Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש אופל קורסה 99 ידני, נפח מנוע 1200

הרכב יחסית חלש. בעליות למשל קשה לו לסחוב. אם הוא מלא באנשים - קשה לנסוע מהר.

בד"כ אני נוסעת לבד או עם אדם נוסף לנסיעות קצרות ולא בעליות כך שהוא עובד מצוין לצורך זה.

אני חושבת להחליף לרכב באותו סגנון שיסחוב טוב יותר מבחינת עליות ואנשים באוטו.

איזה מאפיינים צריך שיהיו לשם כך?

אשמח גם לשמוע דוגמאות אבל בעיקר מאפיינים כדי שאוכל לשים לב גם לבד כשאני בודקת רכבים אחרים

פורסם

מיקה, לא נתת שום תקציב.

רכב סופר מיני, ידני לא יקר אבל סוחב טוב, זה יכול להיות רנו קליאו B מודל 2002 מנוע 1400 סמ"ק 16V עם 98 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מיקה, לא נתת שום תקציב.

רכב סופר מיני, ידני לא יקר אבל סוחב טוב, זה יכול להיות רנו קליאו B מודל 2002 מנוע 1400 סמ"ק 16V עם 98 כ"ס.

1+ .

דגש על הגיר רגיל, מומלץ יותר לרכבים בעלי נפח קטן שתוכלי למשוך יותר את ההילוך ולהאיץ בקלות, נשמע שאת הרבה בעליות לכן אני ממליץ על זה.

פורסם

נשמע שכל 1600 אוטומטי ו\או 1400 ידני מה10 שנים האחרונות יעשה את העבודה.

כל סופר מיני מודרנית ידנית אמורה להספיק אלה אם אתה מדברת על משקל גבוה ועליות קיצוניות.

עקב כך ש"רכב סוחב" זה עניין של פרופורציות בואי בבקשה ותני רכב שאת מכירה ש"סוחב" טוב ונוכל לדעת בערך מהי נקודת המוצא מבחינת כח לפני המלצות כאלו ואחרות.

אגב, את רוצה ידני או אוטומטי?

• תוכן חדש...