Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב,

אלו אותם האנשים שאחר כך הולכים לכנסת, ובכדי למנוע זיהום אוויר ופקקים מצדיקים מס נסועה.

האנלוגיה באה להראות שמדובר בסוג אנשים שמחפשים את הפתרון הקל, הפחות יעיל והנקניקי. מה לעשות - ישראל זה של ישראלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמע, אני לא אגואיסט ולא מגעיל.

אני אמשיך לחנות כמו בן אדם תרבותי ולא אתפוס יותר מחניה אחת.

כמו שכתבתי, הרכב שלי שרוט בכל מקום ולא בגללי.

המסקנה שכתבתי פשוט מייצגת לאן הגענו שיש אנשים (אפילו בפורום הזה, והם גורשו) שמצדיקים חניה כפולה כדי שלא יפגעו להם ברכב.

לא התכוונתי אליך, אני בכלל לא מכיר אותך. הכוונה למי שמתנהג כמו שכתבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תראה בימים אלה אני כבר מבין שאין טעם לבכות על מכות באוטו שלי,הוא גם מטונף בטירוף.

מה שאני הייתי עושה זה,מקפל לו את המראה,מקפל לי את המראה,מוציא חבר שיכוון וחונה אליו במקביל כל כך צמוד שזבוב לא יעבור ברווח.

כמו שכתבתי, אכן שקלתי לחנות את הרכב שלי במקביל אליו.

אם המרווח היה 10 ס"מ, 20 ס"מ, מרווח בגודל זבוב או אפילו מטר, זה לא היה משנה שום דבר משתי סיבות.

1. תמיד אפשר להיכנס לרכב גם מצד הנוסע ולא מצד הנהג.

2. אם הוא אכן היה נכנס לרכב שלו, לא באמת היה לו לאן לנסוע משם. מצד אחד הרכב שלי, ומצד שני מדרכה שאחריה חונים עוד רכבים.

הוא מסוג האנשים שכנראה כל כך שמים ז** על האחר, שאם הוא היה יכול לנגח את הרכב שלי מבלי להזיק לרכב שלו, אני בטוח שהוא היה עושה את זה.

פורסם
נדב,

אלו אותם האנשים שאחר כך הולכים לכנסת, ובכדי למנוע זיהום אוויר ופקקים מצדיקים מס נסועה.

האנלוגיה באה להראות שמדובר בסוג אנשים שמחפשים את הפתרון הקל, הפחות יעיל והנקניקי. מה לעשות - ישראל זה של ישראלים.

קראתי על השטות הזו היום.

מייאש.

כמו שמישהו כבר אמר - השלב הבא: כל שאיפה (של אוויר) תעלה 10 אגורות.

לא התכוונתי אליך, אני בכלל לא מכיר אותך. הכוונה למי שמתנהג כמו שכתבת.

הבנתי.

גם אני חונה שלא ב"מרכז העניינים" והולך כדי לנסות לחטוף פחות.

לצערי - לא עובד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה תמונה שמתאימה לכותרת. מישהי (אני מניח לפי מדבקה על החלון האחורי) שהחליטה לחנות על הקו.

אין לי מושג איך היא יצאה מהרכב כי לא מצאתי סימני דפיקה על הרכב שלי.

20150115_130247.jpg

20150115_130247.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובכן? לא מפתיע.

והעיקר שיש שם את פסי ההגנה המכוערים (לטעמי).

באמת, מנצל"ש - למה שמישהו ירצה למנוע או להסתיר פגמים קטנים בצבע ע"י התקנת מפגעים אסתטיים גדולים בהרבה? לא מצליח להבין. מה גם שרואים בבירור איך מתחת לפנס השמאלי יש שריטה...

The older you get, the better you used to be

פורסם

די, נמאס לי... עם כל הצרות, מלחמות, יוקר המחייה, זה מה שבסופו של דבר מייאש אותי לחלוטין מהארץ- חוסר ההתחשבות המוחלט בזולת... שכונה נורמטיבית בכרמל, יש אפילו די הרבה מקומות חנייה, ועדיין הייתי צריכה לחנות עכשיו באמצע הלילה בתוך בוץ בחורשה חשוכה, בגלל אוסף האנשים ה"טובים" האלו... אני גמישה והייתי אולי יכולה להידחס בין כמה מהמכוניות ואפילו לצאת מהדלת אבל מחר הייתי מוצאת עוד שריטות על המכונית. זה לא שהיו אילוצים, פשוט לא מבינה את המנטליות הזאת :(

חנייה כפולה.JPGחנייה כפולה2.JPG

פורסם

גם ברחוב שלי, רחוב נורמטיבי בחיפה, קומץ חולרות מחנים לגמרי בחוסר התחשבות.

מה שאני אוהב לעשות לפעמים הוא ככה:

בתמונה הימנית, במקומך אני הייתי מחנה צמוד למזדה 323 בצד הנהג, עדיין יש מקום.

אני אשתחל החוצה אפילו דרך החלון או מצד הנוסע מצידי, העיקר שהוא יתעצבן בבוקר כשהוא צריך להיכנס לרכב כשהוא ממהר.

דרך אגב, הרכבים בתמונה השנייה בחלק התחתון, חוסמים את הרכבים שמחנים במקביל למדרכה? מה הולך שם..

פורסם

תופעת העדר בצורה מושלמת. בן אדם יחיד הוא יצור בעל תבונה ושיקול דעת - אנשים כקבוצה הם עדר מתהלם וחסר שכל.

פשוט גדוד של דגנרטים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צריך להחזיק מדבקות ענק (בגודל השמשה הקידמית) שרשום עליה "את/ה בן/ת ז**ה"

ולהדביק לזבלים כאלו על השמשה! ושיהיה להם בהצלחה להסיר את זה.

פורסם

לא צריך מדבקה. מספיק דף מודפס בגודל A4 שמונח מתחת למגב ולא גורם נזק, אבל כל העוברים והשבים רואים את הכיתוב המביש.

ד"א - השבוע איזה חכמולוג חנה במקביל למדרכה על 2 משבצות ברחוב שבו אני גר, ואשר סובל ממחסור במקומות חניה. שתי מכוניות נעלו אותו יפה מלפנים ומאחור, אבל כנראה שחררו אותו מוקדם בבוקר שכן כאשר יצאתי מהבית הוא היה חופשי ומאושר באותו מקום. מצד שני - מאז לא ראיתי חזרה על התנהגות כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם ברחוב שלי, רחוב נורמטיבי בחיפה, קומץ חולרות מחנים לגמרי בחוסר התחשבות.

בתמונה הימנית, במקומך אני הייתי מחנה צמוד למזדה 323 בצד הנהג, עדיין יש מקום.

האמת שבהתחלה מרוב תסכול זה בדיוק מה שעשיתי אבל נשארו אולי איזה 5 ס"מ עד אליו, ובסופו של דבר היה 90% סיכוי שהאידיוט בכל זאת ינסה להיכנס מהדלת ויהרוס לי את הצבע- ויצא שכרי בהפסדי...

דרך אגב, הרכבים בתמונה השנייה בחלק התחתון, חוסמים את הרכבים שמחנים במקביל למדרכה? מה הולך שם..

לא, הם דווקא חונים במקביל למדרכה והרכב השחור שבפינה השמאלית למטה עלה על המדרכה, מן הסתם כי גם לו לא נשאר איפה לחנות...

פורסם
לא צריך מדבקה. מספיק דף מודפס בגודל A4 שמונח מתחת למגב ולא גורם נזק

הבעייה שהאנשים מהסוג המתואר בשרשור הזה, כשימצאו דף כלשהו על המכונית שלהם, לא יטרחו לקרוא, יקמטו ויזרקו על הכביש. מדבקה זה סיפור אחר, אבל כאמור, מדובר בעבירה ועדיין יש בזה סיכון במיוחד כשמדובר בחנייה שמול הבית...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...