Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעשו לייק לשירשור, זה יפרסם אותו אצלכם בפייסבוק דבר שיחשוף אותו לעוד הרבה אנשים.

למרות שאני גר בחו"ל, זה כל כך מרגיז אותי מה שהם עושים בארץ.

כל דבר כזה, רק מרחיק אותי מהמדינה לצערי, ועדיין יש לי מחשבות לחזור כי באמת אין לנו ארץ אחרת.

מצד שני, זה לא משנה כמה אתה אוהב את המדינה ו/או את הארץ, לצערי האהבה הזו לא מביאה לחם הביתה.

חייבים לקום ולהלחם, אני מנסה לעשות מה שאני יכול מפה (פייסבוק וכו') אבל זה ממש לא מספיק כל העצומות וכו'.

באמת הגיע הזמן שהאזרחים יקחו את הכוח שלהם לידיים מכורח היותם אזרחים, ולא יתנו לחבורת ליצנים לעשות ככל העולה ברוחם, ולהרוס את המדינה, שהסבים והסבתות שלנו קרעו את עצמם בשביל שהיא בכלל תהיה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני מציע להעמיד בנתיבי איילון רכב אחרי רכב אחרי רכב אחרי רכב .. ולעמוד ! פשוט כך .

המשטרה לא תוכל לעשות שום דבר .. בנוסף , חשוב לגרום לפקקים גם על כביש 1 בדרך לירושלים כדי שראש הממשלה לא יוכל להגיע לכנסת , כמו כן לארגן הפגנת ענק מול הכנסת ולדרוש הורדת תעריפי הדלק .

צ

במידה ולא ירד התעריף - לחסום תחנות דלק ולמנוע מאנשים לתדלק .

לא ירד עדיין התעריף ? לשרוף צמיגים , לעשות רעש תקשורתי גדול ולדאוג שראש הממשלה לא יוכל לישון בשקט ביחד עם שר התחבורה .

אני אישית ממליץ להתחיל מאיילון - עורק תחבורה ראשי שבלעדיו כולם משותקים , חשוב להדגיש שלאות מחאה כדאי לצפור כדי לעורר רעש .

על כל הצרות במדינה כדאי לקום ולעשות רעש - רק תגידו לי מתי ואיפה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אם תכנס לדף, אתה תראה ישר את התגובות הראשונות שלי ביחד עם צילום מההזמנה לכנס האירגונים הגדולים שמצטרפים למאבק.

אני משתדל למחוק נושאים שאינם קשורים על מנת שהדף יראה ברור וההודעות החשובות יהיו בכותרות.

פורסם
שבוע הבא ביום שני/שלישי פגישה רצינית עם כל המנכ"לים שממנה גם נבין מה הצעד הבא במחאה.

הבנתי נכון?

שבוע הבא ביום שני בשעה 18:00 בערב פגישה עם כל היו"רים למינהם, וביום שני בערב או יום שלישי בבוקר נעדכן לגבי המשך המאבק.

פורסם

הח"כים מוחים נגד התייקרות הדלק.

קדימה פותחת במאבק נגד "מגמת הממשלה לייקר את המחירים של מוצרי היסוד והשירותים הציבוריים". יו"ר הוועדה לביקורת המדינה ח"כ יואל חסון: "להוציא את הציבור מאדישותו למימון התקציב במסים עקיפים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012401,00.html

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

broshm, יש אנשים שאין להם פייסבוק. אני לא מתכוון לפתוח שם חשבון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מרגע זה ואילך, כל הודעה שמזמינה אנשים להיכנס לפייסבוק כדי להתעדכן בפרטי המאבק תמחק מיד ובדיעבד. אם מארגני המאבק רוצים לעדכן אותנו בהתפתחויות, יתכבדו נא ויעלו אותן ישירות לכאן ויפסיקו להתעמר בכאלה שהחליטו לא לפתוח חשבון בפייסבוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת מה הקטע עם הפייסבוק הזה, אין לי כזה ואני לא הולך לפתוח בשביל אף אחד ולא בשביל דלק.

אז תעשו מאמץ ותעשו העתק הדבק

עוד גורם מצטרף למאבק http://news.walla.co.il/?w=/1/1779221

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...