Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה מהמצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול פתחתי את מכסה המנוע ולהפתעתי גיליתי שכבה לבנה מעל מתכות מתחת למצבר. ככל הנראה הנזילה היא מהצד. למעלה אין בכלל נזילות והמגעים לא ניזוקו.

המצבר חדש - נקנה רק לפני כמה חודשים.

אשמח לדעת מה עושים במקרה כזה - איך לא לפגוע בחלקים נוספים חשובים של האוטו?

למי פונים ומה האחריות של היצרן (שלמרבה ההפתעה הוא ישראלי)?

פורסם

צריך לבדוק שטעינת האלטרנטור אינה גבוהה מדי וגורמת ל"רתיחת" האלקטרוליט ונזילתו החוצה מהמצבר.

עוד אפשרות היא היה מראש במצבר יותר מדי אלקטרוליט שגלש החוצה או שהמצבר עצמו אינו תקין ופולט אלקטרוליט.

גש אל מי שקנית ממנו המצבר לבדיקות האלו ו/או למימוש האחריות.

אלקטרוליט במצבר = חומצה גופריתנית (H2SO4) עם מיים (מזוקקים).

בברכה - רפי לין

פורסם
צריך לבדוק שטעינת האלטרנטור אינה גבוהה מדי וגורמת ל"רתיחת" האלקטרוליט ונזילתו החוצה מהמצבר.

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת והעיניינית.

האם יכול להיות שרתיחת אלקטרוליט תגרום לנזילה מהצד ולא מלמעלה?

פורסם

אין צורך לזלזל בעובדה שהייצור הוא ישראלי.

המצברים הישראליים הם איכותיים ולא נופלים מהאיכות של מצברים מחו"ל.

אתה יכול לערוך חיפוש בפורום, ישנו דיון נרחב על מצברים ישראליים לעומת אלה מחו"ל.

פורסם
אין צורך לזלזל בעובדה שהייצור הוא ישראלי.

המצברים הישראליים הם איכותיים ולא נופלים מהאיכות של מצברים מחו"ל.

אתה יכול לערוך חיפוש בפורום, ישנו דיון נרחב על מצברים ישראליים לעומת אלה מחו"ל.

זה בא לצערי הרב מניסיון אישי שלי. אני אשמח לגלות שהמצב שונה. בינתיים מצבר אחד של וולטה אכן היה תקול (ראה בהמשך) ואני מקווה שאני לא אתאכזב מהחדש.

עדכון:

כרגע חזרתי מהמוסך אחרי שהחליפו לי את המצבר. בסופו של דבר אחרי ניסיונות מרובים של "המצבר קיבל מכה", "זה לא נורא - אני פשוט אנקה לך את ותחזור אלי אם יש בעיות", "זה נשפך מהמצבר הקודם" הם הצליחו להבין שאני הלקוח ושכנראה אני צודק.

תודה רבה לכולכם על העזרה.

• תוכן חדש...