Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו לי לרכוש יונדאי I30 חדשה 2010 עם 0 ק"מ מחברת ליסינג - אני היד השניה.

המחיר 98,000 ש'. אני מקבל ניירות שמוכיחות שאני האדם הראשון לנהוג ברכב.

נשמע לכם כמו עסקה טובה?

האם יהיה לי קשה למכור את הרכב עוד נגיד 3 שנים כשרשום שהוא מלסינג, למרות שאני הנהג הראשון מהק"מ הראשון?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

כשתיגש למכור את הרכב הוא יהיה רשום כיד 2 כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג.

נכון שיש לך את המסמכים הדרושים להראות שהרכב לא ננהג בליסינג עצמו, אך השאלה היא כמה אתה מוכן לסבול את כאבי הראש בלהסביר את זה לאנשים

Confidence In Motion

פורסם

אני לא יודע מה יהיה עוד שלוש שנים כי את יכולת הניבוי שלי החלפתי בכוחות על אחרים. אם אני מנסה להסיק על סמך מה שקורה היום, אז סביר להניח שכן תיהיה לך בעיה מסוימת. מי שמחפש משפחתית יוצאת ליסינג הולך בדרך כלל למגרשים של חברות הליסינג, ולהם יש תקציבי פרסום שאתה יכול רק לחלום עליהם. מי שמחפש משפחתית פרטית יתאכזב כשישמע שהרכב יד שנייה מליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקחת בחשבון שחלק גדול מההנחה שאתה מקבל כרוכש (באחוזים) צריכה להינתן גם למי שיקנה ממך את הרכב.

אם בזמן המכירה תציע אותו במחיר אטרקטיבי ומצבו יהיה טוב, אני בטוח שתמצא קונה.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

אני באמת חושב שזה הכל עניין של מחיר ושל זמן ורצון להסביר לרוכשים הפוטנציאליים עוד 3 שנים שזה נהג יחיד....

נראה לי שאני הולך על העסקה.

המון תודה לעוזרים.

פורסם

הי amitai88

גם אני עומד לרכוש את ה I30 מליסינג 0 ק"מ.

אני רוכש את הדגם היקר Supreme.

במחיר שקיבלת אתה רוכש את הדגם היקר או הזול יותר Inspire? ומאיזה חברת ליסינג?

תודה.

פורסם

אלה עסקאות משתלמות מאוד.

אתה לא תצטרך להסביר לאף אחד שאתה יד 2 וכו' וכו'.

אתה מקבל עכשיו הנחה של 20 אלף ש"ח ברכישה לעומת רוכש של רכב חדש?

כשתגיע ליום המכירה - תפרסם את הרכב, ויהיה לך מרווח נאה מאוד של 20 אלף ש"ח מול המחירון הרגיל.

אם יש לך את המסמך שאומר שאתה הבעלים היחיד שנהג בה, אז בכלל יהיה קל למכור.

פורסם

אם ברישיון כתוב יד שנייה, סביר להניח שלפחות בטרייד אין (אם תהיה מעוניין בכך) יורידו לך מהמחירון. את הרכב שלי קניתי אחרי שהיה בליסינג 8 חודשים בלבד, עם 19,000 ק"מ - זה לא מעניין אף אחד בטרייד אין של סוכנויות הרכב, ומציעים לי 20-30 אחוז מתחת למחירון. החלטתי לנסות למכור לבד ונראה מה יציעו לי בשוק.

עדיין זה נראה משתלם - גם אם תוריד 20% זה יהיה הרבה פחות מההנחה שאתה מקבל ביד כרגע.

איזה חברות ליסינג מוכרות רכב עם 0 ק"מ? לפני חודשיים אלדן פירסמו שהם מוכרים מכוניות ליסינג/השכרה עם פחות מ-10,000 ק"מ (אבל לא חדשות) וההנחות לא היו גדולות כל-כך - מקסימום 10K ש"ח.

• תוכן חדש...