Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בזמן האחרון אני מתלבט האם לעבור קורס באילוף כלבים ולקבל תעודת מאלף.

כמה שאלות לגבי הקורסים:

א': האם מישהו עבר קורס כזה?

ב' על איזה קורס הייתם ממליצים?

ג' נניח שאעבור את הקורס האילוף הבסיסי במקום שהוא לא "וינגייט" האן אוכל אח"כ להמשיך קורס באילוף כלבי שמירה?(האמת שניראה לי שלא.

ד' מבחינת פרנסה וכסף,איך זה עובד? מה הסכומים(+-) לאילוף כלב אחד?כמה זמן יקח לאלף כלב(+-,אני יודע שכל אחד זה כלב שונה) תאכלס,עד כמה עבודה בתחום יש פה בארץ?

ה' האם תעודה מסויימת תיחשב כבינלאומית?

ו' האמת,שאם לא תצא לי פרנסה מזה,אני חושב שאני לא אפסיד כלום,סה"כ אני ממש אוהב את התחום וזה נשמע לי כמו ידע חשוב

אני יודע ששאלו שאלות מוזרות פה בעבר,ובכל נושא אפשרי,ושזה לא קשור לפה בכלל,

אבל ניראה לי שיש פה אנשים מכל הסוגים והתחומים.

בברכת שבוע טוב,

ברק.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אלוהים יודע למה לשאול בעוף של רכב שאלה על כלבים, אבל מילא.

אני לא בקיא בתחום, אני יודע שיש מספר גישות לאילוף כלבים. רצוי להתמצא קודם, ולבחור את זו שמתאימה לך. תעשה הרבה שופינג, ודבר עם אנשים מהתחום, לפני שאתה רץ ללמוד.

לגבי פרנסה, לאחרונה נדמה שיש המון מאלפים (או "מאלפים") בשוק. זה נהיה in (אולי בגלל "הלוחש").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור מאלף בלבד קשה למצוא פרנסה, אם הכיוון לעבוד בשחור כמו כולם אז תמשיך להנדלינג וספרות.

בכללי התעודות בתחום לא שוות יותר מידי, אם יש לך את הידע.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז ככה:

אני לפני כשלוש שנים עברתי קורס מאלפי כלבים של "מי דוג".

זהו "קורס תעודה" בשיתוף האוניברסיטה העברית שבסופו מקבלים תעודת "מאלף כלבים בכיר" של האוניברסיטה העברית.

האם זה בין לאומי? אני לא יודע, אבל מקבלים שתי תעודות, אחת בעברית ואחת באנגלית.. :wink: (לא יודע אם בחו"ל זה תופס).

אני אישית מאוד ממליץ על הקורס שאני עברתי מכמה סיבות.

בניגוד לווינגיט או למגן דוד ירוק, ב"מי דוג" אתה לא צריך להגיע עם כלב שלך! זה יתרון אדיר.

כשאני ביררתי בזמנו בווינגיט ובמגן דוד ירוק, היית חייב להגיע עם כלב, או להוסיף כסף והם היו מספקים לך כלב למהלך הקורס.

במי דוג לוקחים כל שלושה חודשים כ15-20 כלבים מכלביות, עובדים איתם ואז מנסים למצוא בתים לכלבים. (הרבה יותר קל למצוא בית לכלב מאולף!!)

אז מעבר לעובדה שאתה עושה רק טוב לכלבים עם "עתיד" לא ברור, יוצא לך לעבוד עם מגוון עצום של כלבים, שזה יתרון אדיר כשאתה יוצא לשוק! (אם במהלך הקורס עבדת רק עם לברדור ופתאום מתקשר אליך לקוח פוטנציאלי עם רוטווילר, אתה לא תדע איך לגשת לכלב!)

עוד יתרון אדיר שהם מציעים, זה שאתה יכול להגיע מתי שאתה רוצה (כל עוד הכלביה פתוחה) ולעבוד עם הכלבים! זאת אומרת שאם אתה רציני ומשקיע, אתה יכול לעבוד כל יום עם הכלבים. וזה מאוד חשוב לצבור כמה שיותר נסיון..

אנחנו היינו בערך 25 תלמידים בקורס.

מתחלקים ל3 קבוצות ובכל שלושה חודשים +- מחליפים מדריכים, כלבים, ומתמקדים בשיטת אילוף אחרת.

אני הגעתי עם נסיון קודם באילוף ולמדתי המון! היו איתי המון כאלו שהגיעו ללא שום נסיון והיום הם עוסקים רק בזה. ככה שהקורס אכן נותן בסיס מאוד טוב להתחלה!

המפגשים הם על בסיס דו שבוע. מפגש אחת בבית החולים הווטרינרי בבית דגן ומפגש אחת בכלביה.

המפגשים התיאורטים מאוד מעניינים והם עוסקים בכל מה שקשור בכלבים. (שיטות אילוף, חינוך גורים,בעיות משמעת, אנטומיה, וטרינריה, עזרה ראשונה, תזונה וכו'..) מעבר לזה יש גם מפגש עם רואה חשבון שמסביר על פתיחת עסק ועוד.

בעלי מיי דוג הם:

מאיה עטיה : מאלפת עם וותק רציני ובעלת הכלביה. ובעלה רפי שהוא בעל חברה לאבטחה כלבנית.

יש להם קורסי המשך של כלבי שירות וכלבי עבודה.

האם יש בזה פרנסה, אני לא ממש יכול לענות לך על זה כי אני עשיתי את זה בעיקר לנפש וכמקצוע שני.. אני לא מפרסם את עצמי בתחום, אך אני כן עושה פה ושם אילופים ללקוחות "מיוחדים" :wink:.

בעקרון סדרת אילוף נעה בין10 ל 12 מפגשים , כאשר על כל מפגש הוא בין 45 דק' לשעה.

אני גובה כ 1500 ש"ח והמפגשים הם על בסיס שבוע או דו שבועי.

אם הלקוח לא מעוניין להתחייב על סדרה, אז המחיר פר מפגש עולה יותר..

אתה מוזמן להתקשר למאיה, היא מקסימה והיא תשמח לענות לך על כל שאלה! (תמסור לה ד"ש חם מעודד לפיד!!)

מאיה: 0522321841

מקווה שעזרתי!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...