Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת סיאט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע.. אני לגמרי באותו מצב כמוך!

אצלי במשפחה קונים רכב נטו כדי להגיע מנקודה א לנקודה ב, ולא בשביל להנות מהנהיגה.

גם אני אוטוטו מתכוון לרכוש רכב ואחרי שעשיתי את כל השיקולים שלי החלטתי לקנות רכב חדש מהחברה ולא משומש.

אבא שלי והמשפחה שלי תמיד אמרו לי תקנה יונדאי, מאזדה רכבים שלא מתקלקלים ותוכל להגיע שנת 2009 באיזה 60K ש"ח ויהיה לך ראש שקט, אז אמרתי לאבא שלי ככה: ההבדל בינינו זה שאני אוהב לנהוג ואוהב רכבים! אתה מחפש רכב נטו בשביל להגיע ממקום למקום ואני מחפש רכב יפה, חזק טיפה, שלא נגעו בו לפני זה חלום שלי מאז ומתמיד ופתאום השתנה לו משהו בתפיסה והוא ממש הבין אותי ותמך בי לגמרי.

לעניין הסיאט, נכון לעכשיו זה לא סוד שאין לרכב הזה שוק הכי חזק וגם מי שרוצה למכור עכשיו זה ממש בעייתי כי יש מבצעים אטרקטיבים על רכב חדש אבל הבעיה היא לחזות מה יהיה עוד 4-5-6 שנים שתרצה למכור את הרכב (שזה בעיה כמובן לכל חברה אבל לסיאט יצא שם של אחת שעושה מבצע כל שני וחמישי אז הלקוחות שמתכוונים למכור את הרכב עוד שנתיים-שלוש מפחדים).

בגלל שאני מפחד מהעניין של שוק חלש החלטתי לרדת מסיאט ואולי אלך על הפולו החדשה אבל זה עוד לא סגור אני גם צריך לפתוח שרשור לעזרה כנראה.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
היא מיוצרת בספרד

עד שנת 2009 סיאט יוצרה בספרד

סיאט איביזה 2011 מיוצרת בגרמניה!!!

ולפותח השירשור איביזה קיבלה בארץ שם גרוע בגלל כל המעברים שהיו לה בשנת 90>93 מה שגרם להמון תקלות ברכב

במנוע... זה היה רכב שמורכב מכמה חברות וכנראה זה מה שגרם לנזק תדמיתי

משנת 1993 ועד היום סיאט באחריות VW מה שגרם לרכב להמריאה במלוא מובן המילה. נכון סיאט הורכבה בספרד עד שנת 2008 כנראה שהבינו שההרכבה בספרד גורמת ירידת ערך למוצר החליטו להעביר ההרכבה לגרמניה מה שאמור לשמח אותך בתור בעל לרכב זה

אני חושב שאתה מאוד תהנה מהרכב!

אין מה להשוות בין מזדה 3 לרכב גרמני:

תחושת הנסיעה...השקט שבנסיעה אין רעשי התנגשות באוויר... ואפשר להמשיך עד מחר!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...