Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

רואים שאתם לא מסתובבים בפורום דיטיילינג- זה בגלל העצים, שמשירים פירות וטינופת על הרכבים. 8)

(כמובן שיכולה להיות סיבה אחרת, זה מה שקפץ לי לראש)

פורסם

camaro.jpg

היום בארנה . הבחור חושב שמותר לו לחסום נתיב שלם.

סליחה על איכות התמונה מיהרתי ולא היתה הרבה תאורה.

לפני זה בהרצליה נתקלתי בשיא חדש בחור עם סיטרואן C4 נעצר באמצע הכביש (נתיב אחד)ויצא להוציא כסף מהכספומט חסם נתיב ללא ששם אפילו אורות מהבהבים....

שבת שלום

פורסם

היום הייתי בחניון ב-G כפר סבא, גם חסמו לא מעט בצורה הזו, החל מג'יפים ועד לרכבים פרטיים ולא קטנים כמו i10 אלא כמו פוקוס.

חבל שאין דוחות או משהו בסגנון הזה בחניונים מהסוג הזה.

העניין הפך להיות שגרה בחניונים.

תכלס עם רכב כזה (קאמרו) לא הייתי חוסם נתיב, לא הייתי רוצה בכלל שיקרה משהו לרכב...

פורסם

הפתק כן.

ניפוץ השמשה? לגיטימי בשכם, לא בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה מעניין יותר לראות את התמונה עם השמשה השבורה בקונטקסט, בשביל לנסות להבין מה הוא עשה שעצבן מישהו עד כדי כך

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לגיטימי לחלוטין, גם בישראל.

צפצפת על אחרים? זו התוצאה.

נמאס לראות אנשים חונים ללא חשש לרכבם. תתחילו לחשוש. לא מכבדים אחרים? אחרים לא יכבדו אחרים.

פורסם

אבל יש הבדל בין להיות חסר התחשבות לגרימת נזק כלכלי של אלפי שקלים. דין אדם שחונה בחנייה כפולה לא כדין אדם ששובר שמשה. מה גם שיש דרכים פחות פליליות להתמודד עם התופעה.

באנגלית יש פתגם מצוין: two wrongs don't make a right.

זו דעתי בכל אופן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא שופט ולא מתכוון להיות אחד,אבל , לדעתי ולדעתי בלבד, אדם שחנה על מדרכה וגרם לנכה על גלגלים/ אמא עם עגלה/ ילד קטן לרדת לכביש, מבחינתי, מגיע לו שרכבו יושחט. זו סתם דוגמא אחת מתוך לא מעט, לזלזול בחברה.

פורסם

ג'וקר - כאן זה לא טוקבק בטמקא. לפיכך יושחת, לא יושחט.

ומעבר לכך - אם מישהו חונה כפי שאתה מתאר שיחה קצרה ל-106 תזכה אותו בקנס של 1000 ש"ח. לפחות בעירי (חיפה) הפקחים זריזים מאד בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחור חמוד חמוד ברמי לוי, החליט שהוא חונה איך שנוח לו.

או, שהוא סובל מנכות חמורה, ולא מסוגל להתיישר. עקמת זה משהו נוראי.

2015-05-17 15.11.04.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם ממש מגזימים עם ניפוץ שמשות, וחריטות על הרכב עם מפתח? רוב האנשים שחונים כמו ז** ממש לא יפריע להם.

לדעתי הנכון ביותר הוא להוציא אוויר מצמיג או 2 לחלוטין, ואז הם יצטרכו לבזבז את זמנם היקר כדי להחליף את הצמיג לרזרבי למלא את הרגיל ולהחליף חזרה.

זמן לפעמים שווה יותר מכסף.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...