Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש טויוטה ורסו מליסינג. הרכב עלה על הכביש בדצמבר 2009.

על פי מחירון לוי יצחק הוא 137500, על פי מחירון יד2 הוא 118,000.

האמת שאף אחד מהמחירונים לא נראה לי מדויק.

הרכב כחדש הוא 157500. מה להערכתכם הוא המחיר הריאלי על רכב כזה שהוא שנה על הכביש?

פורסם

יש הרבה משתנים

כמה ק"מ הוא עשה?

כמה ידיים הוא עבר? ואיזה ידיים (ליסינג/פרטי/השכרה)

האם יש לו שוק טוב?

בעיקרון זה הרבה עניין של ביקוש והיצע

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

דרך אגב, אזהרה קלה לפותח השרשור - שנה את כותרת השירשור למשהו יותר עינייני וספציפי (קרא את חוקי הפורום באותה הזדמנות) אחרת נראה לי שהאחראים כאן יסגרו לך.

פורסם

ביד2 המחירון הוא בערך 123 אלף, אבל זו טעות (המחירון אמור להשתנות לפי החודשים אבל הוא לא משתנה - יש להם תקלה או טעות). אני בספק אם לפי לוי יצחק המחירון הוא באמת 137 אלף עבור רכב מליסינג (כנראה שלא שיקללת הורדות ליסינג ואולי אפילו לא את העובדה שזה דצמבר 2009).

מחיר ריאלי? כמה שתצליח להוריד את המוכר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביד2 המחירון הוא בערך 123 אלף, אבל זו טעות (המחירון אמור להשתנות לפי החודשים אבל הוא לא משתנה - יש להם תקלה או טעות)....

אין כל טעות שם פשוט אנו נמצאים בחודש דצמבר, והמחיר המוצג מתייחס לרכב בן שנה בדיוק. בגלל זה כשבוחרים בחודש דצמבר המחיר לא משתנה (בכל זאת יש שינוי קטן של מאות שקלים)

אם מכניסים את הקילומטרז' והליסינג - המחיר שמתקבל הוא 115.500 בערך.

פורסם

בוקי צודק לאחר שכלול הרכב בעלות של 115300 משהו כזה (בתנאי שמדובר בליסינג נהג יחיד)

ולפותח השרשור זה ידוע שיש לפעמים הבדלים גדולים בין המחירונים (הכי הרבה שאני נתקלתי היה 10K ש"ח)

המחיר הנכון הוא יותר לפי מחירי השוק השונים, תבדוק בכמה באמת נמכר האוטו.

אני יודע שלרוב שיש הבדל של כמה אלפים והמכירה היא בין 2 ידיים פרטיות בדרך כלל (ואני מדגיש בדרך כלל) מתפשרים על האמצע.

אבל יש רכבים שמנכרים הרבה מתחת למחירון שלהם , יש פה דוגמא לסיאט שנת 2008 משופרת על טורבו וכל מיני שמישהו מנסה למכור אותה מלאאא זמן וגם הרבה מתחת למחירון ולא מצליח למרות שהנתונים טובים) ויש דוגמא של אנשים שמוכרים את הרכבים שלהם ב 10-15K ש"ח מעל המחירון , נשמע מופרך? ממש לא.. לפעמים המחירונים קוטלים רכבים אלוהים יודע למה.

שורה תחתונה: הכי טוב זה לבדוק מה מחיר השוק על יד ראשונה מליסינג ותעדכן פה, אולי יהיה פה מישהו שקנה לאחרונה רכב מסוג זה ויוכל להפיל אור על הנושא יותר טוב מאיתנו.

בהצלחה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תודה לכולם.

לדעתי האישית יש בעייה עם המחירון של יד2, הוא פשוט לא מתייחס לתאריך עלייה לכביש.

ניסיתי על עוד דגמים, אין הבדל במחירון אם הרכב עלה בינואר 2009 או בדצמבר 2009.

• תוכן חדש...