Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי חשוב שכאשר בעל הרכב הופך את הרכב לאספנות, שיבקש מהפקידה לבדוק שההגבלה על העברת הבעלות ירדה (לפעמים הפקידות שוכחות לעשות את זה).

מה הכוונה? הגבלת העברת בעלות?

הפקידות אמורות לדעת מה לעשות .

קורה שהן מתעלמות מזה לפעמים .

בהצלחה .

עשה לפי השלבים שהוסברו כאן .

דרור ..

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שאלת תם,

אני רוצה למכור את הרכב שלי שנת 93. שילמתי את האגרה אך לא העברתי אותו טסט. האם אני חייבת לעשות טסט לאוטו לפני שמוכרת או יכולה למכור אותו כמו שהוא ללא טסט ושהקונה יעביר אותו טסט?

ממה שקראתי פה הבנתי שאי אפשר להעביר בעלות ללא טסט בתוקף, כך שחייבת להעביר אותו טסט לפני שמוצאת קונה. נכון?

מילני :-o

פורסם

בוקר טוב.

הצעה ידידותית, אל תיכנס למשרדי הרישוי בפריפריה! רכשתי רכב ש.י. 78 רישיון בהפקדה ועדיין לא אספנות. כמו שהמגיבים הנחמדים כתבו ועפ"י מה שאמרה לי אתמול אחראית משמרת ברישוי *5678, בעל הרכב צריך להוציאו מהפקדה ולהפוך אותו לאספנות ואז אתה יכול להעביר בעלות. לא כך ארע אתמול ברישוי באיזור י-ם. בעל הרכב היה וביקש לעשות כן, הפקידה ביקשה ממנו אגרה של כ 40 ש"ח על הוצאה מהפקדה והעברה לאספנות. לאחר מכן ולגבי העברת בעלות היא טענה שאני צריך להגיע עם המוכר אליה ולחתום על תצהיר שאני יודע שאני רוכש רכב ללא רישוי ורק אז אנו יכולים להעביר בעלות.... גם הגברת הנחמדה ממענה טלפוני של הרישוי לא ידעה באמת מה עשתה הפקידה בסניף... מחר (ד') אני ברישוי ויכול לעדכן.

שיהיה לך הצלחה עם הרכב!

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

הצעה שלי קודם תקנה את הרכב, אחר כך תספר לבעל הרכב על סיפור האספנות, שלא יתחרט כשישמה על מחיקת החובות.:twisted:

פורסם
שאלת תם,

אני רוצה למכור את הרכב שלי שנת 93. שילמתי את האגרה אך לא העברתי אותו טסט. האם אני חייבת לעשות טסט לאוטו לפני שמוכרת או יכולה למכור אותו כמו שהוא ללא טסט ושהקונה יעביר אותו טסט?

ממה שקראתי פה הבנתי שאי אפשר להעביר בעלות ללא טסט בתוקף, כך שחייבת להעביר אותו טסט לפני שמוצאת קונה. נכון?

אם מעל חודשיים אין לרכב טסט לא ניתן לבצע העברה.

חן.

• תוכן חדש...