Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפרק את הרמקולים מהדלתות. זה בגלל המגנטים שבהם.

:)

השיחה השנייה עם השכנה עזרה. מזה מספר ימים היא מחנה בדיוק בין הקוים.

הסוזוקי המסתורית נעלמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

820dfe3f453765f47b5dfbe20983fbcb.jpg

צולם ביום שישי בשבע בבוקר. באיזור חונים כפול באופן קבוע (מושב נידח, אין פקחים ואין שבריר של אכפתיות), אבל זה כבר נדיר יותר.

לא נראה שהוא מפריע למישהו בתמונה, אבל חצי שעה לפני כן החנייה הייתה מלאה במכוניות. הכוכב תופס שלוש חניות עם האצ'באק - כשרון בפני עצמו - שלושים סנטימטר קדימה והיה תופס 'רק' שתיים.

אגב, עברתי שם שוב ב11:30, והרכב עדיין היה שם (להזכירכם, הוא חנה שם בשש בבוקר!).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

קצת סיפור אישי (פשוט לא שווה דיון חדש):

אני גר במושב, וחונה בשטח החצר. כל כך הרבה פעמים יש לנו מקרים שאנשים באים לבקר שכנים ברחוב, ופשוט חוסמים את היציאה שלי מהחצר.

לא תמיד זה לחלוטין אבל הרכב שלי 5.1 מטר אורך, הכביש עצמו צר וחונים גם ממול אז אין כל כך זווית פנייה, בטח שלא לחנות ברוורס אחר כך.

כל פעם אנחנו היינו הולכים לשכנים שלנו ושואלים אם חבר שלהם חנה שם, ואם לא אז המצב גרוע יותר.

היינו שואלים את השכנים שאנחנו כן חברים שלהם.

פעם אחת היה בדיוק רכב אדום כזה שחנה וחסם את הכניסה שלי לחצר כשחזרתי מעבודה בסביבות 8 בערב (בקושי יונדאי גטס הייתה נכנסת).

זה מאוד אבל מאוד מעצבן, אנשים רואים שהם חוסמים חצר, לא סתם.

באתי מאחורי הרכב ופשוט דחפתי אותו עם האימפלה שלי ב-5-6 מטרים קדימה (כנראה שהתפנה שם אחרי שהוא חנה וחסם אותי).

לא נגרם נזק לאף אחד כי שמתי ספוג בנינו וזה היה על 0 קמ"ש (אני לא אידיוט שאזיק לרכב שלי).

אבל בחייאת, אנשים כאלה מחרפנים לי את המוח... ואני אדם סבלני מאוד כי אנשים כאלה זו לא הפתעת המאה.

יש לציין שבימי שבת חוסמים לא מעט אבל אני לא נוסע בשבת אז זה לא מפריע לי. אולי זה מה שגורם לאחרים לחשוב שמותר לחנות כך בימי חול :|

גם אם ריק, לחסום 3 חניות זה פשוט בזיון וזלזול מוחלט בזולת. כאילו השטח שלו :evil:

ואם מישהו יצפצף לו, כמובן הוא ייצא ויגיד שחנה פה לפני כמה דקות ויזיז את הרכב.

לא יודע מה נותן להם מההרגשה הזו שהם חונים חניה כפולה, חוסמים יציאה מחניות בשטחים פרטיים ומה לא.

אנסה לעקוב ולראות עוד חניות כאלה ואולי אצלם אפילו את אלו החוסמים את היציאה שלי מהחצר.

מתנצל על החפירה :oops:

פורסם

לדעתי שים שלט סמוך לכניסה, אולי זה יעזור מעט.

בכל אופן- לדחוף את הרכב לא מומלץ בעליל, יכול להיגרם נזק לתיבת ההילוכים ותתפלא לשמוע שאתה תהיה האשם.

פורסם (נערך)

11083674_770322313037677_9020264263274146336_n.jpg?oh=9d44d2a79bd88bd900bcc23bcad10110&oe=557E70B0

יש יותר שפל מזה?

עריכה אחרונה על ידי TDean
קרדיט: "הישראלי המכוער" בפייסבוק

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
11083674_770322313037677_9020264263274146336_n.jpg?oh=9d44d2a79bd88bd900bcc23bcad10110&oe=557E70B0

יש יותר שפל מזה?

ענין של חשבון כנראה, 1K קנס פוטנציאלי על חניה במקום שמור לנכה, עדיין זול יותר מתיקון אמנותי של סריטה פוטנציאלית מדלת של נהג רכב רשלני צמוד, וזה מבלי להזכיר את כאב הלב הנילווה לסריטה שכזו ואת הסיכוי הגבוה יותר למימוש הפוטנציאל השני. ומה עם הנכה הפוטנציאלי, זה ללא מקום החניה, בעיה שלו, שלמות המסארטי חשובה יותר.

פורסם

מעניין כמה עולה להסיר חריטה "בן נפקנית" שעוברת לכל רוחב האוטו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
...ומה עם הנכה הפוטנציאלי, זה ללא מקום החניה, בעיה שלו, שלמות המסארטי חשובה יותר.

לא רוצה להיות קטנוני, אבל מדובר על שני נכים פוטנציאליים.

דבר נוסף, גם היונדאי שחונה שם קצת (לא קצת) גבולית, ושני גלגלים שלה בתוך שטח חניית הנכים.

דבר אחרון, היפותטי.

נניח ומר-תופס-שתי-חניות-נכים, הוא בעצמו בעל תו נכה, האם זה משנה את התמונה במעט?

אני חושב שאם כן, והיה מגיע פקח, הדבר הראשון שהוא היה עושה זה לגרד בראש...

בעצם, אולי אני נותן יותר מידי קרדיט לפקח המדומה.

פורסם

יש יותר שפל מזה?

לפני כמה שנים, בדרך חזרה מאילת צפונה, עצרתי ביטבתה. החניון היה עמוס ובתוך השטח שמיועד לנכים ובו 5-6 חניות סמוכות חנה להנאתו אוטובוס.

כשיצאתי מהחנות והמשכתי צפונה ראיתי ניידת של משטרת התנועה עומדת ליד תחנת האוטובוס שסמוכה למתחם. עצרתי לידה והפנתי את תשומת לב השוטרים, שישבו בה, לאוטובוס הנ"ל. לשמחתי הם מייד התניעו את הניידת ונסעו לאוטובוס.

לא נשארתי לברר אם הם רשמו לנהג דוח אך אני בהחלט מקווה שזה מה שהחצוף קיבל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...