Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

R500 מול GT2 ברינג

oferh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לדעתי זה לא הועלה לכאן עדיין:

http://www.youtube.com/watch?v=sxwRgSZiKTk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לראות עד 3:50, לעצור, להחליף תחתונים, ולהמשיך לצפות. לדעתי - אחד מהוידואים החזקים ביותר של הרינג. :-D

ניתן למצוא גם את הסיבוב הראשון של הקרב (עף לו הארנק שם) ואת הקרב מהנקודת מבט של הפורשה. תהנו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. האיתלקים האלו הם פסיכים ושם דבר.

2. קליפ מדליק ביותר.

3. פורשה היא אוטובוס לגמרי לעומת קייטרהם. אפילו עם יתרון אחיזה בולט הג'וק הקטן הזה תופר אותה גם בקטעים מהירים.

4. הכי מעניין זה לראות תנועות מעלה/מטה של גלגלים קידמיים כדי להבין עד כמה המסלול באמפי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את הקליפ מזמן אבל עכשיו ישבתי וצפיתי בהכל שוב. דוגמא מאלפת לנצחון המוח על הכוח - או במקרה הזה המשקל הנמוך על ההספק. אישית הייתי צריך החלפת תחתונים גם ב-2:12, שם רק תנועה מהירה כברק מנעה ממנו לאבד את האוטו ב-200 קמ"ש. מה שמדהים באמת הוא שהבנאדם נוסע ברינג במציאות בערך כמו שאני נוסע ברינג... ב-GT5 :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב2:12 נראה לי שגם הנהג היה צריך החלפת תחתונים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בקצה הקרוסלה (5:42) יש בעיה רצינית עם שלמות התחתונים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אפשר לסכם את השרשור כאורגזמה רקטלית? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא היתה סתם עוד תחרות בין דוד וגוליית, הפעם מדובר במקצה חדש ומעניין שבו שתי המתחרות מתחרות אחת נגד השנייה תוך כדי המנעות מהתקלות בקונוסים שנוסעים רוורס בתחפושת של קליאו, לוטוס, BMW ופורשה שלא גודשת (מספיק). :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי קצת נסחפתם.

גם 3:12 וגם 3:50 הן נקודות מאוד ידועות בבעתיות שלהן.

אני להבדיל מנהג חסר פחד הזה תמיד מוריד טיפה גז לפני הקפיצה של 3:12 - הוא לפי מה שאני שומע לא.

אבל אני מניח שהוא היה דרוך ומוכן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...