Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל מצבר למליבו 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

כאמור, מדובר בשברולט מליבו 1978, מנוע 4.3 V6- כנראה מנוע של ספרי או שב' אסטרו(הרכב בתחילת שיפוץ).

אני רוצה לרכוש מצבר חדש אך לא ידוע לי כמה אמפר לשעה. היה ברכב 100 אמפר אך אמרו לי שזה מאוד גדול. התכתבתי עם חבר פורום נחמד ונאמר לי כי חשמלאי יכול לאבחן ע"פ האלטרנטור. הרכב לא נוסע כך שאין לי אפשרות לגשת לחשמלאי רכב. היה אצלי בחור שלא זיהה גודלו של האלטרנטור. חיפשתי פרטים עליו אך יש מדבקה לא ברורה שהבנתי ממנה כי האלטרנטור עבר שיפץ בארץ-או תוצרת הארץ.

אני מצרף תמונות שלו ואשמח עם מי מהקוראים יוכל לעזור להחליט סוג המצבר שאני צריך- כמה אמפר.

:shock:

IMG_0282.jpg

IMG_0283.jpg

IMG_0284.jpg

IMG_0285.jpg

IMG_0286.jpg

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

מרק10 ממליץ על מצבר 70 אמפר עם 640 כוח התנעה למנוע 6 צילינדר טורי -אני מניח שזה יהיה לך גם טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום!

לי יש לינקולן שנת 72 מנוע 7500 מתחת למכסה מנוע יש תוית שבה כתוב כמה אמפר הרכב צריך, אני משתמש במצבר 80 אמפר של ורטא כבר שנתיים והוא עובד כמו חדש ממליץ לך בחום!

לפני שאתה קונה תבדוק את המקום של המצבר ברכב כי המצברים האלו גדולים יחסית.

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

אני מציע לך לגשת למתקין גדול שיש לו מבחר מצברים. מגש המצבר ונקודות העיגון הם האילוץ המוביל בהחלטה.

אם אינך נוהג ברכב פעם בשבוע, שקול להוסיף מנגנון ניתוק למצבר או לפחות תוודא שאין זליגה.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

חברים , תודה רבה על עזרתכם!!!

חן

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

לכל המגיבים כאן - כדאי לדייק במינוחים. יש להבדיל בין קיבול המצבר הנמדד באמפר-שעה , לבין הזרם המקסימלי להתנעה הנמדד באמפרים. לכן מומלץ מצבר בעל קיבול של 80AH וכ 600A - זרם התנעה מקסימלי.

פורסם

תודה לכולם. רכשתי 80 אמפר.

נמשיך/נתחיל את העבודה...

ערב טוב

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

450 או 500 אמפר לא זוכר בדיוק

שברולט מליבו 4.3 1978

• תוכן חדש...