Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת הזויה!! נכון !!

זו הכותרת היחידה שעלה בדעתי לרשום אותה לנוכח המוצר:

החברה מציעה רדיו דיסק עם תחנת עגינה לאייפון. אני בטוח שכל אחד שמתייחס לאייפון שלו כספרית הדיסקים או נגן השירים שלו יבחר במוצר הזה ללא חשש.

oxygen%20audio1.jpg

iphone-car-docking-oxygen-audio.jpg

oxygen_iphone_car_stereo.jpg

oxygen_audio_car_stereo_integrates_your_iphone.jpg

oxygen%20audio2.jpg

oxygen-audio-iphone-car-docking.jpg

oxygen-audio-iphone-car-docking1.jpg

נכתב בהשראת אתר HT

פורסם

סבבה , חוץ מזה שצריך להתעסק עם האיפון בזמן נסיעה.. מה זה שונה מהמקבילות של סוני :?

כמו זה: 96440.jpeg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

רעיון פשוט וגאוני , השאלה רק האם נזכה לראות מחיר נמוך כי יש להם פחות הוצאות (מסך שליטה וכו...) או שנראה מחיר גבוה כי זה קשור לאייפון.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא נכון!

:shock:

נאדר אני :mm_cry:

יש לדבר הזה במקרה גם יציאה אופטית מאחורה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנה המפרט שלו (לעצלנים שבינינו :-) ):

Rated Power (W) 4 x 22

Max Power (W) 4 x 55

File management type By iPhone direct control

Bluetooth ability Integrated hands free kit with remote microphone

Support compatibility iPhone 3G, 3GS & iPhone 4 (protective casing included)

Number of FM pre-set options 18

Number of AM pre-set options 6

Pre-amplifier output(s) Front, rear & adjustable subwoofer

Audio/video output 1 switchable video output

Security Panel Partially detachable element with carry case

Front plate type Removable, swivelling iPhone stand on ball pivot

Illumination color White

Connection Type ISO full Europe

Miscellaneous iPhone not included

נראה כרגע שטחי לחלוטין.

כדאי לחכות ל-PDF כשייצא.

כמו -כן, מעניין איזה הגדרות האפליקצייה באייפון תציע (מעבר ל-Pause/Play וכד')

אגב, אני בספק עד כמה המכניקה של הדבר הזה אמינה ולכמה זמן היא תחזיק...

זה פשוט מסוג הדברים שנשברים מהר.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אדי, למה אתה חושב שיציאה אופטית זה "ה" דבר? אני ממש לא הייתי מייחס לזה חשיבות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

ברגע שיש לך BIT1 שיודע איך לאכול את זה כמו שצריך אז ברור שיציאה אופטית זה הדבר (אפשר גם קואקס)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

כי לIPAD יש...

וגם כי -

I don't care :-D:-D:-D

ולמי שלא מבין על מה אני מדבר - תהנו!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וגם:

http://www.youtube.com/watch?v=UAOtC9QfXac&feature=channel דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איתמר

ברגע שיש לך BIT1 שיודע איך לאכול את זה כמו שצריך אז ברור שיציאה אופטית זה הדבר (אפשר גם קואקס)

לא מסכים.

אני חושב שיש קצת חוסר ידע מאחורי המשפט "יציאה אופטית". אני דווקא לא רואה בה שום יתרון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש אסכולה שלמה שתטען שיציאה אופטית היא דווקא חיסרון, וש- RCA איכותי יישמע טוב יותר.

ומנגד יש שיטענו שתמדי עדיף אופטי כי האות נקי לחלוטין מכל רעש לוואי.

אני אישית חושב שברגע שמעבירים RCA באיכות סבירה, באופן הנכון, זה אמור להספיק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איתמר

לא בהכרח הכל שאלה של "מה אתה הולך לעשות עם האות". כרגיל דוגמאות מהתחום הביתי:

בתחילת עונת הCD . אי שם בסוף שנות ה 80 הקונספט של ה HI-END תמך בהפרדה מלאה בין ההמרה לבין המכניקה.

יחידת TRANSPORT ויחידת המרה. הקישור בינהן היה באמצעות או כבל אופטי או קואקס . כך ניסו להגיע לאופטימום ששום רעש מכני / השראה תגיע חס וחלילה לאות.

אבל אות ספרתי הוא אות ספרתי , וכל עוד הוא חסין מרעשים הוא יעבוד כמו שצריך.

ולכן הקונספט הזה ברוב המקרים לא החזיק ומהר מאוד הבינו שחוץ ממחיר גבוה לא השיגו הרבה בשיטה הזאת. כמובן שעדין השוק מלא ממירים כאלה ואחרים שטוענים לסאונד טוב יותר וכו'.

"מה זה קשור?" תשאל , אצטט את עצמי " שיודע לאכול את הזה כמו שצריך".

אם אתה הולך להזין איתו DSP סטייל ה BIT1 ודומיו , ברור כשמש היתרון בהזנתו ב BIT STREAM , הוא ישר יכול להתחיל לעשות עליו מניפולציות ואת כל העיבודים עליו ללא איבוד של " דור" וכן כאשר אתה לוקח סיגנל אנלוגי ממיר אותו חזרה לספרתי , -משחק איתו - ומחזיר אותו לאנלוגי שוב אתה באיזה שהוא מקום "מאבד דור " . ולכן זה מיותר להזין מעבדים כאלו באות אנלוגי.

אתה צודק שהרבה יתרון לא יהיה לך אם נניח תיקח מכשיר CD איכותי סטייל MERIDIAN ותצא איתו אופטית לאיזה מגבר סראונד של ימאהה .. יש יתרונות בין המרה של מעבד X לזה של מעבד Y, עד היום תמצא ויכוחים בלתי נגמרים שטוענים כי שיטת מולטיביט עדיפה מבחינת סאונד לאין ערוך על שיטת ה 1BIT.

דוגמא נוספת אני יכול לתת לך מהמערכת אצלי ברכב (אני חושב שכתבתי עליה בעבר אבל תמיד אפשר שוב פעם :roll:)

ל HU שלי יש חיבור ל IPOD באמצעות USB בלבד. וכמו כן חיבור AUX . יש לי גם איזה איפון נכה שבגלל שהמסך שלו שבור לחלוטין הוא משמש רק בתור נגן ברכב. כמו כן יש לי גם איפוד ישן דור 3 , של 40 גיגה שמחובר דרך ה AUX.

אותם טרקים ממש נישמעים הרבה (אבל הרבה ) יותר טוב דרך האיפוד הישן מאשר דרך האיפון הנכה בחיבור USB. מסקנה ההמרה המובנת שיש במכשיר גרועה יותר מאשר ההמרה של האיפוד הישן.

אופטי או קואקס באמת אין הרבה הבדל - זה לא שמעבירים שם רוחב פס של סיסקו 6000 לקילומטרים. היתרון של אופטי הוא רק בהעברתו למרחקים ארוכים במינימום הנחתה. במיילא האופטי צריך להתחבר בסוף עם הנחושת.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תסלחו שאני מסיט אתכם חזרה למסלול הנכון של השרשור הזה, אבל :

1. אפשר לרכוש את המכשיר הזה בארץ ?

2. יש יבואן ?

3. מחיר ?

4. מישהו קנה ויכול לספר מהתרשמותו ?

5. המכשיר נמכר בחו"ל ב 170-270$ , כמה שווה לשלם בארץ ?

6. יש מיסוי על דבר כזה ?

תודה

• תוכן חדש...