יריב סגר את העסק והסב מקצועו לשיפוצניק. חבל על עסק כ"כ טוב ובנאדם כשרוני.

כוכב נופל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עכשיו עשיתם אותי עצוב

:-(

התחום הזה בארץ פשוט לא הולך טוב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...