Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להתקשר סתם!

אני בתקופה סופר-לחוצה(לפני תקופת מבחנים),אין לי זמן לענות על שאלות טיפשיות או לחלק סיבובי חינם וכו'...

הרכב יד שלישית(02 ברישיון),112,000 ק"מ,שלדה נקייה,צהובה(כמובן),נהג יחיד בן 26,הרכב בבעלותי 3 שנים ו-4 חודשים.

הרכב טופל אצל איציק ג'י דאב בשלושת הטיפולים האחרונים(טיפול אחרון לפני שבועיים) כאשר לפני כן הרכב טופל במורשה(עד סביבות ה-94,000 ק"מ).

הרכב ננהג במתינות רוב המוחלט של הזמן לא עבר 3000 סל"ד(לפני היה סטודנט ויד ראשונה הייתה בחורה).

רוב הנסיעות הינם בעיקר למכללה וחזרה.(מרחק 5.5 ק"מ לכל צד)

הרכב עבר חיים קלים זה המקום גם לציין שאני על אותם צמיגי קונטיננטל מינואר 2005.

לא לוחץ עם אנשים ולא מגיע למפגשים...

תוספות:צי'פ בגדישה נמוכה של פרילינג,מערכת עם מגבר וסאב,קסנון(מפורק שינתן לקונה),ואזעקת ביפר.

תמונות יועלו בהמשך.

המחיר הוא 50K.תישקל גמישות(מעטה) לרציניים.

אני חוזר ואומר רק מי שרציני שיתקשר.(לא עונה לחסום)

052-8374524

טיימינג משאבת מים ופלאגים הוחלפו ב-100,000 ק"מ.(לפני שנתיים)

אני מאיזור ראשון לציון.

תמונה 017.jpg

תמונה 012.jpg

תמונה 009.jpg

turboy

• תוכן חדש...