Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן ככל הנראה מחר לקנות טויוטה יאריס חדשה, ידנית, שחורה שתגיע לארץ עוד שבוע בערך.

הסכום שאני הולך לשלם על הרכב הוא 100,000 , כאשר אקבל כנראה מספר שיפצורים כמו חיישן רוורס, דיבורית וכו'

יש מבצע כרגע לטויוטה, כאשר אפשר עד 36,000 מהסכום לשלם בתשלומים ללא ריבית.

בכל אופן, רציתי לברר האם הרכישה כדאית, והאם עדיף את הגיר הרובוטי (מעולם לא נהגתי בגיר רובוטי).

שמתי לב שעפ"י טויוטה, הגיר הרובוטי יותר חסכוני.

ובנוסף, הגיר הידני רק עם 2 כריות אוויר וכביכול פחות מאובזר (לגבי האבזור אני לא בטוח).

האם כדאי לבצע את הרכישה?

האם עדיף הגיר הרובוטי על הידני?

האם עדיף רכב אחר?

אשמח לתגובות בהקדם,

תודה.

פורסם

דעתי בנוגע ליאריס חדשה:

צדיק כתמר יברח!

רכב אחר?

פולו\פאביה\איביזה\I20\פיאסטה\ להמתין לאופל קורסה החדשה \ להמתין לסוזוקי סוויפט החדשה

פורסם

1. לפני 3 חודשים הציעו לי אותה בפחות מ-100K. כנראה שהמחיר עלה. מכל מקום, הדגם נפסל בגלל הגיר (אשתי דורשת אוטומטי בלבד).

2. רמת האבזור של היאריס, ובנמיוחד הידנית, נמוכה מאוד יחסית למקבילותיה, והדבר כולל כם אבזור בטיחות וגם אבזור נוחות. חבל, כיון שכנראה שיש לה יתרונות בתחומים אחרים.

3. מהי "הנחת המזומן" שתקבל? זו, למעשה, הריבית שתשלם תמורת ההלואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדאי זה עניין שלך.

הגיר הרובוטי לא עדיף על הידני.

רכב אחר עדיף באופן כללי בגלל הגיר הרובוטי או בגלל העדר האבזור בגיר הידני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב לא הלכתי על הרכישה של הטויוטה..

עשיתי קצת בירורים..והסתכלתי קצת על הפולו.

האמת שהיא נראית לי טוב, הTREDLINE עם המנוע 1.4 ידני.

בסה"כ זה יעלה לעלות אותה לכביש חדשה 91,000 בערך.

נראה לי זאת הרכישה הכי כדאית שיצא לי להיתקל בה עד עכשיו.

עכשיו כמה שאלות:

1. כמה בכללי היחס שלה בדלק?..באמת 17 ק"מ לליטר?

2. אני יודע שרכבים אירופאיים הטיפולים שלהם יקרים, אבל אני מניח שמכיוון ואני קונה חדש לא אמור להיות לי בשנתיים הראשונות משהו רציני..נכון?

3. יש אופציה לקנות כרגע, או להמתין ל15 בינואר ולקבל רכב חדש שהוא ייחשב מודל 2011, אם אני קונה עכשיו זה ייחשב מודל 2010. אמנם אני ממש כבר רוצה רכב, אבל נראה לי שווה לחכות עוד קצת פחות מחודש...לא?

פורסם

הפביה 1.2 TSI עדיפה על הפולו 1.4.

קיימת גרסת 86 כ"ס בגימור Ambiente בכ-87K ש"ח או גרסת 105 כ"ס ברמת גימור ספורט ב-98K ש"ח.

הפולו צפוייה לצרוך כ-14 ק"מ/ל' משולב והפביות צורכות כ-16 ק"מ/ל' באותם תנאים (ועם ביצועים חזקים יותר משמעותית).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בתחום המחירים שציינת נמצאת גם פיאט פונטו איבו ידנית ב-85 א' ש"ח במבצע עם איבזור עשיר ומעניין וצריכת דלק עדיפה על זו של הפולו, אך פחות כ"ס.

חיסרון של הפולו הוא אחריות לשנתיים בלבד. אחרים בשוק נותנים שלוש שנים ולעיתים אף אופציה ל-4 (טויוטה, סיטרואן ואחרים, ניתן לבדוק).

לגבי עלויות טיפולים גבוהות יחסית, אומרים שיותר יקר לטפל ברכבים גרמניים, אז ניתן לקחת את זה בחשבון.

בפיאט יש תוכנית שמכסה את נושא הטיפולים ל-3 שנים - אתה יכול לבדוק אם היא בתוקף לגבי הרכב שבמבצע.

הטויוטה מצויינת כרכב אך כפי שאתה נוכח לדעת יקרה יחסית וחבל. היא היתה עסקה מצויינת אם היתה עולה 90 א' ש"ח.

לדעתי אין משמעות למועד הרכישה כי כיום מדברים על חודש עליה לכביש ולא על שנה.

• תוכן חדש...