Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לאשתי בתקציב נמוך של עד 11K (+ לוקח בחשבון תוספת של 3K ליישור קו).

מקריאה בפורום והתייעצות עם מכרים צמצמתי את הרשימה ל3 רכבים: אקסנט, בלנו ואלמרה.

הדרישות הן אמינות, אוטומטי וחסכוני בדלק (עד כמה שניתן). הרכב ישמש לנסיעות עירוניות לעבודה, לגן וכד'.

מה הייתם ממליצים לי בתקציב הזה?

ובאופן כללי כשקונים רכב משנתון כ"כ נמוך (97-99) מה הדגשים הכי חשובים לדעתכם? קילומטראז' נמוך? שנתון כמה שיותר גבוה? רכב שטופל היטב?

תודה מראש!!

פורסם

ברכב משנתון כזה החשוב ביותר הוא רכב שטופל כראוי ובבדיקה נמצא במצב טוב. הבעיה היא שאתה מביא בחשבון 3K בלבד ליישור קו, כאשר ברכב בגיל הזה תקלות יותר יקרות יכולות להופיע בלי כל התראה. אם אין לך מספיק כסף כדי לתחזק את הרכב אל תכנס להרפתקה - עדיף להמשיך לחסוך ולקנות בעוד כמה חודשים רכב במצב יותר יציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי הולך על הבלנו

חשוב מאוד שיהיה מדובר ברכב שטופל כראוי - רצוי למצוא אחד שלא עבר הרבה ידיים - זה בדרך כלל ערובה לכך שהרכב טופל במסירות אחרת היו נפטרים ממנו מהר מאוד...

אני למשל מחזיק קורולה 96 ואני יד שניה של הרכב - אם לא הייתי מתחזק אותו כראוי אין מצב שהוא היה מחזיק אצלי שמונה שנים מבלי שהארנק שלי ישחט.

תחפש רכב שטופל במוסך מורשה אם לא מרכזי ושאתה יכול לראות את היסטוריית הטיפולים שלו.

מעבר לכך רכב שיעבור בדיקת קניה מבלי רג'קטים שהם קריטיים למנוע או לבטיחותך האישית.

צמיגים למשל זה משהו שקבעתי לעצמי כסטנדרט - להחליף בזמן רכישת הרכב ללא קשר למציאות.

לבדוק רצועת טיימינג ואם אין בוודאות תאריך החלפה אחרון - להחליף בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובות חברים!

SPERIAL - מעבר ל3K הראשוניים ליישור קו אני לוקח בחשבון 2.5K טיפולים לשנה.

בעקרון בתקציב הזה אני יכול למצוא גם רכבים משנתון 2000-2001 אבל של יצרנים שפחות ומלצים ע"י חברי הפורום - רנו, קיה, דייהו וכד'. לפי דעתכם אם אני מוצא אחד משלוש אלה שטופל כראוי - האם שווה? או שכדאי להצמד לאחד משלושת הראשונים שציינתי? (אקסנט, בלנו או אלמרה)

פורסם

ממליץ על הבלנו.

לנו יש אחת במשפחה שנת 98 עם 80 אלף קילומטר.

הרכב חוץ מטיפולים תקופתיים לא רואה מוסך, לא היו איתו בעיות מיוחדות מעולם.

הרכב זריז מאוד לקטגוריה, נוח כמידת האפשר ברכבים מהשנים הללו ונוסע טוב מאוד.

כל אחד שיש לו בלנו ימליץ לך עליה.

בהצלחה

פורסם

מוכר? :)

אני בהחלט מקבל הרבה המלצות על הבלנו ועד עכשיו אפילו הלכתי לראות 2 שנראו במצב בינוני. עושה רושם שבתקציב שלי אני יכול להגיע מקסימום לשנתון של 96-97 בבלנו וקיוויתי להגיע מינימום ל98-99 (מה שמתאפשר לדוגמא עם היונדאי).

פורסם

זה נראה לי אוטו שימשיך איתנו עד מותו:-).

בכל מקרה את היונדאי אקסנט אני לא מכיר בשנים הללו, לבן דוד שלי יש שנת 98 והוא לא ממש נהנה ממנה וטוען כי היא בקושי נוסעת וכמו שהוא מכנה אותה "יונדאי אקסידנט":-D.

בכל מקרה לא תמיד עלייה בשנה שנתיים בשנתון תהיה כדאית ועלייך לבדוק טוב איזה רכב הוא טוב לך ונוח לך.

• תוכן חדש...