Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה, לא עבר הרבה זמן מאז שכתבתי על כך שחוסמים לי את היציאה מהחצר:

OjNUtyN.jpg

סובארו חסמה את היציאה מהחצר ב-1-2 בלילה כשאני שמתי לב לפחות.

עכשיו 10:50 בבוקר והיא עדיין שם. בקושי יונדאי גטס עוברת אז בטח לא אימפלה.

שימו לב גם שהכביש מאוד צר וגם חונים ממול. איך רכב 1.9 רוחב על 5.1 אורך אמור להיכנס ולצאת בבטחה במצבים האלה?

אי אפשר לבוא באלכסון או לצאת באלכסון, אפשר רק קו ישר.

אני אישית לא יוצא כרגע מהבית כי אני במחלה מעבודה אבל לרוב יוצא ב-06:20 מהבית.

נגיד ואתם יוצאים מהבית ב6:20 ונתקלים בזה. מה הייתם עושים? באמת אשמח לדעת.

OjNUtyN.jpg

פורסם

d30DK, נראה שהכניסה לחניה שלך אינה מסומנת, כלומר אתם החלטתם על דעת עצמכם לפתוח את החצר שלכם כחניה ללא אישור.

הדבר הפשוט ביותר לעשות הוא לפנות לרשות המקומית בבקשה לצבוע מעטפה על המדרכה ע"מ למנוע חניה של רכבים אחרים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם (נערך)

לא ניכנס לשאלה אם הוא השאיר מספיק מעבר או לא, רכב לא צריך לעמוד ככה.

השאלה היא אם זה אותו אחד כל פעם ואם אתה רוצה "להתנקם" בו בצורה כזאת שהוא יבין שלא כדאי לו להמשיך ככה.

אם כן, תחנה ס"מ מלפניו (וגם "תחסום" את החצר שלך) ותבקש מהאשה\חבר\שכן שיסייע לך ויחנה את הרכב שלו ס"מ מאחוריו.

שים לו פתק על החלון:

"שלום לך, אתה חוסם לי את החצר והחנייה, כנראה שלא שמת לב או שלא אכפת לך.

בכל מקרה, תקעת אותי. כשתרצה לצאת, תתקשר" (רוצה להיות ממש רע? אל תכתוב את הטלפון :lol:)

במקרה האחר, שזה כל פעם רכב אחר, ניסיונות של צעדי מניעה:

1. שילוט:

שים 2 שלטים גדולים ובולטים בכניסה לחצר שלך (בין המדרכה של האבנים המשתלבות לבין העפר), אחד מימין ואחד משמאל.

"כניסה לחצר פרטית

רכב חוסם יחסם\יגרר".

2. שים לב למי הרכבים שייכים:

אם זה רכבים של אורחים של שכן מסוים (שאולי גם לו יש אופי מגעיל שכזה), תפנה לאותו שכן בבקשה שימסור לאורחים שלו שבפעם הבאה יחנו ליד הבית שלו ורחוק ממך ושלא יחסמו אותך.

ומה כבר עשית במקרים שחסמו אותך? איך פעלת?

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

DaMN - אני מבין את תגובתך כי אינך מודע לעניין ולכן אפרט.

עד לפני שנה וחצי לא היו מדרכות אפילו, היישוב עבר 'פיתוח' בביוב, כביש ומדרכות.

היינו כמעט 3 שנים עם כורכר עד שהפיתוח הסתיים.

לגבי ציור של חניה/אי חניה, הקבלן הגיע לפני שבוע וחצי וצייר את זה בכל היישוב.

אצלנו לא ציירו כי היה שם בוץ שירד מהחצר בגשמים, בהחלט מובן. אבא שלי ניקה את זה היטב באותו לילה

אבל הם לא חזרו מאז. מה גם, כל חניה שהם ציירו באורך של קיה פיקנטו, ממש עצובם

אנחנו לא יצרנו יציאה מהחצר כי בא לנו, זה היה ככה מעל לעשור (לרוב הבתים ברחוב יש חניות בחצר), והפיתוח שבנה את החניות/מדרכות עשה ירידה מחניה באופן מסודר.

כלומר האבן שפה נמוכה ברמת הכביש. אם זו היתה יציאה מחצר שאנחנו החלטנו עליה, היא לא היתה נמוכה אלא גבוהה כמו במדרכה רגילה.

חשוב להדגיש שזה לא קורה רק לי, יש לנו שכנים שגם להם זה קורה. הם יותר וותרנים הייתי אומר.

הרכב הספציפי הזה הוא של שכנים, בערך ממול, אבא שלי התקשר אליו שהוא חבר שלו,

והרכב הוא של הבן של אח שלו. הוא לא הזיז אותו מאז (עברו כמה שעות).

ניסאן, לגבי הצעותיך:

1. נראה לי שבאמת אשים שלט. יש לנו שם עמוד שנשאר עד שעשינו את הביוב החדש.

לא בטוח שזה יעזור כי זה אופי האנשים אבל אולי אזהרה בשלט תבהיר להם שלא כדאי.

2. אבא שלי יודע בדיוק של מי הרכב וכו'. לא מעט חברים של השכנים מגיעים וחוסמים ככה.

יש מקרים שלמישהו אחר לקחו חניה במהלך הרחוב אז הוא חוסם אותנו.

לא כל חסימה היא כמו זו שציינתי כאן אבל עדיין, אני לא צריך להסתכל 20 פעמים במראות כדי לצאת בזהירות כאילו אני סמי טריילר.

3. פעם אחת מישהו ממש חסם, פשוט חסמתי אותו עם שני רכבים כמו שכתבת חח.. מאז הוא לא חזר.

בערך 80% מהפעמים שחוסמים אני לא צריך לצאת, בדיוק כמו היום. אבל בהחלט מרגיז.

אם פתאום אני חייב לנסוע, אתחיל לעבור בין שכנים או לצפצף ברחוב (ולעצבן את כולם על הדרך) לחכות שמישהו ייצא?

המינימום הוא לחנות ככה, לבוא אלינו ולהגיד 'אני חניתי כאן כי אין חניה, ואם אתם צריכים שאזוז תגידו, תתקשרו אלי'

ובהחלט אני אבין את הבן אדם. אין לי בעיה עם זה. אבל לחנות ככה כאילו אין פה יציאה מחניה זה זלזול וחוצפה לדעתי.

פורסם
11083674_770322313037677_9020264263274146336_n.jpg?oh=9d44d2a79bd88bd900bcc23bcad10110&oe=557E70B0

יש יותר שפל מזה?

כל פעם שאני שומע סיפור על מישהו שחטף חריטה לכל אורך הרכב אני שואל את עצמי מי יכול להיות כה שפל בשביל לעשות כזה דבר לאדם זר.

אבל אחרי התמונה הזו, אני פתאום מגלה שאני אחד מהאנשים השפלים האלו.... :/

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תפעל לשים מעטפה שם כמה שיותר מהר, אנשים בארץ לא מבינים שמדרכה מונמכת משמע שצריך לעבור רכב ואסור לחנות שם.

הפתרון הזמני הוא לחסום את עצמך עם אחת מהמכוניות, כדי למנוע מאחרים לחסום אותך, יהיה לך יותר קל להזיז 2 רכבים מאשר להתחיל לחפש מי חסם אותך וכמה זמן הוא ישאר שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

d30DK, בגלל זה הוספתי לתגובתי את המילה "נראה", לצערי לא חסרים אנשים שעושים מה שבראש שלהם, לכן הוספתי את המילה הנ"ל לצורך הסתייגות.

אל תוותרו, קודם כל שיצבעו מעטפה, לא משנה באיזה גודל, העיקר שקודם יהיה שם סימון שאסור להחנות.

נקודה למחשבה, אולי בגלל שב-80% מהפעמים שחוסמים אותך אתה לא צריך לצאת אז השכנים הבינו שאפשר להחנות ככה.

אני מניח שאם היית עושה סיפור מכל פעם שחוסמים אותך, התופעה אולי לא הייתה נעלמת לחלוטין, אבל בהחלט מצטמצמת.

אל תיתן שיחסמו אותך אף פעם בחניה הפרטית שלך, גם לא בסופ"ש, אם חס וחלילה תצטרך לצאת מהר בגלל מקרה דחוף\חירום אתה צריך להתחיל לחפש את החוסם?

נ.ב טלפון מהמשטרה שהרכב שלך חוסם כניסה לחניה הוא מאוד מלחיץ...

עריכה אחרונה על ידי DaMN

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אחרי שאני מודע לדיון הזה, אתחיל לצלם איך אנשים חונים אצלנו ביישוב.

הלוואי והיו מחלקים דוחות או משהו בסגנון לכל אלה שחונים באדום לבן, באמצע פניה, על הכביש באלכסון ומה לא.

אגיד לאבא שלי שידבר עם מי שצריך כדי שיבואו ויעשו מעטפה.

יהיה מצחיק אם הבן אדם שחוסם יבוא בבוקר ויגלה את הרכב שלו על בלוקים בלי גלגלים :lol:

נראה אותו נוסע לעבודה.

אני מאוד מנסה להישאר סבלני במקרים האלה אבל זה בהחלט מרגיש זלזול.

אתחיל עם לשים שלט ברור וכל מי שיחסום אשים לו פתק על השמשה.

אולי אחר כך צריך להגיע למודעות דבק האלה שלא יורדות. פעם שמו לי את זה על הרכב בחניון העבודה, לא שמתי לב

שחניתי בחניה שמורה למספר רכב מסוים כי זה היה ממש גבוה. סיוט להוריד את הדבר הזה.

תודה על ההמלצות :-D

פורסם

d30DK

בעבר קרה לי מקרה דומה שמישהו חסם לי את החניה ואני מיהרתי כל הניסיונות של ליצפור לנהג לא עזרו ואף אחד לא הגיע בסוף התקשרתי למשטרה הם ביקשו ממני את מספר הרישוי של הרכב כדי שיוכלו ליצור קשר עם הבחור שיגיע להזיז את הרכב שלו וכך הבעיה הגיעה לסיומה.

דרך אגב הטענה שלו הייתה שהוא לא שם לב שהוא חוסם חניה (תריס חשמלי ורשום בגדול אין חניה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...